Повезане вести

"Волела бих да дете носи његово презиме, да га упишем као оца" Шок признање Милице Величковић, жели да опрости Терези све…

"Волела бих да дете носи његово презиме, да га упишем као оца" Шок признање Милице Величковић, жели да опрости Терези све…

Курир 08.12.2024
Милица Величковић проговорила је о свом уласку у ријалити, односу са Бориславом Терзићем Терзом, али и сукобима са Софијом Јанићијевић. - Каквих седам дана, како би опсиала? - питао је Дарко. - Лепших седам дана, него претходна… »
Породица Милице Величковић у страху! Бака ријалити учеснице открила све: Ово се дешава више од годину дана!

Породица Милице Величковић у страху! Бака ријалити учеснице открила све: Ово се дешава више од годину дана!

Курир 08.12.2024
Трудна Милица Величковић ушла је у " Елиту" како би рашчистила ствари са бишим вереником Бориславном Терзићем Терзом и његовом љубавницом Софијом Јањићијевић. Њена бака Стана проговорила је за домаће медије и веома емоитивно… »
Баба Милице Величковић у сузама: Замолила Терзину породицу за опроштај: Ево шта замера унуки

Баба Милице Величковић у сузама: Замолила Терзину породицу за опроштај: Ево шта замера унуки

Блиц 08.12.2024
Милица Величковић направила је праву буру у ријалитију "Елита 8" када је ушла трудна како би се суочила са оцем свог детета Бориславом Терзићем Терзом, који ју је јавно преварио. Овим поводом огласила се Миличина бака, која је… »
"Тешко ми је, хоћу да се врати кући": Мајка Милице Величковић бесна због понашања Терзе према њеној трудној ћерки, ево шта…

"Тешко ми је, хоћу да се врати кући": Мајка Милице Величковић бесна због понашања Терзе према њеној трудној ћерки, ево шта…

Блиц 08.12.2024
Трудна Милица Величковић је пре неколико дана ушла у “Елиту 8” како би се суочила са Бориславом Терзићем Терзом након што ју је трудну преварио у ријалитију са Софијом Јанићијевић. Пале су тешке речи и увреде, Терза је признао… »
Повраћа и јауче из свег гласа: Хаос у "Елити"- Терзи позлило, моментално напустио Белу кућу: "Једва дишем, много ми је лоше"…

Повраћа и јауче из свег гласа: Хаос у "Елити"- Терзи позлило, моментално напустио Белу кућу: "Једва дишем, много ми је лоше"…

Блиц 08.12.2024
Борислав Терзић Терза јуче је доживео емотивни слом када је слушао како Елвин Кадрић Кадра коментарише његов однос са Милицом Величковић. Кадра је током "Игре истине" говорио о Терзи који је преварио трудну Милицу Величковић са… »
Софија пред милионима признала шта је радила у стриптиз клубу у Тетову! Открила детаље: То су све млади и богати момци…

Софија пред милионима признала шта је радила у стриптиз клубу у Тетову! Открила детаље: То су све млади и богати момци…

Курир 08.12.2024
Ријалити учесница Софија Јанићијевић је била приморана да призна да је радила у стриптиз клубу у Македонији, а сада је објаснила како је изгледао њен посао и шта је тачно радила. Трудна Милица Величковић, коју је вереник… »
"Вртела сам се, друге девојке су знале посао": Софија Јанићијевић признала све о свом раду у клубу где раднице плешу око…

"Вртела сам се, друге девојке су знале посао": Софија Јанићијевић признала све о свом раду у клубу где раднице плешу око…

Блиц 08.12.2024
Ријалити учесница Софија Јанићијевић нашла се у центру скандала када су откривени детаљи њене прошлости, а иако је најпре тврдила да је само служила пиће у стриптиз клубу у Тетову, са је признала да је играла око шипке. Софија… »
Терза сазнао Како ће му се беба звати: Млица Величковић за ћерку одабрала име које значи туђа - у све је умешана и Качавенда…

Терза сазнао Како ће му се беба звати: Млица Величковић за ћерку одабрала име које значи туђа - у све је умешана и Качавенда…

Блиц 08.12.2024
Трудна Милица Величковић пре неколико дана ушла је у "Елит 8" како би се суочила са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом и његовом девојком Софијом Јањићијевић. Синоћ су задругари имали "Игру истине", а Терзу је занимало… »
Откривене нове шок информације о Терзином неверству док још није ушао у Елиту: "Био је на афтерима, дугује паре за…

Откривене нове шок информације о Терзином неверству док још није ушао у Елиту: "Био је на афтерима, дугује паре за…

Блиц 08.12.2024
Трудна Милица Величковић пре неколико дана ушла је у ријалити програм "Елита 8" и у више наврата се жестоко посвађала са Бориславом Терзићем Терзом и његовом девојком Софијом Јањићијевић. Страсти у Белој кући се не смирују… »

Вести дана »