Povezane vesti
"Gurnuo me je pred svima i rekao da idem kući": Pevačicu muškarac izvređao na tezgi: Pokupila se, pa kao pokisla odmah otišla…
Blic 08.12.2024
Pevačica Goca Lazarević kaže da je imala neprijatnu situaciju na jednom veselju, kada ju je nepoznati muškarac izvređao i oterao sa slavlja, a sve zato što nije htela da posluša njegov predlog i to kako da peva pred gostima. Naime, nepoznati muškarac je… »
Goca Lazarević o najvećem poniženju u karijeri: „Kad sam ga odbila, gurnuo me je“
Nova 08.12.2024
: Goca Lazarević više decenijama je na sceni. Njena karijera je tekla mirnim tokom, nije obeležana skandalima, ali nije joj uvek bilo lako. Pevačica se svojevremeno u jednoj emisiji prisetila najneprijatnije situacije koju je doživela. – Pevala sam na… »
"Kad sam ga odbila, gurno me je" Goca Lazarević otkrila kada se osetila najponiženijom u karijeri: Pitala sam ga da li je…
Kurir 08.12.2024
Goca Lazarević više decenija je na sceni. Njena karijera je tekla mirnim tokom, nije obeležana skandalima, ali nije joj uvek bilo lako. Pevačica se svojevremeno u jednoj emisiji prisetila najneprijatnije situacije koju je doživela. - Pevala sam na svadbi… »
Vesti dana »
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu licencu za rad i posle 16. juna, Handanović razgovarala sa otpravnikom poslova ambasade SAD
RTV pre 40 minutajoš 35 povezanih
Ročište u slučaju "Generalštab": Selaković se nije izjašnjavao, odbrana Vasića i Jelače negira krivicu
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp: Možda nastavimo napade na iransku infrastrukturu, Teheran isuviše odugovlačio
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Školama u Srbiji uskoro stiže ovo uputstvo, tiče se EXPA 2027: Oglasilo se Ministarstvo prosvete
Telegraf pre 5 minutajoš 11 povezanih
Pezeškijan postavio ključno pitanje Americi: Ako nema "ni rata ni mira", šta je alternativa?
Večernje novosti pre 25 minutajoš 36 povezanih