Povezane vesti
"Gurnuo me je pred svima i rekao da idem kući": Pevačicu muškarac izvređao na tezgi: Pokupila se, pa kao pokisla odmah…
Blic 08.12.2024
Pevačica Goca Lazarević kaže da je imala neprijatnu situaciju na jednom veselju, kada ju je nepoznati muškarac izvređao i oterao sa slavlja, a sve zato što nije htela da posluša njegov predlog i to kako da peva pred gostima. Naime, nepoznati… »
Goca Lazarević o najvećem poniženju u karijeri: „Kad sam ga odbila, gurnuo me je“
Nova 08.12.2024
: Goca Lazarević više decenijama je na sceni. Njena karijera je tekla mirnim tokom, nije obeležana skandalima, ali nije joj uvek bilo lako. Pevačica se svojevremeno u jednoj emisiji prisetila najneprijatnije situacije koju je doživela. – Pevala sam… »
"Kad sam ga odbila, gurno me je" Goca Lazarević otkrila kada se osetila najponiženijom u karijeri: Pitala sam ga da li je…
Kurir 08.12.2024
Goca Lazarević više decenija je na sceni. Njena karijera je tekla mirnim tokom, nije obeležana skandalima, ali nije joj uvek bilo lako. Pevačica se svojevremeno u jednoj emisiji prisetila najneprijatnije situacije koju je doživela. - Pevala sam na… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 1 satjoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana