Повезане вести
"Гурнуо ме је пред свима и рекао да идем кући": Певачицу мушкарац извређао на тезги: Покупила се, па као покисла одмах отишла…
Блиц 08.12.2024
Певачица Гоца Лазаревић каже да је имала непријатну ситуацију на једном весељу, када ју је непознати мушкарац извређао и отерао са славља, а све зато што није хтела да послуша његов предлог и то како да пева пред гостима… »
Гоца Лазаревић о највећем понижењу у каријери: „Кад сам га одбила, гурнуо ме је“
Нова 08.12.2024
: Гоца Лазаревић више деценијама је на сцени. Њена каријера је текла мирним током, није обележана скандалима, али није јој увек било лако. Певачица се својевремено у једној емисији присетила најнепријатније ситуације коју је… »
"Кад сам га одбила, гурно ме је" Гоца Лазаревић открила када се осетила најпониженијом у каријери: Питала сам га да ли је…
Курир 08.12.2024
Гоца Лазаревић више деценија је на сцени. Њена каријера је текла мирним током, није обележана скандалима, али није јој увек било лако. Певачица се својевремено у једној емисији присетила најнепријатније ситуације коју је… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана