Povezane vesti
VIDEO: Oko 80 umetničkih dela zaplenjenih od mafije izloženo u Milanu
Radio 021 08.12.2024
Više od 80 dela moderne i savremene umetnosti koja su zaplenjena od italijanske mafije izloženo je u Milanu. Među njima su i dela španskog umetnika nadrealiste Salvadora Dalija i američkog pop art umetnika Endija Vorhola. Umetnička dela su često bila… »
Oko 80 umetničkih dela zaplenjenih od mafije biće izloženo u Milanu: Među radovima slike Dalija i Vorhola
Euronews 08.12.2024
Više od 80 dela moderne i savremene umetnosti koja su zaplenjena od italijanske mafije izloženo je u Milanu. Među njima su i dela španskog umetnika nadrealiste Salvadora Dalija i američkog pop art umetnika Endija Vorhola. Umetnička dela su često bila… »
"To je kao da su ih arheolozi iskopali i izložili da svi vide": Umetnička dela zaplenjena od šefa Ndrangete
Telegraf 08.12.2024
Preporučujemo. Više od 80 dela moderne i savremene umetnosti koja su zaplenjena od italijanske mafije izloženo je u Milanu. Među njima su i dela španskog umetnika nadrealiste Salvadora Dalija i američkog pop art umetnika Endija Vorhola. Umetnička dela su… »
Vesti dana »
"Pokažite malo poštovanja!" Novak Đoković usred meča zagrmeo, reagovao i sudija (video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 44 povezane
Patrijarh Porfirije: Časni pojas presvete Bogorodice biće u Hramu do 5. juna
RTV pre 36 minutajoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 2 satajoš 54 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Cene nafte pale za pet odsto i približile se najnižem nivou u poslednjih pet nedelja
RTV pre 1 minutjoš 24 povezane