Povezane vesti

"Zbog njega sam morala da uđem u rijaliti": Teodora Džehverović otkrila dugo čuvanu tajnu: "Kad sam saznala šta se sprema…

"Zbog njega sam morala da uđem u rijaliti": Teodora Džehverović otkrila dugo čuvanu tajnu: "Kad sam saznala šta se sprema…

Blic pre 31 dana
Pevačica Teodora Džehverović otkrila je da pre ulaska u rijaliti "Zadruga" nije imala pojma koliko će projekat da traje, kao i da je prilikom potpisivanja ugovora u neke stvari bila skroz neupućena. Teodora tvrdi da je mislila da će na imanju u… »
Nakon toliko godina priznala! Ovaj muškarac je kriv što je Teodora Džehverović ušla u rijaliti, svi ga znate: Poslao mi je…

Nakon toliko godina priznala! Ovaj muškarac je kriv što je Teodora Džehverović ušla u rijaliti, svi ga znate: Poslao mi je…

Kurir pre 31 dana
Teodora Džehverović je veliku popularnost dobila učešćem u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, gde je ostala do samog kraja i osvojila treće mesto. Ona je o svom učešću naširoko pričala, a sada je otkrila i ko je “krivac” za to što se… »
Ovaj muškarac je kriv što je Teodora Džehverović ušla u Zadrugu: Pevačica konačno priznala, a njega dobro znate svi

Ovaj muškarac je kriv što je Teodora Džehverović ušla u Zadrugu: Pevačica konačno priznala, a njega dobro znate svi

Mondo pre 31 dana
Teodora Džehverović veliku popularnost stekla je nakon učešća u rijalitiju Zadruga. Teodora Džehverović proslavila se učešćem u Zvezdama Granda, a onda je veliku popularnost stekla učešćem u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, gde je ostala do… »

Vesti dana »