Повезане вести
"Због њега сам морала да уђем у ријалити": Теодора Џехверовић открила дуго чувану тајну: "Кад сам сазнала шта се спрема…
Блиц 08.12.2024
Певачица Теодора Џехверовић открила је да пре уласка у ријалити "Задруга" није имала појма колико ће пројекат да траје, као и да је приликом потписивања уговора у неке ствари била скроз неупућена. Теодора тврди да је мислила да… »
Након толико година признала! Овај мушкарац је крив што је Теодора Џехверовић ушла у ријалити, сви га знате: Послао ми је…
Курир 08.12.2024
Теодора Џехверовић је велику популарност добила учешћем у првој сезони ријалитија “Задруга”, где је остала до самог краја и освојила треће место. Она је о свом учешћу нашироко причала, а сада је открила и ко је “кривац” за то… »
Овај мушкарац је крив што је Теодора Џехверовић ушла у Задругу: Певачица коначно признала, а њега добро знате сви
Мондо 08.12.2024
Теодора Џехверовић велику популарност стекла је након учешћа у ријалитију Задруга. Теодора Џехверовић прославила се учешћем у Звездама Гранда, а онда је велику популарност стекла учешћем у првој сезони ријалитија Задруга, где… »
Вести дана »

Временска прогноза за уторак, 5. август: Данас облачно, местимично са кишом
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Пуцњава на журци током музичког фестивала: Ужас у Лос Анђелесу: Има мртвих и више рањених
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Литванска влада поднела оставку након корупционашког скандала премијера Палуцкаса
Инсајдер пре 3 сатајош 3 повезане

"Ништа не може да буде изнад воље народа": Орбан се поново огласио о пресуди против Додика: "Неприхватљиво"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Зборови у Београду одали почаст жртвама „Олује“ па се упутили до куће брата Ане Брнабић и премијера Мацута
Данас пре 3 сатајош 1 повезана