Povezane vesti

Najdoski: "Znao sam da osvajamo titulu u Tokiju"

Najdoski: "Znao sam da osvajamo titulu u Tokiju"

Sportske.net pre 10 dana
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ilija Najdoski govorio je za sajt kluba povodom proslavljanja 33 godine od titule prvaka sveta i pobede nad čileanskim Kolo Kolom rezultatom 3:0. Za legendarnog defanzivca, tog 8. decembra 1991, pitanje pobednika se… »
Konačno otkriveno! Evo kako je Crvena zvezda zgazila Kolo Kolo i postala prvak sveta sa igračem manje! (video)

Konačno otkriveno! Evo kako je Crvena zvezda zgazila Kolo Kolo i postala prvak sveta sa igračem manje! (video)

Večernje novosti pre 9 dana
Na današnji dan, pre 33 godine Crvena zvezda se popela na "krov" sveta pobedom nad ekipom Kolo Kolo u Tokiju, rezultatom 3:0. Tim povodom, za klupski sajt je govorila legenda crveno-belih, šampiono Evrope i planete, Ilija Najdoski. FOTO: FK Crvena… »
Najdoski: Bili smo pošteni i neiskvareni

Najdoski: Bili smo pošteni i neiskvareni

Sportski žurnal pre 9 dana
Zvezdu je ispisala istoriju u Tokiju pre 33 godine. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ilija Najdoski izjavio je danas da su crveno-beli 8. decembra 1991. godine ispisali istoriju, pošto su tada pobedom protiv ekipe Kolo Kolo postali prvaci sveta… »
„Utakmica dan pre moje slave, bio sam ubeđen da će nam bog pomoći’: Legenda Crvene zvezde se prisetila duela u Tokiju!

„Utakmica dan pre moje slave, bio sam ubeđen da će nam bog pomoći’: Legenda Crvene zvezde se prisetila duela u Tokiju!

Hot sport pre 9 dana
Utakmica koja će se zauvek pamtiti! Na današnji dan, 8. decembra 1991. godine, Crvena zvezda je u Tokiju ostvarila najveći uspeh u svojoj istoriji, savladavši čileanski Kolo Kolo rezultatom 3:0 i postavši prvak sveta. Tog istorijskog meča sada se… »
Na današnji dan je cela planeta bila crveno-bela: Prošlo je 33 godine od kako je Crvena zvezda postala prvak sveta! (video)

Na današnji dan je cela planeta bila crveno-bela: Prošlo je 33 godine od kako je Crvena zvezda postala prvak sveta! (video)

Hot sport pre 9 dana
Bari i Tokijo će zauvek ostati upisani zlatnim slovima u istoriji našeg fudbala! Na današnji dan, 8. decembra 1991. godine, Crvena zvezda je u Tokiju ostvarila najveći uspeh u svojoj istoriji, savladavši čileanski Kolo Kolo rezultatom 3:0 i… »
Od Tokija 33 godine – Jugović ne zna gde je završila Tojota: Uspešna sezona i posle Barija

Od Tokija 33 godine – Jugović ne zna gde je završila Tojota: Uspešna sezona i posle Barija

Sportski žurnal pre 9 dana
Vladimir Jugović, dvostruki strelac za Crvenu zvezdu protiv Kolo Kola, smatra da je 1991/92. u drugom planu. Nebo se otvorilo posle gola Bajernu za 2:2, Crvena zvezda je najlepše stranice evropskog fudbala ispisala pobedom protiv Marselja u finalu Kupa… »
Na današnji dan - "Pevala je tad cela planeta..."

Na današnji dan - "Pevala je tad cela planeta..."

Sportske.net pre 9 dana
Taj osmi decembar 1991. godine u Tokiju pamtiće se dok se kotrlja fudbalska lopta kod nas. Crvena zvezda je tada postala prvak sveta u fudbalu i ostvarila sve što se ostvariti može u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. U finalu su tadašnji… »
33 godine od Zvezdine titule prvaka sveta

33 godine od Zvezdine titule prvaka sveta

B92 pre 10 dana
Fudbaleri Crvene zvezde na današnji dan pre 33 godine, 8. decembra 1991. u Tokiju, savladali su čileanski Kolo Kolo 3:0 i postali prvaci sveta. Zvezda je kao šampion Evrope u borbi za tadašnji trofej Interkontinentalnog kupa savladala prvaka Južne… »
Fudbaleri Crvene zvezde na današnji dan pre 33 godine postali prvaci sveta

Fudbaleri Crvene zvezde na današnji dan pre 33 godine postali prvaci sveta

Politika pre 10 dana
Fudbaleri Crvene zvezde na današnji dan pre 33 godine, 8. decembra 1991. u Tokiju, savladali su čileanski Kolo Kolo 3:0 i postali prvaci sveta. Zvezda je kao šampion Evrope u borbi za tadašnji trofej Interkontinentalnog kupa savladala prvaka Južne… »

Vesti dana »