Povezane vesti
Kako je moj telefon znao da sam bio na stonom tenisu
BBC News 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite… »
Radio 021 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? BBC/Jakov Ponjavić Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom… »
NIN 08.12.2024
Sve je počelo porukom: "Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je neko vreme… »
Danas 08.12.2024
Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?“ Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je neko vreme… »
Vesti dana »

Vučević o skupu kod Novosadskog sajma: 50 najgorih među najgorima blokira najbolje
Radio 021 pre 12 minutajoš 21 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Blic pre 7 minutajoš 13 povezanih

Fifa uvodi dodatni korak kako bi kaznila Enrikea: Evo šta trenera PSŽ-a čeka posle fizičkog napada u finalu SP
Telegraf pre 11 minutajoš 19 povezanih