Povezane vesti
Kako je moj telefon znao da sam bio na stonom tenisu
BBC News 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer… »
Danas 08.12.2024
Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?“ Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je… »
NIN 08.12.2024
Sve je počelo porukom: "Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je… »
Radio 021 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? BBC/Jakov Ponjavić Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova… »
Vesti dana »

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu; Šmigalj: Ne prestaje ruski "teror"
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Južne vesti pre 54 minutajoš 8 povezanih

Ujedinjene nacije smanjuju svoje prisustvo u Gazi zbog pogibije njihovih radnika
Blic pre 5 satijoš 3 povezane