Povezane vesti
Kako je moj telefon znao da sam bio na stonom tenisu
BBC News 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite… »
Radio 021 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? BBC/Jakov Ponjavić Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom… »
NIN 08.12.2024
Sve je počelo porukom: "Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je neko vreme… »
Danas 08.12.2024
Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?“ Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je neko vreme… »
Vesti dana »

Povučena nominacija Marka Brnovića, tužioca koji je istraživao izbornu krađu u SAD 2020.
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Zbog snega proglašena vanredna situacija u Medveđi, problemi i u Crnoj Travi
Južne vesti pre 25 minutajoš 25 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih