Povezane vesti
Kako je moj telefon znao da sam bio na stonom tenisu
BBC News 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite… »
Radio 021 08.12.2024
Igrali smo dva sata i već iste večeri društvene mreže su mi bile prepune sadržaja o stonom tenisu - od reklama do smešnih i zanimljivih klipova. Šta se tu desilo? BBC/Jakov Ponjavić Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom… »
NIN 08.12.2024
Sve je počelo porukom: "Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?" Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je neko vreme… »
Danas 08.12.2024
Sve je počelo porukom: „Da li je vreme za povratak asova četvrtkom uveče?“ Jer, vidite, četvrtkom uveče smo neko vreme igrali stoni tenis, iz čega se, naravno, izrodila grupa na Fejsbuk mesindžeru koja umesto imena ima emodži reketa. I koja je neko vreme… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Nenadić: Tužilaštvo za organizovani kriminal postupa isključivo po Ustavu i zakonima Srbije
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih

Približava se Trumpov rok, hoće li pritisak promijeniti tok rata u Ukrajini?
Slobodna Evropa pre 12 satijoš 25 povezanih

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 7 satijoš 22 povezane