Povezane vesti

Oglasila se Evroliga zbog Žoca i podsetila na odgovor novinarki: "To bi uradio neko ko se ne zove kao ja"

Oglasila se Evroliga zbog Žoca i podsetila na odgovor novinarki: "To bi uradio neko ko se ne zove kao ja"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana ušli su u novu sezonu Evrolige sa potpuno renoviranim timom, a sam početak nije bio onakav kakav su svi u klubu očekivali. Međutim, usledio je preokret i niz pobeda, nakon kojih su crno-beli na korak od timova… »
"E baš ti hvala!" Evroliga ne može da dođe sebi od onoga što je uradio Željko Obradović

"E baš ti hvala!" Evroliga ne može da dođe sebi od onoga što je uradio Željko Obradović

Večernje novosti pre 3 dana
KOŠARKAŠI Partizana pokazali su nevernim Tomama da ove sezone neće biti džak za udaranje u Evroligi, a danas se zbog svega oglasila i Evroliga. FOTO:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Pri učinku 2:8 crno-belih mnogi su smatrali da će ova sezona biti promašaj… »
"Nikada ne sumnjajte u Obradovića": Evroliga se oglasila zbog Partizana, objavila snimak koji je sve okrenuo

"Nikada ne sumnjajte u Obradovića": Evroliga se oglasila zbog Partizana, objavila snimak koji je sve okrenuo

Mondo pre 3 dana
Evroliga je podelila snimak konferencije Željka Obradovića koji je preokrenuo sezonu Partizana. Partizan je 15. novembra bio na skoru 2-8 i posle poraza od Armanija situacija je delovala loše. Bio je u donjem delu tabele i baš tada je Željko… »

Vesti dana »