Povezane vesti
Meklaren šampion posle 26 godina; Noris: "Istorijski trenutak"
B92 pre 14 dana
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je osvajanje konstruktorskog šampionata u Formuli 1 istorijski momenat za njegovu ekipu, kao i da je ponosan na sve članove tima. Noris je pobedom u Abu Dabiju doneo titulu Meklarenu u šampionatu konstruktora… »
Noris: Ponosan sam na ceo tim, ovo je istorijski trenutak za Meklaren
Sportski žurnal pre 13 dana
Nova sezona u šampionatu počinje 16. marta 2025. godine trkom za Veliku nagradu Australije. Vozač Meklarena Lando Noris izjavio je da je osvajanje titule u konkurenciji konstruktora istorijski momenat za njegov tim. Noris je pobedio na poslednjoj trci… »
Lando Noris: Ovo je istorijski trenutak, ponosan sam na ceo Meklaren
Danas pre 13 dana
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je danas da je osvajanje konstruktorskog šampionata u Formuli 1 istorijski momenat za njegovu ekipu, kao i da je ponosan na sve članove tima. – Osećaj je neverovatan, ne samo za mene, već za celu ekipu. Napravili… »
Karlos Sajnc nakon poslednje trke u Ferariju: Zahvalan sam što sam bio deo ove ekipe četiri godine
Danas pre 13 dana
Drugo i treće mesto u današnjoj trci u Abu Dabiju osvojili su vozači Ferarija – Karlos Sajnc i Šarl Lekler. Na kraju to njihovoj ekipi nije pomoglo u borbi za konstruktorsku titulu, pošto su završili sa 14 bodova zaostatka, iza Mercedesa kome je… »
Norisu pobeda, Meklarenu titula (foto)
Tim sa Ostrva pehar je čekao od 1998. Vozač Meklarena Britanac Lando Noris pobedio je danas na poslednjoj trci sezone u šampionatu Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija i na taj način svom timu doneo je titulu u konkurenciji konstruktora. Noris je… »
Noris pobedom u Abu Dabiju doneo konstruktorsku titulu Meklarenu
Radio 021 pre 13 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je danas u poslednjoj ovosezonskoj trci Formule 1 u Abu Dabiju, čime je pomogao svojoj ekipi da dođe do prve titule u šampionatu konstruktora posle 26 godina. Meklaren je pre poslednje trke imao 21 bod prednosti u… »
F1 Abu Dabi: Norisu pobeda, Meklarenu titula
Auto blog pre 13 dana
Vozač Meklarena Britanac Lando Noris pobedio je danas na poslednjoj trci sezone u šampionatu Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija i na taj način svom timu doneo je titulu u konkurenciji konstruktora. Noris je trijumfom u Abu Dabiju stigao do četvrte… »
Hamilton se oprostio od Mercedesa, Noris pobedio u poslednjoj trci u sezoni
Sportske.net pre 13 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je danas u poslednjoj ovosezonskoj trci Formule 1 u Abu Dabiju, čime je pomogao svojoj ekipi da dođe do prve titule u šampionatu konstruktora posle 26 godina. Meklaren je pre poslednje trke imao 21 bod prednosti u… »
Noris: Ovo je istorijski trenutak, ponosan sam na ceo Meklaren
Radio sto plus pre 13 dana
“Osećaj je neverovatan, ne samo za mene, već za celu ekipu. Napravili su neverovatan posao ove godine da bi došli dovde, u odnosu na to gde smo bili na početku. Tako sam ponosan na sve, bilo je ovo lepo putovanje i savršeno je završiti sezonu… »
Meklaren uradio što nije od 1998! Noris pobedio za kraj sezone i ispisao istoriju Formule 1!
Mondo pre 13 dana
Sjajna trka Landa Norisa, koji je ostalima bio nedodirljiv na stazi u Abu Dabiju. Britanski vozač Lando Noris slavio je na trcu Formule 1 u Abu Dabiju, a ta pobeda na poslednjoj trci sezone rešila je i pitanje pobednika u konkurenciji konstruktora… »
Noris doneo Meklarenu titulu - Luis se u suzama oprostio od Mercedesa
B92 pre 13 dana
Britanski vozač Lando Noris pobednik je posle trke sezone u Formuli 1 koje se vozila na stazi Jas Marina u Abu Dabiju. On je tako doneo svojom četvrtom pobedom u ovoj sezoni titulu konstruktora ekipi Meklarena posle više od 20 godina čekanja. Drugo i… »
Kakav kraj sezone u formuli 1! Neočekivani pobednik, srušeno prokletstvo i na sve to - emotivni rastanak legende sa ekipom
Večernje novosti pre 13 dana
Vozač Meklarena Britanac Lando Noris pobedio je danas na poslednjoj trci sezone u šampionatu Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija i na taj način svom timu doneo je titulu u konkurenciji konstruktora. FOTO: Tanjug/AP Noris je trijumfom u Abu Dabiju… »
Noris trijumfalan za prvu titulu Meklarena od 1998!
Sport klub pre 13 dana
Vozač Meklarena Lando Noris slavio je na Velikoj nagradi Abu Dabija, kojom je završen ovogodišnji šampionat Formule 1, i tako je doneo britanskom timu titulu u konkurenciji konstruktora. Meklaren je krunu čekao od 1998. godine, a iako je u… »
Lando Noris pobedom u Abu Dabiju doneo konstruktorsku titulu Meklarenu u F1
Danas pre 13 dana
Noris pobedom u Abu Dabiju doneo konstruktorsku titulu Meklarenu u F1
Radio sto plus pre 13 dana
Meklaren je pre poslednje trke imao 21 bod prednosti u odnosu na Ferari, čija su se dvojica vozača plasirala na podijum. Karlos Sainc je završio na drugom, a Šarl Lekler na trećem mestu. Ipak, to nije bilo dovoljno da italijanska ekipa dođe do… »
Bortoleto osvojio titulu u Formuli 2
Sledeće sezone stiže u F1. Brazilski vozač Gabrijel Bortoleto osvojio je danas titulu u šampionatu Formule 2, pošto je u poslednjoj trci sezone u Abu Dabiju zauzeo drugo mesto iza paragvajskog vozača Jozue Dirksena. Bortoleto je tako postao prvi… »
Noris završio sezonu pobedom u Abu Dabiju, Meklaren osvojio titulu u konkurenciji konstruktora
Telegraf pre 13 dana
Preporučujemo. Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris pobedio je danas na poslednjoj trci sezone u šampionatu Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija i na taj način svom timu doneo je titulu u konkurenciji konstruktora. Noris je trijumfom u Abu Dabiju… »
Haos u Abu Dabiju – odmah kontakt Ferstapena i Pjastrija (VIDEO)
Sport klub pre 13 dana
Vozač Meklarena Lando Noris poveo je na Velikoj nagradi Abu Dabija, poslednjoj trci sezone, a odmah iza njega već u prvoj krivini viđen je veliki incident. Norisa su pratili timski kolega Oskar Pjastri i Maks Ferstapen u bolidu Red Bula, da bi šampion… »
Bortoleto osvojio titulu u Formuli 2
B92 pre 13 dana
Brazilski vozač Gabrijel Bortoleto osvojio je titulu u šampionatu Formule 2, pošto je u poslednjoj trci sezone u Abu Dabiju zauzeo drugo mesto iza paragvajskog vozača Jozue Dirksena. Bortoleto je tako postao prvi vozač nakon Oskara Pjastrija koji je… »
Vesti dana »
(Video) Helikopter nestaje u magli, jedva održava visinu: Isplivao dramatični snimak letelice koja se zabila u bolnicu u Turskoj
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 5 satijoš 1 povezana
Ministarka prosvete: Otišla sam da bih izbegla incident, bila sam šokirana tim primitivizmom
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih