Повезане вести

Мекларен шампион после 26 година; Норис: "Историјски тренутак"

Мекларен шампион после 26 година; Норис: "Историјски тренутак"

Б92 08.12.2024
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да је освајање конструкторског шампионата у Формули 1 историјски моменат за његову екипу, као и да је поносан на све чланове тима. Норис је победом у Абу Дабију донео титулу Мекларену у… »
Норис: Поносан сам на цео тим, ово је историјски тренутак за Мекларен

Норис: Поносан сам на цео тим, ово је историјски тренутак за Мекларен

Спортски журнал 08.12.2024
Нова сезона у шампионату почиње 16. марта 2025. године трком за Велику награду Аустралије. Возач Мекларена Ландо Норис изјавио је да је освајање титуле у конкуренцији конструктора историјски моменат за његов тим. Норис је… »
Карлос Сајнц након последње трке у Ферарију: Захвалан сам што сам био део ове екипе четири године

Карлос Сајнц након последње трке у Ферарију: Захвалан сам што сам био део ове екипе четири године

Данас 08.12.2024
Друго и треће место у данашњој трци у Абу Дабију освојили су возачи Ферарија – Карлос Сајнц и Шарл Леклер. На крају то њиховој екипи није помогло у борби за конструкторску титулу, пошто су завршили са 14 бодова заостатка, иза… »
Норис победом у Абу Дабију донео конструкторску титулу Мекларену

Норис победом у Абу Дабију донео конструкторску титулу Мекларену

Радио 021 08.12.2024
Возач Мекларена Ландо Норис победио је данас у последњој овосезонској трци Формуле 1 у Абу Дабију, чиме је помогао својој екипи да дође до прве титуле у шампионату конструктора после 26 година. Мекларен је пре последње трке… »
Ф1 Абу Даби: Норису победа, Мекларену титула

Ф1 Абу Даби: Норису победа, Мекларену титула

Ауто блог 08.12.2024
Возач Мекларена Британац Ландо Норис победио је данас на последњој трци сезоне у шампионату Формуле 1 за Велику награду Абу Дабија и на тај начин свом тиму донео је титулу у конкуренцији конструктора. Норис је тријумфом у Абу… »
Норис: Ово је историјски тренутак, поносан сам на цео Мекларен

Норис: Ово је историјски тренутак, поносан сам на цео Мекларен

Радио сто плус 08.12.2024
“Осећај је невероватан, не само за мене, већ за целу екипу. Направили су невероватан посао ове године да би дошли довде, у односу на то где смо били на почетку. Тако сам поносан на све, било је ово лепо путовање и савршено је… »
Мекларен урадио што није од 1998! Норис победио за крај сезоне и исписао историју Формуле 1!

Мекларен урадио што није од 1998! Норис победио за крај сезоне и исписао историју Формуле 1!

Мондо 08.12.2024
Сјајна трка Ланда Нориса, који је осталима био недодирљив на стази у Абу Дабију. Британски возач Ландо Норис славио је на трцу Формуле 1 у Абу Дабију, а та победа на последњој трци сезоне решила је и питање победника у… »
Какав крај сезоне у формули 1! Неочекивани победник, срушено проклетство и на све то - емотивни растанак легенде са екипом

Какав крај сезоне у формули 1! Неочекивани победник, срушено проклетство и на све то - емотивни растанак легенде са екипом

Вечерње новости 08.12.2024
Возач Мекларена Британац Ландо Норис победио је данас на последњој трци сезоне у шампионату Формуле 1 за Велику награду Абу Дабија и на тај начин свом тиму донео је титулу у конкуренцији конструктора. ФОТО: Тањуг/АП Норис је… »
Норис донео Мекларену титулу - Луис се у сузама опростио од Мерцедеса

Норис донео Мекларену титулу - Луис се у сузама опростио од Мерцедеса

Б92 08.12.2024
Британски возач Ландо Норис победник је после трке сезоне у Формули 1 које се возила на стази Јас Марина у Абу Дабију. Он је тако донео својом четвртом победом у овој сезони титулу конструктора екипи Мекларена после више од 20… »
Норис тријумфалан за прву титулу Мекларена од 1998!

Норис тријумфалан за прву титулу Мекларена од 1998!

Спорт клуб 08.12.2024
Возач Мекларена Ландо Норис славио је на Великој награди Абу Дабија, којом је завршен овогодишњи шампионат Формуле 1, и тако је донео британском тиму титулу у конкуренцији конструктора. Мекларен је круну чекао од 1998. године, а… »
Норис победом у Абу Дабију донео конструкторску титулу Мекларену у Ф1

Норис победом у Абу Дабију донео конструкторску титулу Мекларену у Ф1

Радио сто плус 08.12.2024
Мекларен је пре последње трке имао 21 бод предности у односу на Ферари, чија су се двојица возача пласирала на подијум. Карлос Саинц је завршио на другом, а Шарл Леклер на трећем месту. Ипак, то није било довољно да италијанска… »
Норис завршио сезону победом у Абу Дабију, Мекларен освојио титулу у конкуренцији конструктора

Норис завршио сезону победом у Абу Дабију, Мекларен освојио титулу у конкуренцији конструктора

Телеграф 08.12.2024
Препоручујемо. Возач Мекларена, Британац Ландо Норис победио је данас на последњој трци сезоне у шампионату Формуле 1 за Велику награду Абу Дабија и на тај начин свом тиму донео је титулу у конкуренцији конструктора. Норис је… »
Хаос у Абу Дабију – одмах контакт Ферстапена и Пјастрија (ВИДЕО)

Хаос у Абу Дабију – одмах контакт Ферстапена и Пјастрија (ВИДЕО)

Спорт клуб 08.12.2024
Возач Мекларена Ландо Норис повео је на Великој награди Абу Дабија, последњој трци сезоне, а одмах иза њега већ у првој кривини виђен је велики инцидент. Нориса су пратили тимски колега Оскар Пјастри и Макс Ферстапен у болиду… »
Бортолето освојио титулу у Формули 2

Бортолето освојио титулу у Формули 2

Б92 08.12.2024
Бразилски возач Габријел Бортолето освојио је титулу у шампионату Формуле 2, пошто је у последњој трци сезоне у Абу Дабију заузео друго место иза парагвајског возача Јозуе Дирксена. Бортолето је тако постао први возач након… »

Вести дана »