Povezane vesti

"K'o mečku božanu me vode" On je vozio "audi smrti" za zemunski klan! Razotkrio prvu otmicu: "19 godina sam u samici. Znate…

"K'o mečku božanu me vode" On je vozio "audi smrti" za zemunski klan! Razotkrio prvu otmicu: "19 godina sam u samici. Znate…

Kurir pre 15 dana
Nikola Bajić (56), pripadnik " zemunskog klana", o kojem u seriji "Sablja" nije bilo mnogo reči, izdržava kaznu od 35 godina zatvora u KPZ Zabela kod Požarevca. Važio je za vozača zloglasnog " audija smrti" iz kojeg su "zemunci" ubili mnoge svoje… »
"Kao mečku Božanu me vode već 2 godine": Ovo je bio vozač "audija smrti" zemuncima, otkrio prvu otmicu klana

"Kao mečku Božanu me vode već 2 godine": Ovo je bio vozač "audija smrti" zemuncima, otkrio prvu otmicu klana

Mondo pre 14 dana
Nikola Bajić (56) je važio za vozača zloglasnog "audija smrti" iz kojeg su Zemunci ubili mnoge svoje žrtve. Nikola Bajić (56), pripadnik zemunskog klana, o kojem u seriji "Sablja" nije bilo mnogo reči, izdržava kaznu od 35 godina zatvora u KPZ… »
Ovaj član "zemunaca" je vozač "audija smrti": Otmica koju je počinio pokrenula lavinu u klanu, posle skoro 27 godina priznao…

Ovaj član "zemunaca" je vozač "audija smrti": Otmica koju je počinio pokrenula lavinu u klanu, posle skoro 27 godina priznao…

Blic pre 15 dana
Nikola Bajić (56), pripadnik "zemunskog klana", o kojem u seriji "Sablja" nije bilo mnogo reči, izdržava kaznu od 35 godina zatvora u KPZ Zabela kod Požarevca. Važio je za vozača zloglasnog "audija smrti" iz kojeg su Zemunci ubili mnoge svoje… »

Vesti dana »