Повезане вести
"К'о мечку божану ме воде" Он је возио "ауди смрти" за земунски клан! Разоткрио прву отмицу: "19 година сам у самици. Знате ли…
Курир 08.12.2024
Никола Бајић (56), припадник " земунског клана", о којем у серији "Сабља" није било много речи, издржава казну од 35 година затвора у КПЗ Забела код Пожаревца. Важио је за возача злогласног " аудија смрти" из којег су "земунци"… »
"Као мечку Божану ме воде већ 2 године": Ово је био возач "аудија смрти" земунцима, открио прву отмицу клана
Мондо 08.12.2024
Никола Бајић (56) је важио за возача злогласног "аудија смрти" из којег су Земунци убили многе своје жртве. Никола Бајић (56), припадник земунског клана, о којем у серији "Сабља" није било много речи, издржава казну од 35 година… »
Овај члан "земунаца" је возач "аудија смрти": Отмица коју је починио покренула лавину у клану, после скоро 27 година признао…
Блиц 07.12.2024
Никола Бајић (56), припадник "земунског клана", о којем у серији "Сабља" није било много речи, издржава казну од 35 година затвора у КПЗ Забела код Пожаревца. Важио је за возача злогласног "аудија смрти" из којег су Земунци… »
Вести дана »
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 6 сатијош 26 повезаних