Повезане вести

„Чекам да ми стигне нова нога“: Милић Вукашиновић открио како се осећа након ампутације

„Чекам да ми стигне нова нога“: Милић Вукашиновић открио како се осећа након ампутације

Нова 08.12.2024
: Рокер Милић Вукашиновић недавно је изашао из болнице након што му је ампутирана нога. Милић Вукашиновић се сада огласио и рекао да га чека опоравак у бањи, али и да није клонуо духом упркос свему. „Чекам да ми стигне нова нога… »
"Написаћу есеј о својој нози" Милић Вукашиновић о тешким тренуцима због амупирања ноге: Рокер није клонуо духом, али мора на…

"Написаћу есеј о својој нози" Милић Вукашиновић о тешким тренуцима због амупирања ноге: Рокер није клонуо духом, али мора на…

Курир 08.12.2024
Милић Вукашиновић пре неколико дана због здравственог проблема морао је да оде на ампутацију ноге. Рокер је сада гостојући у једној емисији откиро шта ће се даље дешавати с његовим здравственим стањем. После ампутације чека да… »
"Чекам да ми узму мере за ногу": Милић Вукашиновић после ампутирања одлази у бању: "Написаћу есеј"

"Чекам да ми узму мере за ногу": Милић Вукашиновић после ампутирања одлази у бању: "Написаћу есеј"

Блиц 08.12.2024
Рокер Милић Вукашиновић каже да после ампутације ноге чека да му лекари узму меру како би му се направила вештачка, као и да планира да о свему кроз шта је прошао напише есеј. Наиме, Милић тврди да га чека и опоравак у бањи, као… »

Вести дана »