Povezane vesti
„Čekam da mi stigne nova noga“: Milić Vukašinović otkrio kako se oseća nakon amputacije
Nova pre 29 dana
: Roker Milić Vukašinović nedavno je izašao iz bolnice nakon što mu je amputirana noga. Milić Vukašinović se sada oglasio i rekao da ga čeka oporavak u banji, ali i da nije klonuo duhom uprkos svemu. „Čekam da mi stigne nova noga i, kad ja… »
"Napisaću esej o svojoj nozi" Milić Vukašinović o teškim trenucima zbog amupiranja noge: Roker nije klonuo duhom, ali mora…
Kurir pre 29 dana
Milić Vukašinović pre nekoliko dana zbog zdravstvenog problema morao je da ode na amputaciju noge. Roker je sada gostojući u jednoj emisiji otkiro šta će se dalje dešavati s njegovim zdravstvenim stanjem. Posle amputacije čeka da mu lekari uzmu… »
"Čekam da mi uzmu mere za nogu": Milić Vukašinović posle amputiranja odlazi u banju: "Napisaću esej"
Blic pre 29 dana
Roker Milić Vukašinović kaže da posle amputacije noge čeka da mu lekari uzmu meru kako bi mu se napravila veštačka, kao i da planira da o svemu kroz šta je prošao napiše esej. Naime, Milić tvrdi da ga čeka i oporavak u banji, kao i da nije… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 8 satijoš 2 povezane