Povezane vesti

"Jedeš baš kao neka Srpkinja, nemoj da te udarim": Smederevka otišla da čuva dete, pa doživela horor

"Jedeš baš kao neka Srpkinja, nemoj da te udarim": Smederevka otišla da čuva dete, pa doživela horor

Telegraf pre 15 dana
Teme za vas. Sa samo 19 godina, Marija, devojka iz Smedereva koja se javila našoj redakciji, odlučila je da potraži posao u Švajcarskoj kako bi zaradila novac za fakultet. Posao koji je prihvatila izgledao je jednostavno: briga o dečaku od osam… »
SRPKINJA OTIŠLA U ŠVAJCARSKU DA ČUVA DETE, PA DOŽIVELA HOROR! Devojka iz Smedereva umesto novac za školarinu zaradila…

SRPKINJA OTIŠLA U ŠVAJCARSKU DA ČUVA DETE, PA DOŽIVELA HOROR! Devojka iz Smedereva umesto novac za školarinu zaradila…

Kurir pre 14 dana
Sa samo 19 godina, Marija, devojka iz Smedereva, odlučila je da potraži posao u Švajcarskoj kako bi zaradila novac za fakultet. Posao koji je prihvatila izgledao je jednostavno: briga o dečaku od osam godina, odvođenje u školu i vraćanje kući… »
"Koliko jedeš, baš kao srpkinja": Marija iz Smedereva preživela pakao radeći za porodicu iz Hrvatske: "Došlo mi je da…

"Koliko jedeš, baš kao srpkinja": Marija iz Smedereva preživela pakao radeći za porodicu iz Hrvatske: "Došlo mi je da…

Blic pre 14 dana
Sa samo 19 godina, Marija, iz Smedereva, odlučila je da potraži posao u Švajcarskoj kako bi zaradila novac za fakultet. Posao koji je prihvatila izgledao je jednostavno: briga o dečaku od osam godina, odvođenje u školu i vraćanje kući. Međutim… »
Smederevljanka otišla u Švajcarsku da radi, doživela horor! Vređali je i maltretirali: "Moja mačka bi bolje spremila"

Smederevljanka otišla u Švajcarsku da radi, doživela horor! Vređali je i maltretirali: "Moja mačka bi bolje spremila"

Mondo pre 14 dana
Marija je otišla u Švajcarsku kako bi zaradila za fakultet, a doživela je maltretiranje na poslu. Sa samo 19 godina, Marija, devojka iz Smedereva, odlučila je da potraži posao u Švajcarskoj kako bi zaradila novac za fakultet. Posao koji je… »

Vesti dana »