Povezane vesti

Vučević se oglasio iz Pariza: Tramp pozdravio Vučića, a Mask zna skoro sve o Srbiji, bio sam iznenađen

Vučević se oglasio iz Pariza: Tramp pozdravio Vučića, a Mask zna skoro sve o Srbiji, bio sam iznenađen

Telegraf pre 15 dana
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku Aleksandru… »
Vučević u Parizu: Tramp pozdravio Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

Vučević u Parizu: Tramp pozdravio Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

NIN pre 14 dana
Premijer Miloš Vučević izjavio je da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD. Donald Tramp je rekao srpskom premijeru da prenese pozdrave predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću… »
Vučević u Parizu: Tramp pozdravio predsednika Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

Vučević u Parizu: Tramp pozdravio predsednika Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

RTS pre 14 dana
Premijer Miloš Vučević izjavio je da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD. Donald Tramp je rekao srpskom premijeru da prenese pozdrave predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću… »
Tramp pozdravio Vučića, mask zna sve o Srbiji: Premijer Miloš Vučević o susretima tokom otvaranja Bogorodičine crkve u…

Tramp pozdravio Vučića, mask zna sve o Srbiji: Premijer Miloš Vučević o susretima tokom otvaranja Bogorodičine crkve u…

Večernje novosti pre 14 dana
Notr Dam zaista deluje fantastično. Bez obzira na to da li ste verujući čovek ili ateista, kojoj religiji ili crkvi pripadate, Notr Dam je biser svetske kulturne baštine. Drago mi je da je Srbija učestvovala u obnovi katedrale. Foto: Goran Čvorović… »
Vučević u Parizu: Ponosan sam što je Srbija pomogla obnovu Notr Dama, Tramp pozdravio Vučića! Otkrio i šta ga pitaju…

Vučević u Parizu: Ponosan sam što je Srbija pomogla obnovu Notr Dama, Tramp pozdravio Vučića! Otkrio i šta ga pitaju…

Kurir pre 14 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je ponosan na činjenicu da je Srbija jedna od država koja je pomogla obnovu katedrale Notr Dam i izrazio zadovoljstvo što se vidi kako Srbija, i pored svih izazova, od dešavanja oko Kosova, ali i zbog… »
Vučević: Tramp pozdravio predsednika Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

RTV pre 14 dana
PARIZ - Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Imao… »

Euronews pre 14 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je u subotu uveče da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću… »
Vučević u Parizu razgovarao sa Trampom i Maskom

Vučević u Parizu razgovarao sa Trampom i Maskom

Sputnik pre 14 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je u Parizu, prilikom otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam, razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, kao i Ilonom Maskom. „Imao sam priliku da razgovaram sa prvom zvezdom ove… »
Vučević: Ponosan što je Srbija pomogla obnovu Notr Dama

Vučević: Ponosan što je Srbija pomogla obnovu Notr Dama

Radio 021 pre 14 dana
Premijer Miloš Vučević izjavio je da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Vučević je rekao da je Tramp na pominjanje Srbije… »
Miloš Vučević: Tramp pozdravio predsednika Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

Miloš Vučević: Tramp pozdravio predsednika Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji

Politika pre 14 dana
PARIZ – Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je u subotu uveče da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom Amerike Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku… »
"Tramp zna sve sportiste: - Jokića, Đokovića..." Vučević iz Pariza posle otvaranja Notr Dama: "Pozdravio je predsednika…

"Tramp zna sve sportiste: - Jokića, Đokovića..." Vučević iz Pariza posle otvaranja Notr Dama: "Pozdravio je predsednika…

Blic pre 14 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. - Imao… »

Blic pre 14 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. - Imao… »
"Bila je velika Čast predstavljati Srbiju" Vučević: Razgovarao sam sa Trampom, preneo je pozdrave predsedniku Vučiću…

"Bila je velika Čast predstavljati Srbiju" Vučević: Razgovarao sam sa Trampom, preneo je pozdrave predsedniku Vučiću…

Alo pre 14 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je prilikom svečanosti otvaranja obnovljene katedrale Notr Dam razgovarao sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, koji je preneo pozdrave srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću… »

Vesti dana »