Повезане вести

Вучевић се огласио из Париза: Трамп поздравио Вучића, а Маск зна скоро све о Србији, био сам изненађен

Вучевић се огласио из Париза: Трамп поздравио Вучића, а Маск зна скоро све о Србији, био сам изненађен

Телеграф 08.12.2024
Препоручујемо. Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је вечерас да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД Доналдом Трампом, који је пренео поздраве српском… »
Вучевић у Паризу: Трамп поздравио Вучића, Маск зна скоро све о Србији

Вучевић у Паризу: Трамп поздравио Вучића, Маск зна скоро све о Србији

НИН 08.12.2024
Премијер Милош Вучевић изјавио је да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД. Доналд Трамп је рекао српском премијеру да пренесе поздраве председнику Србије… »
Вучевић у Паризу: Трамп поздравио председника Вучића, Маск зна скоро све о Србији

Вучевић у Паризу: Трамп поздравио председника Вучића, Маск зна скоро све о Србији

РТС 08.12.2024
Премијер Милош Вучевић изјавио је да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД. Доналд Трамп је рекао српском премијеру да пренесе поздраве председнику Србије… »
Трамп поздравио Вучића, маск зна све о Србији: Премијер Милош Вучевић о сусретима током отварања Богородичине цркве у Паризу…

Трамп поздравио Вучића, маск зна све о Србији: Премијер Милош Вучевић о сусретима током отварања Богородичине цркве у Паризу…

Вечерње новости 08.12.2024
Нотр Дам заиста делује фантастично. Без обзира на то да ли сте верујући човек или атеиста, којој религији или цркви припадате, Нотр Дам је бисер светске културне баштине. Драго ми је да је Србија учествовала у обнови катедрале… »
Вучевић у Паризу: Поносан сам што је Србија помогла обнову Нотр Дама, Трамп поздравио Вучића! Открио и шта га питају светски…

Вучевић у Паризу: Поносан сам што је Србија помогла обнову Нотр Дама, Трамп поздравио Вучића! Открио и шта га питају светски…

Курир 08.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да је поносан на чињеницу да је Србија једна од држава која је помогла обнову катедрале Нотр Дам и изразио задовољство што се види како Србија, и поред свих изазова, од дешавања око… »
Вучевић: Трамп поздравио председника Вучића, Маск зна скоро све о Србији

РТВ 08.12.2024
ПАРИЗ - Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД Доналдом Трампом, који је пренео поздраве српском председнику… »

Еуроневс 08.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је у суботу увече да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД Доналдом Трампом, који је пренео поздраве српском председнику… »
Вучевиц́ у Паризу разговарао са Трампом и Маском

Вучевиц́ у Паризу разговарао са Трампом и Маском

Спутник 08.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевиц́ изјавио је да је у Паризу, приликом отварања обновљене катедрале Нотр Дам, разговарао са новоизабраним председником САД Доналдом Трампом, као и Илоном Маском. „Имао сам прилику да разговарам са… »
Вучевић: Поносан што је Србија помогла обнову Нотр Дама

Вучевић: Поносан што је Србија помогла обнову Нотр Дама

Радио 021 08.12.2024
Премијер Милош Вучевић изјавио је да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са Доналдом Трампом, који је пренео поздраве председнику Србије Александру Вучићу. Вучевић је рекао да је Трамп на… »
Милош Вучевић: Трамп поздравио председника Вучића, Маск зна скоро све о Србији

Милош Вучевић: Трамп поздравио председника Вучића, Маск зна скоро све о Србији

Политика 08.12.2024
ПАРИЗ – Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је у суботу увече да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником Америке Доналдом Трампом, који је пренео поздраве српском… »
"Трамп зна све спортисте: - Јокића, Ђоковића..." Вучевић из Париза после отварања Нотр Дама: "Поздравио је председника…

"Трамп зна све спортисте: - Јокића, Ђоковића..." Вучевић из Париза после отварања Нотр Дама: "Поздравио је председника…

Блиц 08.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је вечерас да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД Доналдом Трампом, који је пренео поздраве српском председнику… »

Блиц 08.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је вечерас да је приликом свечаности отварања обновљене катедрале Нотр Дам разговарао са новоизабраним председником САД Доналдом Трампом, који је пренео поздраве српском председнику… »
"Била је велика Част представљати Србију" Вучевић: Разговарао сам са Трампом, пренео је поздраве председнику Вучићу (видео)…

"Била је велика Част представљати Србију" Вучевић: Разговарао сам са Трампом, пренео је поздраве председнику Вучићу (видео)…

Ало 08.12.2024

Вести дана »