Povezane vesti
Zakucao se u bankinu i prevrnuo se na krov: Teška saobraćajna nesreća na auto-putu kod Beograda
Kurir 08.12.2024
Saobraćajna nesreća dogodila se danas popodne na auto-putu kod Ikee. Automobil je udario u bankinu i prevrnuo se na krov. Stanje učesnika nije poznato. Na licu mesta su policija i Hitna pomoć. Stvara gužva u smeru ka naplatnoj rampi Beograd.… »
Zakucao se u bankinu, pa se prevrnuo: Teška saobraćajka kod Ikee, stvara se ogromna gužva (foto, video)
Blic 08.12.2024
Na auto-putu kod Ikee došlo je teške saobraćajne nesreće u poslepodnevnim satima. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, automobil je završio na krovu. Stanje učesnika za sada nije poznato. Kako navode očevici, do saobraćajke je došlo kada se… »
Zakucao se u bankinu, pa se prevrnuo: Teška saobraćajka kod Ikee, stvara se ogromna gužva (foto, video)
Blic 08.12.2024
Na auto-putu kod Ikee došlo je teške saobraćajne nesreće u poslepodnevnim satima. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, automobil je završio na krovu. Stanje učesnika za sada nije poznato. Kako navode očevici, do saobraćajke je došlo kada se… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Beta pre 1 satjoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Preminuo legendarni frontmen američke rok grupe „Bič bojs“ Brajan Vilson
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Žakelj optimista: „Siguran sam da ćemo biti bolji, da ćemo uči u meč sa više samopouzdanja“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana