Povezane vesti

Mirjačić nakon poraza od Partizana: „Možda je nerešen ishod bio nekako najrealniji!“ (video)

Mirjačić nakon poraza od Partizana: „Možda je nerešen ishod bio nekako najrealniji!“ (video)

Hot sport 08.12.2024
Odigrali su dosta dobro, ali nisu uspeli da izbegnu poraz! Fudbaleri Partizana u okviru 17. kola Superlige Srbije gostovali su u Pančevu, ekipi Železničara a rezultat je bio 1:0 u korist crno-belih. Nakon utakmice, trener Železničara iz Pančeva… »
Mirjačić: Partizan je iskoristio jednu od svoje dve šanse, mi svoje nismo

Mirjačić: Partizan je iskoristio jednu od svoje dve šanse, mi svoje nismo

Sportski žurnal 08.12.2024
Partizan nas je kaznio u nastavku. Jednom nismo dobro stali u odbrani i oni su to iskoristili. Trener Železničara Branko Mirjačić po porazu od Partizana (0:1) sumirao je utiske: - Videli smo jednu minimum izjednačenu utakmicu. Partizan je iskoristio… »
"Partizan nas je kaznio"

"Partizan nas je kaznio"

B92 08.12.2024
Trener Železničara iz Pančeva Branko Mirjačić je izneo utiske nakon poraza od Partizana u 18. kolu Superlige Srbije. Prema njegovom mišljenju u Pančevu je viđena egal utakmica i njegov tim ima za čim da žali. "Mislim da smo videli jednu minimum… »
"Kaznili su nas, nijednom nismo dobro u odbrani stajali!" Trener Železničara nakon meča sa Partizanom

"Kaznili su nas, nijednom nismo dobro u odbrani stajali!" Trener Železničara nakon meča sa Partizanom

Večernje novosti 08.12.2024
Trener Železničara iz Pančeva Branko Mirjačić je izneo utiske nakon poraza od Partizana (1:0) u 18. kolu Superlige Srbije. FOTO: M. Vukadinović - Mislim da smo videli jednu minimum izjednačenu utakmicu, Partizan je iskoristio jednu od dve šanse, a… »

Vesti dana »