Повезане вести
Мирјачић након пораза од Партизана: „Можда је нерешен исход био некако најреалнији!“ (видео)
Хот спорт 08.12.2024
Одиграли су доста добро, али нису успели да избегну пораз! Фудбалери Партизана у оквиру 17. кола Суперлиге Србије гостовали су у Панчеву, екипи Железничара а резултат је био 1:0 у корист црно-белих. Након утакмице, тренер… »
Мирјачић: Партизан је искористио једну од своје две шансе, ми своје нисмо
Спортски журнал 08.12.2024
Партизан нас је казнио у наставку. Једном нисмо добро стали у одбрани и они су то искористили. Тренер Железничара Бранко Мирјачић по поразу од Партизана (0:1) сумирао је утиске: - Видели смо једну минимум изједначену утакмицу… »
"Казнили су нас, ниједном нисмо добро у одбрани стајали!" Тренер Железничара након меча са Партизаном
Вечерње новости 08.12.2024
Тренер Железничара из Панчева Бранко Мирјачић је изнео утиске након пораза од Партизана (1:0) у 18. колу Суперлиге Србије. ФОТО: М. Вукадиновић - Мислим да смо видели једну минимум изједначену утакмицу, Партизан је искористио… »
"Партизан нас је казнио"
Б92 08.12.2024
Тренер Железничара из Панчева Бранко Мирјачић је изнео утиске након пораза од Партизана у 18. колу Суперлиге Србије. Према његовом мишљењу у Панчеву је виђена егал утакмица и његов тим има за чим да жали. "Мислим да смо… »
Вести дана »
Грађани, огласила се Народна банка Србије: Важна информација ако имате евре
Ало пре 23 минутајош 3 повезане
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Данас променљиво облачно и хладно, повремено са падавинама: Температура до 12
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане
Чека се трампово "амин": Сенат усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Блиц пре 6 сатијош 4 повезане