Povezane vesti

Oglasila se dodikova ćerka nakon hospitalizacije u Beogradu Saznala da ga pripremaju za operaciju, pa objavila fotografiju s…

Oglasila se dodikova ćerka nakon hospitalizacije u Beogradu Saznala da ga pripremaju za operaciju, pa objavila fotografiju s…

Kurir 08.12.2024
Ćerka predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, Gorica Dodik, oglasila se na društvenim mrežama nakon vesti da je njen otac hospitalizovan u Beogradu i da će morati da bude operisan. "Na crveno slovo ja se Bogu molim da mi čuva one koje volim"… »
Oglasila se Dodikova ćerka Gorica posle vesti da joj je otac hitno prebačen u bolnicu: "Na crveno slovo..."

Oglasila se Dodikova ćerka Gorica posle vesti da joj je otac hitno prebačen u bolnicu: "Na crveno slovo..."

Telegraf 08.12.2024
Preporučujemo. Posle vesti da je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, hospitalizovan u Beogradu i da će morati da bude operisan, na društvenim mrežama se oglasila njegova ćerka Gorica Dodik. "Na crveno slovo ja se Bogu molim da mi čuva one… »
Dodik se oglasio iz bolnice: Poslao poruku posle Vučićeve posete

Dodik se oglasio iz bolnice: Poslao poruku posle Vučićeve posete

Kurir pre 31 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se nakon što ga je u bolnici posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je istakao da mu je Vučić poželeo što brži oporavak nakon operacije. Podsetimo, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik… »
Dodik se prvi put oglasio nakon što je hospitalizovan u Beogradu! Otkrio šta mu je rekao Aleksandar Vučić

Dodik se prvi put oglasio nakon što je hospitalizovan u Beogradu! Otkrio šta mu je rekao Aleksandar Vučić

Mondo pre 31 dana
Prvi put posle hospitalizacije oglasio se na društvenim mrežama. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik primljen je danas u bolnicu u Beogradu. Požalio se na akutne bolove u stomaku i jednjaku, a sutra će biti operisan. Prvi put posle… »
"Na crveno slovo ja se Bogu molim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika posle njegovog prijema u bolnicu

"Na crveno slovo ja se Bogu molim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika posle njegovog prijema u bolnicu

Blic pre 31 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik večeras je zbog akutnih bolova hospitalizovan u Beogradu u poslepodnevnim satima. Na društvenim mrežama ubrzo posle vesti da je Dodik smešten u bolnicu se oglasila njegova ćerka Gorica. – Na crveno slovo ja… »
Vučić posetio Dodika u bolnici

Vučić posetio Dodika u bolnici

Sputnik pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas u bolnici predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz oporavak. "Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz… »
"Molim se Bogu da mi čuva one koje volim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika nakon što je hospitalizovan

"Molim se Bogu da mi čuva one koje volim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika nakon što je hospitalizovan

Mondo pre 31 dana
Oglasila se Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, nakon vesti da je hospitalizovan i da će morati na operaciju. Nakon što je izdato saopštenje da je Milorad Dodik hospitalizovan u Beogradu i da će morati da ide na operaciju, oglasila se njegova ćerka… »

Vesti dana »