Povezane vesti
Milorad Dodik završio u bolnici u Beogradu: Predsednik Republike Srpske mora na operaciju
Nova 08.12.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je danas poslepodne u Beogradu, nakon čega je hospitalizovan. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srpske, prema prvoj dijagnozi, nakon potrebnih priprema sledi operativni… »
Prve reči Milorada Dodika nakon hitne hospitalizacije: Objavio fotografiju sa Vučićem
Telegraf 08.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se večeras nakon što ga je u bolnici posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dodik je istakao da mu je Vučić poželeo što brži oporava posle operacije. Predsednik Republike Srpske je… »
Vučić posetio Milorada Dodika u bolničkoj sobi: "Poželeo sam mu brz oporavak i dobro zdravlje"
Telegraf 08.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je hitno hospitalizovan u Beogradu zbog zdravstvenih problema! - Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i… »
"Na crveno slovo ja se Bogu molim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika posle njegovog prijema u bolnicu
Blic 08.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik večeras je zbog akutnih bolova hospitalizovan u Beogradu u poslepodnevnim satima. Na društvenim mrežama ubrzo posle vesti da je Dodik smešten u bolnicu se oglasila njegova ćerka Gorica. – Na crveno slovo ja se… »
Vučić posetio Dodika u bolnici i poželeo mu brz oporavak: "Mnogo zajedničkog posla je pred nama"
Euronews 08.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas u bolnici predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz oporavak. "Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz… »
Aleksandar Vučić posetio Dodika u bolnici: "Poželeo sam mu sreću pred sutrašnju intervenciju"
Mondo 08.12.2024
Prema prvoj dijagnozi, nakon potrebnih priprema, sledi operativni zahvat na jednjaku i želucu predsednika Dodika. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je hitno hospitalizovan u Beogradu… »
Predsednik Vučić Posetio Dodika u bolnici: Poželeo sam mu brz oporavak i dobro zdravlje! Radujem se nastavku saradnje i novim…
Kurir 08.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u bolnici u Beogradu. "Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz oporavak i dobro zdravlje. Radujem se nastavku saradnje… »
Milorad Dodik hospitalizovan u Beogradu
Vreme 08.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je u poslepodnevnim časovima u Beogradu, nakon čega je hospitalizovan. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je u poslepodnevnim časovima u… »
Vesti dana »
Krivična prijava zbog oružja i droge u Vranju: Kod osumnjičenog pronađen pištolj, municija i marihuana
Serbian News Media pre 24 minutajoš 18 povezanih
Prevrnuo se čamac sa grupom migranata kod Slavonskog Broda, jedna osoba poginula
N1 Info pre 50 minutajoš 21 povezana
Dule Savić sa delegacijom Zvezde posetio crkvu u Austriji, dobili su poseban poklon
Telegraf pre 4 minutajoš 27 povezanih
Dončić ne može sam: Lejkersi bez polufinala NBA kupa, Oklahoma nadigrala Sanse
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih