Повезане вести
Милорад Додик завршио у болници у Београду: Председник Републике Српске мора на операцију
Нова 08.12.2024
: Председник Републике Српске Милорад Додик због акутних болова прегледан је данас послеподне у Београду, након чега је хоспитализован. Како је саопштено из кабинета председника Српске, према првој дијагнози, након потребних… »
Прве речи Милорада Додика након хитне хоспитализације: Објавио фотографију са Вучићем
Телеграф 08.12.2024
Препоручујемо. Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се вечерас након што га је у болници посетио председник Србије Александар Вучић. Додик је истакао да му је Вучић пожелео што бржи опорава после операције… »
Вучић посетио Милорада Додика у болничкој соби: "Пожелео сам му брз опоравак и добро здравље"
Телеграф 08.12.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић посетио је вечерас председника Републике Српске Милорада Додика који је хитно хоспитализован у Београду због здравствених проблема! - Посетио сам председника Милорада Додика пред… »
"На црвено слово ја се Богу молим": Огласила се ћерка Милорада Додика после његовог пријема у болницу
Блиц 08.12.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик вечерас је због акутних болова хоспитализован у Београду у послеподневним сатима. На друштвеним мрежама убрзо после вести да је Додик смештен у болницу се огласила његова ћерка Горица. –… »
Вучић посетио Додика у болници и пожелео му брз опоравак: "Много заједничког посла је пред нама"
Еуроневс 08.12.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас у болници председника Републике Српске Милорада Додика пред сутрашњу интервенцију и пожелео му брз опоравак. "Посетио сам председника Милорада Додика пред сутрашњу… »
Александар Вучић посетио Додика у болници: "Пожелео сам му срећу пред сутрашњу интервенцију"
Мондо 08.12.2024
Према првој дијагнози, након потребних припрема, следи оперативни захват на једњаку и желуцу председника Додика. Председник Србије Александар Вучић посетио је вечерас председника Републике Српске Милорада Додика који је хитно… »
Председник Вучић Посетио Додика у болници: Пожелео сам му брз опоравак и добро здравље! Радујем се наставку сарадње и новим…
Курир 08.12.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је председника Републике Српске Милорада Додика у болници у Београду. "Посетио сам председника Милорада Додика пред сутрашњу интервенцију и пожелео му брз опоравак и добро здравље… »
Милорад Додик хоспитализован у Београду
Време 08.12.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик због акутних болова прегледан је у послеподневним часовима у Београду, након чега је хоспитализован. Председник Републике Српске Милорад Додик због акутних болова прегледан је у… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане