Povezane vesti

Milorad Dodik završio u bolnici u Beogradu: Predsednik Republike Srpske mora na operaciju

Milorad Dodik završio u bolnici u Beogradu: Predsednik Republike Srpske mora na operaciju

Nova 08.12.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je danas poslepodne u Beogradu, nakon čega je hospitalizovan. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srpske, prema prvoj dijagnozi, nakon potrebnih priprema sledi operativni… »
Vučić posetio Milorada Dodika u bolničkoj sobi: "Poželeo sam mu brz oporavak i dobro zdravlje"

Vučić posetio Milorada Dodika u bolničkoj sobi: "Poželeo sam mu brz oporavak i dobro zdravlje"

Telegraf 08.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je hitno hospitalizovan u Beogradu zbog zdravstvenih problema! - Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju… »
Prve reči Milorada Dodika nakon hitne hospitalizacije: Objavio fotografiju sa Vučićem

Prve reči Milorada Dodika nakon hitne hospitalizacije: Objavio fotografiju sa Vučićem

Telegraf 08.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se večeras nakon što ga je u bolnici posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dodik je istakao da mu je Vučić poželeo što brži oporava posle operacije. Predsednik Republike… »
"Na crveno slovo ja se Bogu molim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika posle njegovog prijema u bolnicu

"Na crveno slovo ja se Bogu molim": Oglasila se ćerka Milorada Dodika posle njegovog prijema u bolnicu

Blic pre 31 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik večeras je zbog akutnih bolova hospitalizovan u Beogradu u poslepodnevnim satima. Na društvenim mrežama ubrzo posle vesti da je Dodik smešten u bolnicu se oglasila njegova ćerka Gorica. – Na crveno slovo ja… »
Vučić posetio Dodika u bolnici i poželeo mu brz oporavak: "Mnogo zajedničkog posla je pred nama"

Vučić posetio Dodika u bolnici i poželeo mu brz oporavak: "Mnogo zajedničkog posla je pred nama"

Euronews pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas u bolnici predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz oporavak. "Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz… »
Predsednik Vučić Posetio Dodika u bolnici: Poželeo sam mu brz oporavak i dobro zdravlje! Radujem se nastavku saradnje i…

Predsednik Vučić Posetio Dodika u bolnici: Poželeo sam mu brz oporavak i dobro zdravlje! Radujem se nastavku saradnje i…

Kurir pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u bolnici u Beogradu. "Posetio sam predsednika Milorada Dodika pred sutrašnju intervenciju i poželeo mu brz oporavak i dobro zdravlje. Radujem se nastavku… »
Aleksandar Vučić posetio Dodika u bolnici: "Poželeo sam mu sreću pred sutrašnju intervenciju"

Aleksandar Vučić posetio Dodika u bolnici: "Poželeo sam mu sreću pred sutrašnju intervenciju"

Mondo pre 31 dana
Prema prvoj dijagnozi, nakon potrebnih priprema, sledi operativni zahvat na jednjaku i želucu predsednika Dodika. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je hitno hospitalizovan u… »
Milorad Dodik hospitalizovan u Beogradu

Milorad Dodik hospitalizovan u Beogradu

Vreme pre 31 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je u poslepodnevnim časovima u Beogradu, nakon čega je hospitalizovan. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je u poslepodnevnim časovima u… »

Vesti dana »