Повезане вести

Ердоган: На свету остала два искусна лидера - Путин и ја

Ердоган: На свету остала два искусна лидера - Путин и ја

Еуроневс 08.12.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган оценио је данас да су на свету остала само два лидера са дугогодишњим стажом и искуством у политици – он и његов руски колега Владимир Путин. "Кад смо већ код лидера, на свету су остала… »
Ердоган се хвали: На свету остала само два искусна лидера - Путин и ја

Ердоган се хвали: На свету остала само два искусна лидера - Путин и ја

Курир 08.12.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган оценио је данас да су на свету остала само два лидера са дугогодишњим стажом и искуством у политици он и његов руски колега Владимир Путин. - Кад смо већ код лидера, на свету су остала… »
Ердоган: На свету остала два искусна лидера – Путин и ја

Ердоган: На свету остала два искусна лидера – Путин и ја

Вести онлине 08.12.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган оценио је данас да су на свету остала само два лидера са дугогодишњим стажом и искуством у политици – он и његов руски колега Владимир Путин. – Кад смо већ код лидера, на свету су остала… »
"У свету су остала само два 'искусна' лидера - Путин и ја": Огласио се Ердоган посе Асадовог пада

"У свету су остала само два 'искусна' лидера - Путин и ја": Огласио се Ердоган посе Асадовог пада

Мондо 08.12.2024
Ердоган је такође изразио поштовање према бившем немачком канцелару Герхарду Шродеру. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да данас у свету постоје само два искусна лидера, а то су, према његовим речима, он и руски… »

Вести дана »