Povezane vesti

Erdogan: Na svetu ostala dva iskusna lidera – Putin i ja

Erdogan: Na svetu ostala dva iskusna lidera – Putin i ja

Vesti online pre 31 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ocenio je danas da su na svetu ostala samo dva lidera sa dugogodišnjim stažom i iskustvom u politici – on i njegov ruski kolega Vladimir Putin. – Kad smo već kod lidera, na svetu su ostala samo dvojica… »
Erdogan se hvali: Na svetu ostala samo dva iskusna lidera - Putin i ja

Erdogan se hvali: Na svetu ostala samo dva iskusna lidera - Putin i ja

Kurir pre 31 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ocenio je danas da su na svetu ostala samo dva lidera sa dugogodišnjim stažom i iskustvom u politici on i njegov ruski kolega Vladimir Putin. - Kad smo već kod lidera, na svetu su ostala samo dvojica, uvaženi… »
Erdogan: Na svetu ostala dva iskusna lidera - Putin i ja

Erdogan: Na svetu ostala dva iskusna lidera - Putin i ja

Euronews pre 31 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ocenio je danas da su na svetu ostala samo dva lidera sa dugogodišnjim stažom i iskustvom u politici – on i njegov ruski kolega Vladimir Putin. "Kad smo već kod lidera, na svetu su ostala samo dvojica, uvaženi… »
"U svetu su ostala samo dva 'iskusna' lidera - Putin i ja": Oglasio se Erdogan pose Asadovog pada

"U svetu su ostala samo dva 'iskusna' lidera - Putin i ja": Oglasio se Erdogan pose Asadovog pada

Mondo pre 31 dana
Erdogan je takođe izrazio poštovanje prema bivšem nemačkom kancelaru Gerhardu Šroderu. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da danas u svetu postoje samo dva iskusna lidera, a to su, prema njegovim rečima, on i ruski predsednik… »

Vesti dana »