Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Stradanje naroda u Siriji i Palestini lako se može preneti u druge delove sveta
NIN 09.12.2024
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije izjavio je da se sa velikom zabrinutošću već mesecima prate tragične vesti o stradanju naroda u Palestini, a da sada izgleda da se "ratni požar, kao nošen vetrom, ponovo širi dalje na istok, u Siriju"… »
Patrijarh Porfirije: Stradanje naroda u Siriji i Palestini može se preneti u druge delove sveta
Blic 09.12.2024
Patrijarh Porfirije danas je povodom najnovije situacije u Siriji i na Bliskom istoku, apelovao na sve da imaju na umu da su Istok i Zapad spojeni sudovi i da se stradanje naroda u Siriji i Palestini lako može preneti u druge delove sveta. Sa velikom… »
Patrijarh Porfirije o situaciji na Bliskom Istoku: Sa velikom zabrinutošću već mesecima pratim tragične vesti o stradanju…
Kurir 09.12.2024
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije izjavio je da se sa velikom zabrinutošću već mesecima prate tragične vesti o stradanju naroda u Palestini, a da sada izgleda da se "ratni požar, kao nošen vetrom, ponovo širi dalje na istok, u Siriju"… »
Patrijarh Porfirije: Stradanje naroda u Siriji i Palestini lako se može preneti u druge delove sveta
Danas 08.12.2024
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije izjavio je večeras da se sa velikom zabrinutošću već mesecima prate tragične vesti o stradanju naroda u Palestini, a da sada izgleda da se „ratni požar, kao nošen vetrom, ponovo širi dalje na istok, u… »
Vesti dana »
Jaćimović nastavio štrajk glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali" (BLOG)
Novi magazin pre 3 satajoš 48 povezanih
Utrostručen uvoz goriva zbog sankcija Naftnoj industriji Srbije, saopštila Vlada
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 37 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za sutra na veliku količinu padavina
RTV Novi Pazar pre 38 minutajoš 67 povezanih
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 4 satijoš 61 povezana