Повезане вести

Да ли је могуће?! Пао пољубац између Милице и терзе! Он кренуо да је грли и шапуће, а ево како је она одреаговала: "Јако сам…

Да ли је могуће?! Пао пољубац између Милице и терзе! Он кренуо да је грли и шапуће, а ево како је она одреаговала: "Јако сам…

Курир 09.12.2024
Трудна Милица Величковић недавно је ушла у ријалити и од тог момента не престаје да ратује са Бориславом Терзићем Терзом и Софијом Јанићијевић. Милица је открила сав прљав веш из Софијине прошлости. Сазнало се да је била у вези… »
"Полиција ради свој посао!" Исповест Терзиног брата Милоша о трудној Милици и драми у елити: Клела ми је децу, све нас…

"Полиција ради свој посао!" Исповест Терзиног брата Милоша о трудној Милици и драми у елити: Клела ми је децу, све нас…

Курир 09.12.2024
Милош Терзић, рођени брат Борислава Терзића Терзе, огласио се по први пут откако је у "Елиту" ушла трудна Милица Величковић, његова несуђена снајка. Рат преварене Милице и неверног Терзе не престаје, а своје прве утиске Милош… »
Откривени детаљи софијиног тајног плана! Изиграће и уништити Терзу пред свима, реч је о страшној освети: "Надам се да…

Откривени детаљи софијиног тајног плана! Изиграће и уништити Терзу пред свима, реч је о страшној освети: "Надам се да…

Курир 09.12.2024
Милица Величковић је направила пометњу на имању својим уласком. Раскринкала је све лажи Софије Јанићијевић и обелоданила је да је била у вези са бизнисменом албанског порекла и да је радила у ноћном клубу где је продавала… »
"Терза се каје због везе са Софијом, добио је шамар реалности" Борин друг о његовој превари у "Елити": Грешио је, али је и…

"Терза се каје због везе са Софијом, добио је шамар реалности" Борин друг о његовој превари у "Елити": Грешио је, али је и…

Курир 09.12.2024
Учесник "Елите 8", Борислав Терзић Терза у ову сезону испратила га је његова трудна, тада вереница, Милица Величковић, а он је у више наврата за медије говорио да улази како би зарадио новац и обезбедио њу, њега, али и њихову… »
"Не би ме чудило да се људи крију због његовог понашања" Терзин комшија открива да данима не виђа његову породицу…

"Не би ме чудило да се људи крију због његовог понашања" Терзин комшија открива да данима не виђа његову породицу…

Курир 09.12.2024
Од како је у "Елиту 8" ушла трудна Милица Величковић коју је Бора Терзић Терза јавно преварио са Софијом Јанићијевић, љубавни троугао је постао главна тема у Белој кући, како у емисијама тако и код такмичара који свакодневно… »
"Не пипај трудницу на силу, мрш": Обезбеђење улетело у Елиту због Терзе: "Могу да радим са Милицом шта хоћу"

"Не пипај трудницу на силу, мрш": Обезбеђење улетело у Елиту због Терзе: "Могу да радим са Милицом шта хоћу"

Блиц 09.12.2024
Борислав Терзић Терза све је напетији откако је трудна Милица Величковић ушла у "Елиту 8", а сада је ушао у жестоки сукоб са цимером Урошем Станићем. Урош Станић замерио је Терзи понашање према трудној Милици Величковић, а… »
(Фото): У овом стану од 40 квадрата ће Милица Величковић живети са бебом: Мала спаваћа соба, кухиња, а иконе свуда по зиду…

(Фото): У овом стану од 40 квадрата ће Милица Величковић живети са бебом: Мала спаваћа соба, кухиња, а иконе свуда по зиду…

Блиц 09.12.2024
Милица Величковић је у деветом месецу трудноће, а пре неколико дана је ушла у ријалити програм "Елита 8" како би се суочила са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом и његовом љубавницом Софијом. Њена бака је отворила… »
"Има да буде иста ја": Након што је Милица напустила Елиту 8, Терза сазнао детаље са прегледа: Ево како жели да му се зове…

"Има да буде иста ја": Након што је Милица напустила Елиту 8, Терза сазнао детаље са прегледа: Ево како жели да му се зове…

Блиц 09.12.2024
Трудна Милица Величковић током јучерашњег дана напустила је Белу кућу како би отишла на заказани преглед код гинеколога. Терза је синоћ причао са цимерком и том приликом је испричао како су он и Милица одабрали име за бебу, као… »
Трудна Милица Величковић напустила "Елиту 8": Сад открила детаље разговора са доктором - Терзи неће да каже ни реч о беби

Трудна Милица Величковић напустила "Елиту 8": Сад открила детаље разговора са доктором - Терзи неће да каже ни реч о беби

Блиц 09.12.2024
Трудна Милица Величковић пре неколико дана ушла је у ријалити програм "Елита 8" и у више наврата се жестоко посвађала са Бориславом Терзићем Терзом и његовом девојком Софијом Јањићијевић. Милица је током јучерашњег дана… »
"Волела бих да дете носи његово презиме, да га упишем као оца" Трудна Милица Величковић донела дефинитивну одлуку

"Волела бих да дете носи његово презиме, да га упишем као оца" Трудна Милица Величковић донела дефинитивну одлуку

Блиц 09.12.2024
Трудна ријалити учесница, Милица Величковић проговорила је о свом уласку у ријалити, односу са Бориславом Терзићем Терзом, али и сукобима са Софијом Јанићијевић. Милицу је, наиме, Терза, са којим чека дете, преварио са Софијом у… »

Вести дана »