Povezane vesti

Da li je moguće?! Pao poljubac između Milice i terze! On krenuo da je grli i šapuće, a evo kako je ona odreagovala: "Jako…

Da li je moguće?! Pao poljubac između Milice i terze! On krenuo da je grli i šapuće, a evo kako je ona odreagovala: "Jako…

Kurir pre 4 dana
Trudna Milica Veličković nedavno je ušla u rijaliti i od tog momenta ne prestaje da ratuje sa Borislavom Terzićem Terzom i Sofijom Janićijević. Milica je otkrila sav prljav veš iz Sofijine prošlosti. Saznalo se da je bila u vezi sa biznismenom… »
"Policija radi svoj posao!" Ispovest Terzinog brata Miloša o trudnoj Milici i drami u eliti: Klela mi je decu, sve nas…

"Policija radi svoj posao!" Ispovest Terzinog brata Miloša o trudnoj Milici i drami u eliti: Klela mi je decu, sve nas…

Kurir pre 3 dana
Miloš Terzić, rođeni brat Borislava Terzića Terze, oglasio se po prvi put otkako je u "Elitu" ušla trudna Milica Veličković, njegova nesuđena snajka. Rat prevarene Milice i nevernog Terze ne prestaje, a svoje prve utiske Miloš Terzić je podelio… »
Otkriveni detalji sofijinog tajnog plana! Izigraće i uništiti Terzu pred svima, reč je o strašnoj osveti: "Nadam se da…

Otkriveni detalji sofijinog tajnog plana! Izigraće i uništiti Terzu pred svima, reč je o strašnoj osveti: "Nadam se da…

Kurir pre 4 dana
Milica Veličković je napravila pometnju na imanju svojim ulaskom. Raskrinkala je sve laži Sofije Janićijević i obelodanila je da je bila u vezi sa biznismenom albanskog porekla i da je radila u noćnom klubu gde je prodavala koktele i provodila vreme… »
"Terza se kaje zbog veze sa Sofijom, dobio je šamar realnosti" Borin drug o njegovoj prevari u "Eliti": Grešio je, ali je i…

"Terza se kaje zbog veze sa Sofijom, dobio je šamar realnosti" Borin drug o njegovoj prevari u "Eliti": Grešio je, ali je i…

Kurir pre 4 dana
Učesnik "Elite 8", Borislav Terzić Terza u ovu sezonu ispratila ga je njegova trudna, tada verenica, Milica Veličković, a on je u više navrata za medije govorio da ulazi kako bi zaradio novac i obezbedio nju, njega, ali i njihovu ćerkicu koja na… »
"Ne diraj trudnicu na silu!" Terza krenuo na Milicu, cimer odmah reagovao, obezbeđenje ga opkoliko, a njegove reči sve…

"Ne diraj trudnicu na silu!" Terza krenuo na Milicu, cimer odmah reagovao, obezbeđenje ga opkoliko, a njegove reči sve…

Kurir pre 4 dana
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza ne prestaje da pravi haos otkad je njegova trudna bivša verenica Milica Veličković, koju je u "Eliti" prevario, ušla i pomrsila sve konce. Situacija u Beloj kući od tada je sve napetija, a Terza sada je ušao… »
"Ne bi me čudilo da se ljudi kriju zbog njegovog ponašanja" Terzin komšija otkriva da danima ne viđa njegovu porodicu…

"Ne bi me čudilo da se ljudi kriju zbog njegovog ponašanja" Terzin komšija otkriva da danima ne viđa njegovu porodicu…

Kurir pre 4 dana
Od kako je u "Elitu 8" ušla trudna Milica Veličković koju je Bora Terzić Terza javno prevario sa Sofijom Janićijević, ljubavni trougao je postao glavna tema u Beloj kući, kako u emisijama tako i kod takmičara koji svakodnevno komentarišu njih… »
Terzin komšija razvezao jezik: Nakon skandala u rijalitiju ne viđa mu roditelje: "Ne bi me čudilo da se ljudi kriju"

Terzin komšija razvezao jezik: Nakon skandala u rijalitiju ne viđa mu roditelje: "Ne bi me čudilo da se ljudi kriju"

Blic pre 4 dana
Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je trudna u Elitu 8 kako bi se suočila sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom ljubavnicom Sofijom Janjićijević. Ljubavni trougao je postao glavna tema u Beloj kući, kako u emisijama tako… »
"Ne pipaj trudnicu na silu, mrš": Obezbeđenje uletelo u Elitu zbog Terze: "Mogu da radim sa Milicom šta hoću"

"Ne pipaj trudnicu na silu, mrš": Obezbeđenje uletelo u Elitu zbog Terze: "Mogu da radim sa Milicom šta hoću"

Blic pre 4 dana
Borislav Terzić Terza sve je napetiji otkako je trudna Milica Veličković ušla u "Elitu 8", a sada je ušao u žestoki sukob sa cimerom Urošem Stanićem. Uroš Stanić zamerio je Terzi ponašanje prema trudnoj Milici Veličković, a njihov sukob je… »
"Izgubio sam porodicu, moje dete će imati drugog roditelja" Terza zaplakao na sav glas zbog trudne Milice: "Šta sam sebi…

"Izgubio sam porodicu, moje dete će imati drugog roditelja" Terza zaplakao na sav glas zbog trudne Milice: "Šta sam sebi…

Blic pre 4 dana
Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je trudna u Elitu 8, a od tada se gotovo svakodnevno svađa sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom. Terza je sada otvorio dušu i prolio reku suza zbog svega što joj je uradio. Na samom početku… »
(Foto): U ovom stanu od 40 kvadrata će Milica Veličković živeti sa bebom: Mala spavaća soba, kuhinja, a ikone svuda po…

(Foto): U ovom stanu od 40 kvadrata će Milica Veličković živeti sa bebom: Mala spavaća soba, kuhinja, a ikone svuda po…

Blic pre 4 dana
Milica Veličković je u devetom mesecu trudnoće, a pre nekoliko dana je ušla u rijaliti program "Elita 8" kako bi se suočila sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom ljubavnicom Sofijom. Njena baka je otvorila vrata stana u kom će… »
"Ima da bude ista ja": Nakon što je Milica napustila Elitu 8, Terza saznao detalje sa pregleda: Evo kako želi da mu se zove…

"Ima da bude ista ja": Nakon što je Milica napustila Elitu 8, Terza saznao detalje sa pregleda: Evo kako želi da mu se zove…

Blic pre 4 dana
Trudna Milica Veličković tokom jučerašnjeg dana napustila je Belu kuću kako bi otišla na zakazani pregled kod ginekologa. Terza je sinoć pričao sa cimerkom i tom prilikom je ispričao kako su on i Milica odabrali ime za bebu, kao i da je ubeđen… »
Trudna Milica Veličković napustila "Elitu 8": Sad otkrila detalje razgovora sa doktorom - Terzi neće da kaže ni reč o bebi

Trudna Milica Veličković napustila "Elitu 8": Sad otkrila detalje razgovora sa doktorom - Terzi neće da kaže ni reč o bebi

Blic pre 4 dana
Trudna Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je u rijaliti program "Elita 8" i u više navrata se žestoko posvađala sa Borislavom Terzićem Terzom i njegovom devojkom Sofijom Janjićijević. Milica je tokom jučerašnjeg dana napustila "Elitu 8"… »
Elita 8: Milica Veličković šokirala izjavom - Volela bih Terzu da upišem kao oca svog deteta! (VIDEO)

Elita 8: Milica Veličković šokirala izjavom - Volela bih Terzu da upišem kao oca svog deteta! (VIDEO)

Svet plus pre 4 dana
Milica Veličković, učesnica popularnog šou programa "Elita 8," iznenadila je gledaoce najnovijom izjavom. Ona je u razgovoru sa voditeljem "Elite" govorila o svom dosadašnjem boravku u kući, ali i odnosu koji ima sa Terzom i njegovom devojkom… »
"Volela bih da dete nosi njegovo prezime, da ga upišem kao oca" Trudna Milica Veličković donela definitivnu odluku

"Volela bih da dete nosi njegovo prezime, da ga upišem kao oca" Trudna Milica Veličković donela definitivnu odluku

Blic pre 4 dana
Trudna rijaliti učesnica, Milica Veličković progovorila je o svom ulasku u rijaliti, odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, ali i sukobima sa Sofijom Janićijević. Milicu je, naime, Terza, sa kojim čeka dete, prevario sa Sofijom u rijalitiju. -… »

Vesti dana »