Povezane vesti
"Izgubio sam porodicu, moje dete će imati drugog roditelja" Terza grca u suzama, ne može da dođe sebi!
Alo pre 13 dana
Stiglo ga gorko kajanje. Milica Veličković, koja je pre nekoliko dana ušla u rijaliti "Elita 8" trudna, svakodnevno je u žiži dešavanja. Od ulaska na imanje, njen odnos sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom izaziva pažnju javnosti… »
Ovo je stan trudne Milice Veličković! Ovde će živeti sa bebom, svuda ikone, mala spavaća soba... (foto)
Alo pre 13 dana
Stan poseduje dnevni boravak u kom se nalazi dvosed, komoda za televizor i ikone svuda po zidu, malu kuhinju, spavaću sobu. Trudna Milica Veličković nedavno je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom… »
Milica Veličković momentalno napustila Elitu! Otkrila detalje razgovora sa doktorom
Alo pre 13 dana
Priznala sve. Trudna Milica Veličković nedavno je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i devojkom sa kojom ju je prevario na samom početku rijalitija, Sofijom Janićijević. Naime… »
Trudna Milica napustila Elitu zbog važne stvari: Otišla na hitan pregled, Terza ništa ne zna o bebi
Telegraf pre 13 dana
Preporučujemo. Trudna Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je u rijaliti program "Elita 8", azbog svog stanja izašla je iz rijalitija na pregled. Milica je tokom jučerašnjeg dana napustila "Elitu 8" kako bi otišla na zakazan pregled kod… »
"Molila sam ga da me ne tuži, da ne prolazim kroz taj stres" Trudna Milica Veličković donela konačnu odluku!
Alo pre 13 dana
Progovorila o prezimenu deteta. Trudna Milica Veličković nedavno je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i devojkom sa kojom ju je prevario na samom početku rijalitija, Sofijom… »
“Najviše bih volela da mogu da mu oprostim, da beba nosi njegovo prezime”: Milica šokirala javnost
Telegraf pre 13 dana
Preporučujemo. Trudna rijaliti učesnica, Milica Veličković progovorila je o svom ulasku u rijaliti, odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, ali i sukobima sa Sofijom Janićijević. Milicu je, naime, Terza, sa kojim čeka dete, prevario sa Sofijom u… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane