Povezane vesti

"Izgubio sam porodicu, moje dete će imati drugog roditelja" Terza grca u suzama, ne može da dođe sebi!

"Izgubio sam porodicu, moje dete će imati drugog roditelja" Terza grca u suzama, ne može da dođe sebi!

Alo pre 13 dana
Stiglo ga gorko kajanje. Milica Veličković, koja je pre nekoliko dana ušla u rijaliti "Elita 8" trudna, svakodnevno je u žiži dešavanja. Od ulaska na imanje, njen odnos sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom izaziva pažnju javnosti… »
Ovo je stan trudne Milice Veličković! Ovde će živeti sa bebom, svuda ikone, mala spavaća soba... (foto)

Ovo je stan trudne Milice Veličković! Ovde će živeti sa bebom, svuda ikone, mala spavaća soba... (foto)

Alo pre 13 dana
Stan poseduje dnevni boravak u kom se nalazi dvosed, komoda za televizor i ikone svuda po zidu, malu kuhinju, spavaću sobu. Trudna Milica Veličković nedavno je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom… »
Milica Veličković momentalno napustila Elitu! Otkrila detalje razgovora sa doktorom

Milica Veličković momentalno napustila Elitu! Otkrila detalje razgovora sa doktorom

Alo pre 13 dana
Priznala sve. Trudna Milica Veličković nedavno je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i devojkom sa kojom ju je prevario na samom početku rijalitija, Sofijom Janićijević. Naime… »
Trudna Milica napustila Elitu zbog važne stvari: Otišla na hitan pregled, Terza ništa ne zna o bebi

Trudna Milica napustila Elitu zbog važne stvari: Otišla na hitan pregled, Terza ništa ne zna o bebi

Telegraf pre 13 dana
Preporučujemo. Trudna Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je u rijaliti program "Elita 8", azbog svog stanja izašla je iz rijalitija na pregled. Milica je tokom jučerašnjeg dana napustila "Elitu 8" kako bi otišla na zakazan pregled kod… »
"Molila sam ga da me ne tuži, da ne prolazim kroz taj stres" Trudna Milica Veličković donela konačnu odluku!

"Molila sam ga da me ne tuži, da ne prolazim kroz taj stres" Trudna Milica Veličković donela konačnu odluku!

Alo pre 13 dana
Progovorila o prezimenu deteta. Trudna Milica Veličković nedavno je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i devojkom sa kojom ju je prevario na samom početku rijalitija, Sofijom… »
“Najviše bih volela da mogu da mu oprostim, da beba nosi njegovo prezime”: Milica šokirala javnost

“Najviše bih volela da mogu da mu oprostim, da beba nosi njegovo prezime”: Milica šokirala javnost

Telegraf pre 13 dana
Preporučujemo. Trudna rijaliti učesnica, Milica Veličković progovorila je o svom ulasku u rijaliti, odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, ali i sukobima sa Sofijom Janićijević. Milicu je, naime, Terza, sa kojim čeka dete, prevario sa Sofijom u… »

Vesti dana »