Povezane vesti
"Mislio sam da je Hezonji sledeći klub Partizan"
B92 pre 25 dana
Džejlin Smit, bivši košarkaš Partizana, kaže da je mislio da će Mario Hezonja obući crno-beli dres. Smit je deo prošle sezone proveo u Partizanu, a tokom leta je bio jedan od mnogih koji su napustili klub. U isto vreme Mario Hezonja se povezivao… »
Smit: Hezonja hteo u Partizan
Sportski žurnal pre 25 dana
Naturalizovani Hrvat otkrio letošnje namere zvezde Real Madrida. Plejmejker Bahčešehira Džejlin Smit i do prošle sezone Partizana o letošnjem neuspelom dolasku međ` crno-bele saigrača iz hrvatske reprezentacije Marija Hezonje, kaže. - O… »
Džejlin Smit o pregovorima crno-belih sa Hezonjom: „Moj utisak je bio da će Partizan biti njegov sledeći klub“ (video)
Hot sport pre 25 dana
„Svidelo mu se šta Željko radi u Partizanu“ Džejlin Smit, košarkaš Bahčešehira i prošlogodišnji član Partizana, otkrio je detalje o tome kako je tokom leta njegov reprezentativni kolega Mario Hezonja bio blizu prelaska u beogradski klub… »
Sada je sve jasno! "Lažni Hrvat" otkrio zašto Mario Hezonja nije došao u Partizan
Večernje novosti pre 25 dana
Mnogo je toga čime su povezani Mario Hezonja i Džejlin Smit, saigrači iz reprezentacije, a mogli su lako da to budu i u klubu. Borbeni plejmejker je dugo čekao da Partizan povuče potez tokom prošlog leta, potom potpisao za Bahčešehir. Foto… »
Smit: "Mislio sam da je Partizan Hezonjin sledeći klub"
Sportske.net pre 25 dana
Košarkaš Bahčešehira Džejlin Smit govorio je o letošnjem neuspelom odlasku njegovog saigrača iz reprezentacije Marija Hezonje u Partizan. Smit je bio član Partizana prošle sezone. "O, čoveče, tokom leta sam zapravo razgovarao sa njim, dok sam… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 2 satajoš 32 povezane
Servis američkog džina je danas bio nezaustavljiv: Novak Đoković izgubio od Rajlija Opelke u četvrtini finala Brizbejna! (video)
Hot sport pre 12 minutajoš 28 povezanih
Advokat studenata Lazara i Luke Stojakovića za Nova.rs: Sprema se tužba protiv svih medija koji su objavili pasoše
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih