Povezane vesti

Kada i gde možete da gledate meč između Milana i Crvene zvezde u Ligi šampiona?

Kada i gde možete da gledate meč između Milana i Crvene zvezde u Ligi šampiona?

Danas 09.12.2024
Na redu je šesto kolo prve faze takmičenja u Ligi šampiona, a Crvenu zvezdu čeka teško gostovanje ekipi Milana. Crveno-beli su u prethodnoj rundi došli do ubedljive pobede protiv Štutgarta – 5:1 i u dobroj atmosferi dočekuju ovu utakmicu u kojoj… »
"Šta kažete? Sedam? Izvinjavam se Milanu!" Lapsus Vladana Milojevića pred Ligu šampiona sve nasmejao

"Šta kažete? Sedam? Izvinjavam se Milanu!" Lapsus Vladana Milojevića pred Ligu šampiona sve nasmejao

Mondo 09.12.2024
Vladan Milojević je istakao da veruje u svoj tim pred meč sa Milanom, ali nešto drugo je zaokupilo pažnju. Crvena zvezda je posle pobede u domaćem prvenstvu spremna za Ligu šampiona, a naredni rival je Mian. Ponovo će tim Vladana Milojevića morati… »
Milojević sumirao 2024. Godinu: „Imamo potencijala za još bolje, Zvezda uvek može da se osloni na mene!“

Milojević sumirao 2024. Godinu: „Imamo potencijala za još bolje, Zvezda uvek može da se osloni na mene!“

Hot sport 09.12.2024
„Ne zna se koliko čovek može da postigne, ali svaki put treba da verujete da možete postići i više nego u prethodnom periodu.“ Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, prisustvovao je dodeli nagrada najboljim sportistima u izboru… »
Milojević napravio lapsus pred put u Milano VIDEO

Milojević napravio lapsus pred put u Milano VIDEO

B92 09.12.2024
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je gost na dodeli nagrada najboljim sportistima u izboru "Mozzartsporta". Tim povodom je, u razgovoru sa novinarima, analizirao sve urađeno u 2024. godini. "Mogao bih da kažem, mislim da smo mi kao FK i ja… »
Ben: Ivanić i Silas biće junaci na „San Siru”

Ben: Ivanić i Silas biće junaci na „San Siru”

Sportski žurnal 09.12.2024
Naturalizovani Srbin veruje u pobedu nad Milanom. El Fardu Ben, jedan od znamenitijih inostranih igrača u Crvenoj zvezdi, prisetio se dvomeča s Milanom i o preksutrašnjoj utakmici na „San Siru” u Ligi šampiona, kaže: - To mi je jedna od omiljenih… »
Ben se Nada zvezdinom čudu u Milanu: Crveno-beli uvek mogu da pobede, samo moraju da veruju

Ben se Nada zvezdinom čudu u Milanu: Crveno-beli uvek mogu da pobede, samo moraju da veruju

Večernje novosti 09.12.2024
CRVENA zvezda u sredu nastavlja takmičenje u Ligi šampiona. Crveno-beli u 6. kolu gostuju Milanu, a jedan od onih koji ne zaboravlja prošli meč šampiona Srbije i "rosonera" je El Fardu Ben. FOTO: M. Vukadinović On je bio strelac u remiju na "San… »
Ben zna kako se daje gol u Milanu: Jedan od najboljih stranaca Zvezde izdvojio trio crveno-belih uoči meča na „San Siru“

Ben zna kako se daje gol u Milanu: Jedan od najboljih stranaca Zvezde izdvojio trio crveno-belih uoči meča na „San Siru“

Danas 09.12.2024
Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu gostovati ekipi Milana u šestom kolu Lige šampiona. Jedan od najboljih stranih fudbalera u istoriji crveno-belih – El Fardu Ben prisetio se revanš utakmice iz dvomeča sa Milanom iz šesnaestine finala (1:1) Lige… »
Ben se priseća nezaboravnog dvomeča sa milanom i poručuje: „Mislim da Zvezda uvek može da pobedi“

Ben se priseća nezaboravnog dvomeča sa milanom i poručuje: „Mislim da Zvezda uvek može da pobedi“

Hot sport 09.12.2024
„Navijačima želim da poručim, kao i uvek, da su sjajni“ Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za bitan susret u ligaškoj fazi Lige šampiona protiv Milana, koji je zakazan za sredu u 21 čas. Duel na čuvenom „San Siru“ budi posebne uspomene… »
Ben: Meč Milan – Zvezda rešiće Silas ili Ivanić

Ben: Meč Milan – Zvezda rešiće Silas ili Ivanić

Sport klub 09.12.2024
Kad bi se utakmica Milan - Crvena zvezda završila identičnim rezultatom kao prethodni duel istih klubova, bili bi svi u ekipi sa Marakane prezadovoljni. Remi bi u aktuelnoj situaciji bio dragocen za zadržavanje takmičarskih ambicija plasmana u drugi… »
Ben veruje u Zvezdu: "Silas i Ivanić će biti junaci"

Ben veruje u Zvezdu: "Silas i Ivanić će biti junaci"

B92 09.12.2024
Pred fudbalerima Crvene zvezde je novi okršaj u Ligi šampiona, gde će im rival biti ekipa Milana. Crveno-beli u ovaj susret ulaze u dobrom raspoloženju pošto su u prošlom kolu ostvarili svoj prvi trijumf, jer su na svom terenu bili bolji od ekipe… »
Čudna odluka UEFA: Kontroverzni sudija opet deli pravdu Zvezdi u Milanu, nije dao crveno-belima da izvedu korner, pamti se i…

Čudna odluka UEFA: Kontroverzni sudija opet deli pravdu Zvezdi u Milanu, nije dao crveno-belima da izvedu korner, pamti se i…

Danas 09.12.2024
FK Crvena zvezda gostuje Milanu u sredu u okviru šestog kola Lige šampiona. Španac Hezus Hil Manzano biće glavni sudija na tog meča, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA) Ova odluka budi loše uspomene kod navijača crveno-belih, jer upravo… »
Sudbina, šta li je? Čovek koji nije pustio "onaj korner" ponovo sudi Zvezdi i Milanu!

Sudbina, šta li je? Čovek koji nije pustio "onaj korner" ponovo sudi Zvezdi i Milanu!

Sportske.net 09.12.2024
Španac Hesus Hil Mansano biće glavni sudija utakmice šestog kola Lige šampiona između Milana i Crvene zvezde, objavila je UEFA. Da, to je isti onaj sudija koji nije dozvolio crveno-belima da protiv Milana izvedu regularno izboren korner u nadoknadi… »
Delijama se ovo neće dopasti: Uefa delegirala sudiju koji je oštetio Zvezdu na San Siru

Delijama se ovo neće dopasti: Uefa delegirala sudiju koji je oštetio Zvezdu na San Siru

Mondo 09.12.2024
UEFA je donela odluku da Hesus Hil Manzano dodeljuje pravdu na meču Milano - Crvena zvezda. UEFA je donela odluku da susret Milana i Crvene zvezde u šestom kolu Lige šampiona sudi Španac Hesus Hil Manzano. Reč je o sudiji koji je delio pravdu i u… »
Zvezdi protiv Milana sudi kontroverzni sudija, crveno-beli ga ne pamte po dobrom

Zvezdi protiv Milana sudi kontroverzni sudija, crveno-beli ga ne pamte po dobrom

Telegraf 09.12.2024
Preporučujemo. Španac Hesus Hil Manzano biće glavni sudija na meču šestog kola Lige šampiona između Milana i Crvene zvezde, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). Njegovi pomoćnici biće Dijego Barbero i Anhel Nevado, dok je UEFA za… »

Vesti dana »