Повезане вести
„Баба ми је трудна, чека близанце“: Кесић као напредњачки провокатор (ВИДЕО)
Данас 09.12.2024
Познати водитељ Зоран Кесић сатирично се осврнуо на напредњачко ометање блокада у 11:52. Он је на блокади раскрснице код Правног факултета у Београду глумио је напредњачког провокатора. То је био осврт на чињеницу да власти… »
„Поштен, ћелав и набилдован народ не може да прође“: „Провокатор“ Зоран Кесић дошао испред Правног и обратио се студентима…
Н1 Инфо 09.12.2024
Током блокада улица у центру Београда у склопу акције "Застани, Србијо" грађанима је пружио подршку и водитељ Зоран Кесић. Како пише Нова.рс., Кесић се придружио грађанима код Правног факултета, а онда их и насмејао имитацијом… »
Зоран Кесић као напредњачки провокатор: „Баба ми је трудна“
Време 09.12.2024
Познати водитељ Зоран Кесић сатирично се осврнуо на напредњачко ометање блокада у 11:52. Познати водитељ и сатиричар Зоран Кесић на блокади раскрснице код Правног факултета у Београду глумио је напредњачког провокатора. То… »
Вести дана »
Јокића проговорио о човеку са којим је водио жестоку битку на еуробаскету Србин признао шта му се не допада: Не желим да људи када виде њега - помисле на мене
Курир пре 9 минутајош 26 повезаних
Још данас релативно топло у Новом Саду и сунчани интервали, од сутра погоршање времена
Радио 021 пре 59 минутајош 11 повезаних
Медији: Трамп одобрио мировни план у 28 тачака; Буданов: Русија планира потпуну окупацију Доњецка
РТС пре 4 минутајош 7 повезаних
Трамп потписао закон о објављивању Епстајнових досијеа: Истина напокон излази на видело?!
Блиц пре 24 минутајош 10 повезаних