Povezane vesti
„Baba mi je trudna, čeka blizance“: Kesić kao naprednjački provokator (VIDEO)
Danas 09.12.2024
Poznati voditelj Zoran Kesić satirično se osvrnuo na naprednjačko ometanje blokada u 11:52. On je na blokadi raskrsnice kod Pravnog fakulteta u Beogradu glumio je naprednjačkog provokatora. To je bio osvrt na činjenicu da vlasti na blokade povremeno… »
„Pošten, ćelav i nabildovan narod ne može da prođe“: „Provokator“ Zoran Kesić došao ispred Pravnog i obratio se…
N1 Info 09.12.2024
Tokom blokada ulica u centru Beograda u sklopu akcije "Zastani, Srbijo" građanima je pružio podršku i voditelj Zoran Kesić. Kako piše Nova.rs., Kesić se pridružio građanima kod Pravnog fakulteta, a onda ih i nasmejao imitacijom onih koji traže da… »
Zoran Kesić kao naprednjački provokator: „Baba mi je trudna“
Vreme 09.12.2024
Poznati voditelj Zoran Kesić satirično se osvrnuo na naprednjačko ometanje blokada u 11:52. Poznati voditelj i satiričar Zoran Kesić na blokadi raskrsnice kod Pravnog fakulteta u Beogradu glumio je naprednjačkog provokatora. To je bio osvrt na… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 21 minutajoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 10 minutajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana