Povezane vesti

Milošević: "Kad sam došao nije mi rečeno da ne mogu da računam na Kerkeza, sam se izborio da igra"

Milošević: "Kad sam došao nije mi rečeno da ne mogu da računam na Kerkeza, sam se izborio da igra"

Sportske.net pre 3 dana
Savo Milošević napustio je Partizan po drugi put, a danas je bio gost emisije "Podne" na Una televiziji. Savo je u svom drugom mandatu preuzeo Partizan 30. septembra crno-bele, koje je predvodio na osam utakmica gde je ostvario učinak od šest pobeda i… »
Milošević o odlasku iz Humske: Suština problema je bio Marko Kerkez

Milošević o odlasku iz Humske: Suština problema je bio Marko Kerkez

Sportski žurnal pre 3 dana
Bivši trener crno-belih otkrio motive razlaza s Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem. Doskorašnji šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević o razlozima ostavke za emisiju ”Podne” na Una televiziji, kazao je: - Verujem da se mnogo toga… »
Milošević otkrio šta mu je rekao Rasim Ljajić: "Zar je moralo ovako?"

Milošević otkrio šta mu je rekao Rasim Ljajić: "Zar je moralo ovako?"

B92 pre 3 dana
Bivši trener Partizana Savo Milošević oglasio se ovog ponedeljka, prvi put nakon što je podneo ostavku u Humskoj u time mnoge iznenadio. Nakon što je otkrio razlog zbog kog je otišao sa klupe crno-belih, Milošević je ispričao i da se dva meseca… »
Savo se prvi put oglasio o odlasku iz Partizana, otkrio pozadinu slučaja Kerkez: „Nije mi bilo rečeno…“

Savo se prvi put oglasio o odlasku iz Partizana, otkrio pozadinu slučaja Kerkez: „Nije mi bilo rečeno…“

Nova pre 3 dana
: Savo Milošević, sada već bivši trener Partizana, otkrio je šta se krije iza njegove odluke da napusti crno-bele. Milošević je u Humsku stigao umesto Aleksandra Stanojevića i za dva meseca uspeo da konsoliduje crno-bele koji su do tog trenutka… »
Savo Milošević o napuštanju partizana: „Došao sam u klub kada bi samo ozbiljna budala razmišljala o tome – Problem je…

Savo Milošević o napuštanju partizana: „Došao sam u klub kada bi samo ozbiljna budala razmišljala o tome – Problem je…

Hot sport pre 3 dana
„Bilo je priči da se uprava mešala u moj posao, ali to se nije događalo, niti bih dozvolio“ Odlazak Sava Miloševića s klupe fudbalskog kluba Partizan izazvao je burne reakcije u sportskim krugovima, naročito jer je prethodno delovalo da će… »
Savo Milošević se prvi put oglasio posle odlaska iz Partizana: „Problem je bio Marko Kerkez, nisam hteo da budem potrošna…

Savo Milošević se prvi put oglasio posle odlaska iz Partizana: „Problem je bio Marko Kerkez, nisam hteo da budem potrošna…

Danas pre 3 dana
Savo Milošević je napustio mesto trenera fudbalera Partizana, ali nisu svima do sada bili potpuno jasni pravi razlozi njegovog odlaska. Milošević je na gostovanju na TV Una prvi put govorio nakon ostavke i potvrdio da je problem bio samo u fudbaleru… »
Milošević: "Došao sam u klub kada bi samo budala to prihvatila, ja sam Partizanov"

Milošević: "Došao sam u klub kada bi samo budala to prihvatila, ja sam Partizanov"

Sportske.net pre 3 dana
Savo Milošević je u prvom intervjuu posle otkaza iz Partizana govorio o razlogu odlaska, ali i o odnosu sa novim predsednikom kluba Rasimom Ljajićem. "Sa Rasimom se nisam ni video ovih mesec i po dana, videli smo se neki dan kod notara kada smo… »
Savo Milošević otkrio zašto je napustio Partizan

Savo Milošević otkrio zašto je napustio Partizan

Euronews pre 3 dana
Doskorašnji trener Partizana Savo Milošević prvi put je izašao u javnost i progovorio o odlasku iz Humske dva dana nakon pobede u domaćem šampionatu protiv Jedinstva iz Uba. Milošević je neočekivano napustio kormilo kluba, budući da je Partizan… »
Milošević: Uprava mi ništa nije rekla za Kerkeza

Milošević: Uprava mi ništa nije rekla za Kerkeza

Sport klub pre 3 dana
Sada već bivši trener Partizana Savo Milošević otkrio je zbog čega je otišao sa klupe crno-belih i okolnosti oko slučaja Marka Kerkeza. U saopštenju FK Partizana obrazloženo je da je razmimoilaženje između rukovodstva i Sava Miloševića došlo… »
Rasim me je samo pitao: Zar je moralo ovako? Savo Milošević o ostavci u Partizanu

Rasim me je samo pitao: Zar je moralo ovako? Savo Milošević o ostavci u Partizanu

Mondo pre 3 dana
Doskorašnji trener FK Partizan Savo Milošević objasnio je razloge svoje ostavke. Savo Milošević oglasio se prvi put od ostavke u Partizanu i potvrdio je da je tačka razdora bio Marko Kerkez. Dao mu je šansu i naišao na otpor novog rukovodstva… »
Milošević o Partizanu: "Samo kad bi ozbiljna budala..."

Milošević o Partizanu: "Samo kad bi ozbiljna budala..."

B92 pre 3 dana
Savo Milošević, sada već bivši trener Partizana, govorio je o razlozima odlaska iz kluba. Milošević je iznenadio javnost kada je posle samo nekoliko meseci na klupi Partizana odlučio da naprasno da otkaz. To je bilo, kako je se već zna, zbog Marka… »
Oglasio se Savo Milošević, prvi put od odlaska iz humske! Evo šta je rekao o raskidu ugovora sa Partizanom

Oglasio se Savo Milošević, prvi put od odlaska iz humske! Evo šta je rekao o raskidu ugovora sa Partizanom

Večernje novosti pre 3 dana
KAO bomba je odjeknula vest pre nekoliko dana da Savo Milošević nije više trener Partizana. FOTO: FK Partizan Na kraju su se crno-beli i legenda srpskog fudbala sporazumno rastali, a sada se prvi put oglasio u javnosti povodom neočekivane ostavke na… »

Vesti dana »