Повезане вести
Милошевић: "Кад сам дошао није ми речено да не могу да рачунам на Керкеза, сам се изборио да игра"
Спортске.нет 09.12.2024
Саво Милошевић напустио је Партизан по други пут, а данас је био гост емисије "Подне" на Уна телевизији. Саво је у свом другом мандату преузео Партизан 30. септембра црно-беле, које је предводио на осам утакмица где је остварио… »
Милошевић о одласку из Хумске: Суштина проблема је био Марко Керкез
Спортски журнал 09.12.2024
Бивши тренер црно-белих открио мотиве разлаза с Предрагом Мијатовићем и Данком Лазовићем. Доскорашњи шеф стручног штаба Партизана Саво Милошевић о разлозима оставке за емисију ”Подне” на Уна телевизији, казао је: - Верујем да се… »
Милошевић открио шта му је рекао Расим Љајић: "Зар је морало овако?"
Б92 09.12.2024
Бивши тренер Партизана Саво Милошевић огласио се овог понедељка, први пут након што је поднео оставку у Хумској у тиме многе изненадио. Након што је открио разлог због ког је отишао са клупе црно-белих, Милошевић је испричао и… »
Саво се први пут огласио о одласку из Партизана, открио позадину случаја Керкез: „Није ми било речено…“
Нова 09.12.2024
: Саво Милошевић, сада већ бивши тренер Партизана, открио је шта се крије иза његове одлуке да напусти црно-беле. Милошевић је у Хумску стигао уместо Александра Станојевића и за два месеца успео да консолидује црно-беле који су… »
Саво Милошевић се први пут огласио после одласка из Партизана: „Проблем је био Марко Керкез, нисам хтео да будем потрошна роба“…
Данас 09.12.2024
Саво Милошевић је напустио место тренера фудбалера Партизана, али нису свима до сада били потпуно јасни прави разлози његовог одласка. Милошевић је на гостовању на ТВ Уна први пут говорио након оставке и потврдио да је проблем… »
Саво Милошевић о напуштању партизана: „Дошао сам у клуб када би само озбиљна будала размишљала о томе – Проблем је био мали…
Хот спорт 09.12.2024
„Било је причи да се управа мешала у мој посао, али то се није догађало, нити бих дозволио“ Одлазак Сава Милошевића с клупе фудбалског клуба Партизан изазвао је бурне реакције у спортским круговима, нарочито јер је претходно… »
Расим ме је само питао: Зар је морало овако? Саво Милошевић о оставци у Партизану
Мондо 09.12.2024
Доскорашњи тренер ФК Партизан Саво Милошевић објаснио је разлоге своје оставке. Саво Милошевић огласио се први пут од оставке у Партизану и потврдио је да је тачка раздора био Марко Керкез. Дао му је шансу и наишао на отпор… »
Милошевић: Управа ми ништа није рекла за Керкеза
Спорт клуб 09.12.2024
Сада већ бивши тренер Партизана Саво Милошевић открио је због чега је отишао са клупе црно-белих и околности око случаја Марка Керкеза. У саопштењу ФК Партизана образложено је да је размимоилажење између руководства и Сава… »
Саво Милошевић открио зашто је напустио Партизан
Еуроневс 09.12.2024
Доскорашњи тренер Партизана Саво Милошевић први пут је изашао у јавност и проговорио о одласку из Хумске два дана након победе у домаћем шампионату против Јединства из Уба. Милошевић је неочекивано напустио кормило клуба, будући… »
Милошевић: "Дошао сам у клуб када би само будала то прихватила, ја сам Партизанов"
Спортске.нет 09.12.2024
Саво Милошевић је у првом интервјуу после отказа из Партизана говорио о разлогу одласка, али и о односу са новим председником клуба Расимом Љајићем. "Са Расимом се нисам ни видео ових месец и по дана, видели смо се неки дан код… »
Милошевић о Партизану: "Само кад би озбиљна будала..."
Б92 09.12.2024
Саво Милошевић, сада већ бивши тренер Партизана, говорио је о разлозима одласка из клуба. Милошевић је изненадио јавност када је после само неколико месеци на клупи Партизана одлучио да напрасно да отказ. То је било, како је се… »
Огласио се Саво Милошевић, први пут од одласка из хумске! Ево шта је рекао о раскиду уговора са Партизаном
Вечерње новости 09.12.2024
КАО бомба је одјекнула вест пре неколико дана да Саво Милошевић није више тренер Партизана. ФОТО: ФК Партизан На крају су се црно-бели и легенда српског фудбала споразумно растали, а сада се први пут огласио у јавности поводом… »
Вести дана »
„Нећу да нечија деца буду гладна, а да ми плаћамо Ћациленд и Вучићев хир“: Аутопревозник Јаћимовић наставља штрајк глађу и поручује да неће платити казне
Нова пре 9 сатијош 25 повезаних
Студенти сутра организују протест упозорења код Генералштаба: Колоне крећу са четири локације
Нова пре 39 минутајош 105 повезаних
Алексић: Опозиција не жели да дође на власт револуцијом, него путем поштених и фер избора
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
Ухапшен запослени у КПЗ, осумњичен да је омогућио привилегије осуђеном за 1.400 евра
Глас југа пре 1 сатјош 25 повезаних