Povezane vesti
Testirala sam jednu od najzdravijih namirnica na svetu: Uzimala sam je 14 dana, a prvi problem se odmah pojavio
Kurir 09.12.2024
Mnogi moji prijatelji piju laneno ulje i veoma ga hvale. Kada sam pročitala sve o divnom sastavu i svojstvima ulja, morala sam da probam. Dve nedelje sam pila dve kašike lanenog ulja dnevno. Početak nije bio dobar - bila sam razočarana ukusom lanenog… »
Testirala sam jednu od najboljih namirnica na svetu: Uzimala sam je 14 dana, a odmah se pojavio problem
Mondo 09.12.2024
Pročitajte iskustvo žene koja je odlučila da testira laneno ulje - pila ga je 14 dana. Mnogi moji prijatelji piju laneno ulje i veoma ga hvale. Kada sam pročitala sve o divnom sastavu i svojstvima ulja, morala sam da probam. Dve nedelje sam pila dve… »
Vesti dana »

Pljuskovi sa grmljavinom već zahvatili ove delove Srbije: Evo gde će pljuštati u nastavku jutra
Telegraf pre 50 minutajoš 17 povezanih

Aljasku pogodio zemljotres jačine 7,2 stepena, izdato upozorenje na cunami
Sputnik pre 30 minutajoš 10 povezanih

Dve osobe koje su bile zbrinute na VMA nakon što ih je lakše povredila zebra, otpuštene kući
Insajder pre 25 minutajoš 3 povezane

Na graničnim prelazima bez zadržavanja za putnička vozila, kamioni čekaju do 7 sati
Blic pre 31 minutajoš 4 povezane

Ruski PVO sistemi oborili 122 drona tokom noći; Zelenski podneo predlog za novog premijera Ukrajine
RTS pre 35 minutajoš 6 povezanih