Povezane vesti
"Molio sam majku da ne otvara Onli fans" Pevač progovorio o porodičnim odnosima: Ne bih voleo da bude gola! Otkrio i koliko…
Kurir 09.12.2024
Pevač Savo Perović, nekadašnji učesnik u takmičenju "Zvezde Granda" svojevremeno je otkrio koliko novca ulože u nastupe, ali se dotakao i učestvovanja u "Zadruzi", kao i svoje majke Suzane Perović Blondi koja je otvorila Onli fans. - U rijaliti sam… »
"Molio sam je da ne otvara profil na sajtu za odrasle. Ne bih voleo da bude skroz gola": Srpski pevač (33) otkrio šok detalje…
Blic 09.12.2024
Pevač Savo Perović govorio je nedavno o svojoj majki Suzani Perović Blondi, koja je otvorila profil na sajtu za odrasle iako ju je molio da to ne radi. Kako je Savo tada otkrio, on nikako nije bio za to da njegova majka otvori profil na sajtu za odrasle… »
Vesti dana »
Đedović Handanović objavila novi nuklearni plan za Srbiju: Evo šta je dogovoreno u Parizu
Mondo pre 47 minutajoš 46 povezanih
ANEM: Privođenje fotoreportera u Loznici je neprihvatljivo, policija ga sprečila u obavljanju novinarskog zadatka
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Može li rat na Bliskom istoku ubrzo da se okonča? Ciljevi SAD i Izraela značajno suprotstavljeni
Euronews pre 32 minutajoš 87 povezanih
Pravovremenim reagovanjem osoblja sprečen požar u čačanskom Porodilištu
Ozon press pre 2 satajoš 26 povezanih
UNHCR: Više od 667.000 raseljenih u Libanu za samo nedelju dana usled izraelske ofanzive
Nedeljnik pre 1 satjoš 55 povezanih