Повезане вести

Саво Милошевић први пут након оставке: Керкез је био проблем, заслужио је да игра својим радом, а не „диловима“

Саво Милошевић први пут након оставке: Керкез је био проблем, заслужио је да игра својим радом, а не „диловима“

Недељник 09.12.2024
Доскорашњи тренер Партизана Саво Милошевић говорио је данас први пут о разлозима због којих је поднео оставку на место на којем је провео свега два месеца. Као што је то наговестио и клуб, проблем је био Марко Керкез, који је… »
Доскорашњи тренер ФК Партизан Милошевић: Ситуација око Керкеза руши мој интегритет

Доскорашњи тренер ФК Партизан Милошевић: Ситуација око Керкеза руши мој интегритет

Радио сто плус 09.12.2024
“Проблем је био Марко Керкез, који је стицајем околности ушао у последњих пола сата меча. Одлука клуба је после те утакмице била да не могу да рачунам на Керкеза на следећим утакмицама због начина на који је доведен, због… »
Милошевић о одласку из Партизана: Нисам могао против себе и свог ауторитета

Милошевић о одласку из Партизана: Нисам могао против себе и свог ауторитета

РТС 09.12.2024
Саво Милошевић изјавио је да је је напустио Партизан због неслагања око питања који играчи треба да играју или не и додао да би останак у клубу после разговора са управом био противан његовом интегритету. Тренер фудбалера… »
Милошевић проговорио о свађи са Мијатом око Керкеза: "Управа и неки навијачи су радили на трансферу"

Милошевић проговорио о свађи са Мијатом око Керкеза: "Управа и неки навијачи су радили на трансферу"

Мондо 09.12.2024
Саво Милошевић огласио се по одласку из Партизана после свађе са Предрагом Мијатовићем око статуса играча Марка Керкеза. Саво Милошевић изненада је напустио Партизан иако је деловало да све иде у добром смеру. Оставку је поднео… »
Саво Милошевић открио зашто је отишао из Партизана: "Нису ми то рекли када сам их питао пре 2 месеца..."

Саво Милошевић открио зашто је отишао из Партизана: "Нису ми то рекли када сам их питао пре 2 месеца..."

Телеграф 09.12.2024
Препоручујемо. Доскорашњи тренер Партизана Саво Милошевић први пут се огласио у јавности поводом неочекиваног одласка са клупе црно-белих, два дана након победе против Јединства из Уба! Милошевић је потпуно неочекивано напустио… »

Вести дана »