Povezane vesti

"Niko od nas dvoje nije imao problem...": Stevan Anđelković prvi put o borbi za potomstvo, ogolio dušu pred kamerama

"Niko od nas dvoje nije imao problem...": Stevan Anđelković prvi put o borbi za potomstvo, ogolio dušu pred kamerama

Mondo pre 30 dana
Stevan Anđelković prvi put je govorio o borbi za potomstvo kroz koju su on i njegova supruga prošli. Stevan Anđelković, koji je nedavno govorio o neobičnoj situaciji koja mu se dogodila tokom prve bračne noći, prvi put je podelio najintimnije… »
Stevan Anđelković prvi put o borbi za potomstvo! Pevač dobio dete vantelesnom oplodnjom, otkrio detalje: Niko od nas dvoje…

Stevan Anđelković prvi put o borbi za potomstvo! Pevač dobio dete vantelesnom oplodnjom, otkrio detalje: Niko od nas dvoje…

Kurir pre 30 dana
Nakon duže pauze u javnosti i medijima, kako je i sam rekao, pevač Stevan Anđelković ponovo se vratio na male ekrane i po prvi put progovorio o borbi za potomstvo koju je sa svojom suprugom vodio, a iz koje su izašli kao pobednici. Naime, on je… »
"Meni se desilo da ja imam problem, ne moj suprug" Ceca progovorila o vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo u emisiji "Ceca…

"Meni se desilo da ja imam problem, ne moj suprug" Ceca progovorila o vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo u emisiji "Ceca…

Blic pre 30 dana
Ove srede u emisiji "Ceca show", Ceca Ražnatović ugostiće pevačice Gogu Sekulić i Ivanu Selaković i pevače Stevana Anđelkovića i Aleksandra Cvetkovića, frontmena grupe "Tropico band". Nakon medijske ilegale, kako je i sam rekao, Stevan… »

Vesti dana »