Повезане вести

"Нико од нас двоје није имао проблем...": Стеван Анђелковић први пут о борби за потомство, оголио душу пред камерама

"Нико од нас двоје није имао проблем...": Стеван Анђелковић први пут о борби за потомство, оголио душу пред камерама

Мондо 09.12.2024
Стеван Анђелковић први пут је говорио о борби за потомство кроз коју су он и његова супруга прошли. Стеван Анђелковић, који је недавно говорио о необичној ситуацији која му се догодила током прве брачне ноћи, први пут је поделио… »
Стеван Анђелковић први пут о борби за потомство! Певач добио дете вантелесном оплодњом, открио детаље: Нико од нас двоје…

Стеван Анђелковић први пут о борби за потомство! Певач добио дете вантелесном оплодњом, открио детаље: Нико од нас двоје…

Курир 09.12.2024
Након дуже паузе у јавности и медијима, како је и сам рекао, певач Стеван Анђелковић поново се вратио на мале екране и по први пут проговорио о борби за потомство коју је са својом супругом водио, а из које су изашли као… »
"Мени се десило да ја имам проблем, не мој супруг" Цеца проговорила о вантелесној оплодњи и борби за потомство у емисији…

"Мени се десило да ја имам проблем, не мој супруг" Цеца проговорила о вантелесној оплодњи и борби за потомство у емисији…

Блиц 09.12.2024
Ове среде у емисији "Цеца схов", Цеца Ражнатовић угостиће певачице Гогу Секулић и Ивану Селаковић и певаче Стевана Анђелковића и Александра Цветковића, фронтмена групе "Тропицо банд". Након медијске илегале, како је и сам рекао… »

Вести дана »