Povezane vesti
"Niko od nas dvoje nije imao problem...": Stevan Anđelković prvi put o borbi za potomstvo, ogolio dušu pred kamerama
Mondo 09.12.2024
Stevan Anđelković prvi put je govorio o borbi za potomstvo kroz koju su on i njegova supruga prošli. Stevan Anđelković, koji je nedavno govorio o neobičnoj situaciji koja mu se dogodila tokom prve bračne noći, prvi put je podelio najintimnije detlje o… »
Stevan Anđelković prvi put o borbi za potomstvo! Pevač dobio dete vantelesnom oplodnjom, otkrio detalje: Niko od nas dvoje…
Kurir 09.12.2024
Nakon duže pauze u javnosti i medijima, kako je i sam rekao, pevač Stevan Anđelković ponovo se vratio na male ekrane i po prvi put progovorio o borbi za potomstvo koju je sa svojom suprugom vodio, a iz koje su izašli kao pobednici. Naime, on je gostovao… »
"Meni se desilo da ja imam problem, ne moj suprug" Ceca progovorila o vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo u emisiji…
Blic 09.12.2024
Ove srede u emisiji "Ceca show", Ceca Ražnatović ugostiće pevačice Gogu Sekulić i Ivanu Selaković i pevače Stevana Anđelkovića i Aleksandra Cvetkovića, frontmena grupe "Tropico band". Nakon medijske ilegale, kako je i sam rekao, Stevan Anđelković će po… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: Policija pozvala na saslušanje dekana i zaposlene
NIN pre 7 minutajoš 86 povezanih
"Amerika uništila treću iranskog ratnog arsenala!" Izrael najavio napad na Arak: "evakušite se", Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok (foto/video)
Kurir pre 7 minutajoš 104 povezane
Osmaci danas na matematici, sutra na srpskom: Škole simuliraju završni ispit za pripremu - kako izgleda procedura?
Euronews pre 32 minutajoš 29 povezanih
Vanredna situacija u Sloveniji: Orkanski vetar čupao stabla i krovove, više od 500.000 ljudi pod crvenim upozorenjem! Sneg ne prestaje, zemlja paralisana (foto)
Kurir pre 57 minutajoš 44 povezane
"Ne pamtimo u martu ovoliko snega": Iznad Herceg Novog beli prekrivač prešao 25 centimetara (foto)
Večernje novosti pre 47 minutajoš 26 povezanih