Povezane vesti

"Sakice moj, sunce moje Milo!" Marija Šerifović se obratila Saši Popoviću, oduševljena njegovog odlukom o promeni u…

"Sakice moj, sunce moje Milo!" Marija Šerifović se obratila Saši Popoviću, oduševljena njegovog odlukom o promeni u…

Kurir pre 8 dana
Kreativni direktor "Grand" produkcije i estradni mag, kako ga decenijama nazijavu kolege i saradnici, Saša Popović, već neko vreme je odsutan na snimanju "Zvezdi Granda" zbog zdravstvenih problema, a u poslednjoj emisiji je sve iznenadio kada se… »
"Molim te, sakice moj, sunce moje Milo": Popović iznenadio žiri u Zvezdama Granda, Marija Šerifović imala molbu za njega -…

"Molim te, sakice moj, sunce moje Milo": Popović iznenadio žiri u Zvezdama Granda, Marija Šerifović imala molbu za njega -…

Blic pre 8 dana
Saša Popović već neko vreme zbog zdravstvenih problema odsustvuje sa snimanja emisija "Zvezde Granda", a u poslednjoj emisiji se uključio u program uživo putem video poziva. Komentarisanje žirija je u jednom trenutku prekinuo Voja Nedeljković, koji… »
Niko ne zna da je ove pesme pisao Saša Popović: Hitove koje svi znate su otpevala najveća muzička imena, a iza njih se…

Niko ne zna da je ove pesme pisao Saša Popović: Hitove koje svi znate su otpevala najveća muzička imena, a iza njih se…

Blic pre 9 dana
Malo je poznato da je Saša Popović napisao velike hitove koji su pevačima doneli veliku popularnost. Saša Popović je tako radio pesmu za Anu Bekutu "Brojanica" koja je postala veliki hit, kao i pesmu Lepe Brene "Nežna žena". Popović je i Miroslavu… »

Vesti dana »