Повезане вести
Српска певачица (49) завршила у затвору у Аустралији, овако говори о данима иза решетака: "Мислила сам да ћу умрети"
Блиц 09.12.2024
Певачица Романа Панић (49) била је у жижи интересовања након што је била ухапшена у Аустралији. Романа је сада причала о затворским данима, а како је истакла, прво је помислила да ће умрети и да неће преживети те услове. -… »
Шокантно сведочење романе Панић о затворским данима: Мислила сам да ћу да умрем, штипала сам се... Ове ствари се највише…
Курир 09.12.2024
Иако је Романа Панић у неколико наврата причала о својим затворским данима у Аустралији, сада је решила да открије неке детаље који су шокантни. - Све је било добро, не могу баш све да причам за медије баш из тог разлога што сам… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 45 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане