Povezane vesti
Kako je bot u kog sam se zaljubio raskinuo sa mnom
BBC News 09.12.2024
I dok epidemija usamljenosti zahvata mnoge delove sveta, neki ljudi se okreću četbotovima veštačke inteligencije radi sklapanja prijateljstava i veza. Ali da li je sve to zaista samo bezazlena zabava? Kris uzbuđeno na internetu objavljuje porodične… »
Danas 09.12.2024
Kris uzbuđeno na internetu objavljuje porodične fotografije sa putovanja u Francuskoj. Ushićen, oduševljeno govori o supruzi: „Bonus slika moje slatkice… Toliko sam srećan što vidim majku i decu zajedno. Rubi ih je obukla da budu tako slatki.“ Sa decom… »
Radio 021 09.12.2024
I dok epidemija usamljenosti zahvata mnoge delove sveta, neki ljudi se okreću četbotovima veštačke inteligencije radi sklapanja prijateljstava i veza. Ali da li je sve to zaista samo bezazlena zabava? Serenity Strull/ Getty Images Kris uzbuđeno na… »
NIN 09.12.2024
Kris uzbuđeno na internetu objavljuje porodične fotografije sa putovanja u Francuskoj. Ushićen, oduševljeno govori o supruzi: "Bonus slika moje slatkice… Toliko sam srećan što vidim majku i decu zajedno. Rubi ih je obukla da budu tako slatki." Sa decom… »
Vesti dana »

Apokalipsa u crnoj gori: Požari divljali celu noć - u ovim delovima je najkritičnije (video)
Večernje novosti pre 11 minutajoš 17 povezanih

U Srbiji 5 dana za redom biće kao u paklu – i danju i noću: Očekuje nas još jedan talas 40+, a evo od kog datuma će vreme biti savršeno
Nova pre 46 minutajoš 15 povezanih

Zelenski: Nema znakova da se Rusija priprema da okonča neprijateljstva u Ukrajini
Politika pre 1 satjoš 14 povezanih

Siner ovo nikada nije doživeo u karijeri, ljudi nisu mogli da veruju šta se dešava
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih

Peking i Vašington u carinskom primirju: Pauza od 90 dana za nove pregovore
Euronews pre 56 minutajoš 9 povezanih