Povezane vesti

„Probudio sam se u trenutku kad sam padao u provaliju“: Naš muzičar je doživeo saobraćajku, a kasnije se borio sa…

„Probudio sam se u trenutku kad sam padao u provaliju“: Naš muzičar je doživeo saobraćajku, a kasnije se borio sa…

Nova pre 4 dana
: Trubač Dejan Petrović imao je stravičnu saobraćajnu nezgodu 2017. godine. Kako je Dejan Petrović ispričao, udes je imao u Ovčar Banji kada je zaspao za volanom i skrenuo sa puta. „Bog me pogledao i Sveti Ilija, jer se to dogodilo na naš veliki… »
Zaspao za volanom i jedva preživeo! Sa posledicama stravičnog udesa poznati muzičar se dugo borio: Uzjahao sam betonski…

Zaspao za volanom i jedva preživeo! Sa posledicama stravičnog udesa poznati muzičar se dugo borio: Uzjahao sam betonski…

Kurir pre 4 dana
Muzičar Dejan Petrović otkrio je kako je doživeo i preživeo jedan od svojih najvećih stresova, saobraćajnu nezgodu, koja je ostavila duboki trag na njegovo mentalno zdravlje. - Uvek volim da naznačim da je bio Sveti Ilija, jer negde smatram da su… »
Muzičar zaspao za volanom i umalo izgubio život: Od udarca su mu popucala sva stakla na kolima: "Sveti Ilija mi sačuvao…

Muzičar zaspao za volanom i umalo izgubio život: Od udarca su mu popucala sva stakla na kolima: "Sveti Ilija mi sačuvao…

Blic pre 4 dana
Muzičar Dejan Petrović prisetio se teške saobraćajne nezgode koju je doživeo kada je zaspao za volanom. Dejan se nakon udesa borio sa traumama i napadima panike, a kako je istakao, najveća podrška mu je bila supruga. - Uvek volim da naznačim da je… »

Vesti dana »