Повезане вести
„Пробудио сам се у тренутку кад сам падао у провалију“: Наш музичар је доживео саобраћајку, а касније се борио са паничним…
Нова 09.12.2024
: Трубач Дејан Петровић имао је стравичну саобраћајну незгоду 2017. године. Како је Дејан Петровић испричао, удес је имао у Овчар Бањи када је заспао за воланом и скренуо са пута. „Бог ме погледао и Свети Илија, јер се то… »
Заспао за воланом и једва преживео! Са последицама стравичног удеса познати музичар се дуго борио: Узјахао сам бетонски стуб…
Курир 09.12.2024
Музичар Дејан Петровић открио је како је доживео и преживео један од својих највећих стресова, саобраћајну незгоду, која је оставила дубоки траг на његово ментално здравље. - Увек волим да назначим да је био Свети Илија, јер… »
Музичар заспао за воланом и умало изгубио живот: Од ударца су му попуцала сва стакла на колима: "Свети Илија ми сачувао главу…
Блиц 09.12.2024
Музичар Дејан Петровић присетио се тешке саобраћајне незгоде коју је доживео када је заспао за воланом. Дејан се након удеса борио са траумама и нападима панике, а како је истакао, највећа подршка му је била супруга. - Увек волим… »
Вести дана »

Временска прогноза за 23. октобар: Наставак лепог времена уз раст температуре
Мондо пре 51 минутајош 5 повезаних

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 10 сатијош 4 повезане