Povezane vesti
„Probudio sam se u trenutku kad sam padao u provaliju“: Naš muzičar je doživeo saobraćajku, a kasnije se borio sa…
Nova pre 4 dana
: Trubač Dejan Petrović imao je stravičnu saobraćajnu nezgodu 2017. godine. Kako je Dejan Petrović ispričao, udes je imao u Ovčar Banji kada je zaspao za volanom i skrenuo sa puta. „Bog me pogledao i Sveti Ilija, jer se to dogodilo na naš veliki… »
Zaspao za volanom i jedva preživeo! Sa posledicama stravičnog udesa poznati muzičar se dugo borio: Uzjahao sam betonski…
Kurir pre 4 dana
Muzičar Dejan Petrović otkrio je kako je doživeo i preživeo jedan od svojih najvećih stresova, saobraćajnu nezgodu, koja je ostavila duboki trag na njegovo mentalno zdravlje. - Uvek volim da naznačim da je bio Sveti Ilija, jer negde smatram da su… »
Muzičar zaspao za volanom i umalo izgubio život: Od udarca su mu popucala sva stakla na kolima: "Sveti Ilija mi sačuvao…
Blic pre 4 dana
Muzičar Dejan Petrović prisetio se teške saobraćajne nezgode koju je doživeo kada je zaspao za volanom. Dejan se nakon udesa borio sa traumama i napadima panike, a kako je istakao, najveća podrška mu je bila supruga. - Uvek volim da naznačim da je… »
Vesti dana »
Južnokorejski parlament izglasao opoziv predsednika Jun Suk Jula
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
VIDEO Komentator zbog Jokića glasno uzviknuo „Srbija“: Publika pala u trans zbog Nikoline trojke
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Danas: Policajci koji čuvaju Peconija pretukli novosadskog anesteziologa
Novi magazin pre 15 satijoš 3 povezane
Grci pišu: ''Možda je Olimpijakos projektovan za F4, ali Zvezda...''
Sportske.net pre 1 satjoš 11 povezanih
Veliki ukrajinski napad dronovima: Rusija odmah odgovorila sa preko 130 lansiranja
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih