Povezane vesti
Manekenstvom izdržavala porodicu, govori pet jezika! Milena Kačavenda se bavima muzikom i modelingom, evo šta je sve radila u…
Kurir 09.12.2024
Rijaliti učesnicu Milenu Kačavendu svi znaju kao lažnu kumu Ane Ćurčić, a nakon što je ušla u rijaliti šou program "Zadruga 7", napravila je pravu pometnju. Naime, Milena je nedavno otkrila detalje iz svoje biografije, koje nismo znali. - Ja sam Milena… »
Trenirala košarku, govori 5 jezika, bila je manekenka: "Izdržavala sam porodicu od toga", zbog biografije Milene Kačavende svi…
Blic 09.12.2024
Milenu Kačavendu svi znaju kao lažnu kumu Ane Ćurčić, a nakon što je ušla u rijaliti šou program "Zadruga 7", napravila je pravu pometnju. Naime, Milena Kačavenda, je nedavno otkrila detalje iz svoje biografije, koje nismo znali. - Ja sam Milena… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Euronews pre 21 minutajoš 39 povezanih
Narodna banka Srbije dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
SEEbiz pre 20 minutajoš 57 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 6 minutajoš 14 povezanih
Sneg stiže u Srbiju, evo kada se očekuje i u Beogradu: Nakon otopljenja, sledi novo zahlađenje
Telegraf pre 56 minutajoš 47 povezanih
Macut: Rast BDP-a ove godine 2,3 odsto, Srbija privlačna za investicije
Euronews pre 45 minutajoš 21 povezana