Повезане вести
РАТ У УКРАЈИНИ Наришкин: Русија близу постизања циљева у Украјини, Зеленски изгубио легитимитет
Еуроневс 10.12.2024
Рат Украјини траје 1.021. дан. Володимир Зеленски је у понедељак предложио размештање страних трупа у Украјини док се земља не придружи НАТО-у. Ову идеју изложио је на конференцији за новинаре у Кијеву са немачким опозиционим… »
Зеленски: Путин и Асад заслужују да буду у затвору; Кремљ: Крај рата по испуњењу циљева које је поставио Путин
РТС 10.12.2024
Рат у Украјини – 1.021. дан. Најмање 10 особа је повређено у ракетном руском нападу на Харковску области, саопштавају украјински званичници. Са друге стране, Кремљ истиче да ће се рат окончати након што буду остварени сви… »
Лукашенко каже да Бјелорусија посједује нуклеарно наоружање
Ал Јазеера 10.12.2024
Коментирајући планове за размјештање ненуклеарног руског ракетног система Орешник у Бјелорусији, Лукашенко је рекао да кориштење тих врста наоружања носи велику одговорност. Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко изјавио… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Ракетиран Харков, 10 повређених; Кремљ: Крај рата по испуњењу циљева које је поставио Путин
РТВ 10.12.2024
МОСКВА, КИЈЕВ - Рат у Украјини – 1.021. дан. Најмање 10 особа је повређено у ракетном руском нападу на Харковску области, саопштавају украјински званичници. Са друге стране, Кремљ истиче да ће се рат окончати након што буду… »
Лукашенко: Белорусија поседује нуклеарно наоружање
Радио 021 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да његова земља поседује нуклеарно оружје. "Овде сам распоредио нуклеарне бојеве главе. Неколико десетина бојевих глава. Многи кажу да је ово шала, а нико ништа није… »
Док сам жив нећу им дати мандат! Вучић: Опозицији нудим саветодавни референдум
Блиц 10.12.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да им неће дати мандат док је жив и да једино може да им понуди демократско решење, а то је саветодавни референдум на коме би се грађани изјаснили о његовом… »
Руска обавештајна служба: Отворени терор Англосаксонаца - на мети Фицо, Вучић и Орбан
РТВ 10.12.2024
МОСКВА - Англосаксонци су прешли на отворени терор и покушаје да физички елиминишу противнике, пример за то је покушај убиства словачког премијера Роберта Фица, као и извештаји о претњама физичким насиљем против председника… »
Лукашенко открио планове за распоређивање руских ракета Орешник у Бјелорусији
Слободна Европа 10.12.2024
Бјелоруски ауторитарни владар Александар Лукашенко рекао је да је "неколико десетина" руских нуклеарних бојевих глава сада распоређено у његовој земљи и да се око 30 локација разматра као потенцијалне локације за ракетне… »
Лукашенко изјавио да Белорусија поседује нуклеарно наоружање
Бета 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да његова земља поседује нуклеарно оружје. "Овде сам распоредио нуклеарне бојеве главе. Неколико десетина бојевих глава. Многи кажу да је ово шала, а нико ништа није… »
Руска ракета убила три особе, повредила 11 у украјинском граду Запорожје
РТВ 10.12.2024
КИЈЕВ - Три особе су погинуле, а 11 је повређено данас у руском ракетном удару који је уништио приватну клинику у украјинском граду Запорожје. Како су саопштили украјински званичници, међу повређенима су и два лекара, а једна… »
Лукашенко: Белорусија поседује нуклеарно оружје
Н1 Инфо 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да његова земља поседује нуклеарно оружје. „Овде сам распоредио нуклеарне бојеве главе. Неколико десетина бојевих глава. Многи кажу да је ово шала, а нико ништа није… »
Лукашенко изјавио да Белорусија поседује нуклеарно наоружање
Радио сто плус 10.12.2024
“Овде сам распоредио нуклеарне бојеве главе. Неколико десетина бојевих глава. Многи кажу да је ово шала, а нико ништа није поставио. Да, поставили смо”, рекао је Лукашенко приликом посете граду Борисову, пише руска новинска… »
Лукашенко: Белорусија има нуклеарно оружје, свако угрожавање границе имаће одговор
НИН 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко потврдио је данас да та земља има нуклеарно оружје, наводећи и да ће свако угрожавање државне границе наићи ће на хитан одговор. "Ја сам овде донео нуклеарне бојеве главе, не једну… »
Лукашенко запретио: "Белорусија има нуклеарно оружје, 5 пута јаче од орешника, свако угрожавање границе имаће одговор"
Блиц 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко потврдио је данас да та земља има нуклеарно оружје, наводећи и да ће свако угрожавање државне границе наићи ће на хитан одговор. - Ја сам овде донео нуклеарне бојеве главе, не једну… »
Лукашенко потврдио: У Белорусији се налази више десетина нуклеарних бојевих глава
Правда 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко потврдио је да се у републици налази нуклеарно оружје. „Довезао сам нуклеарне бојеве главе. И то више десетина. Многи пишу: То је шала, нико није донео ништа. Довезли смо их. А то што… »
Лукашенко: Белорусија има нуклеарно оружје, свако угрожавање границе имаће одговор
РТВ 10.12.2024
МИНСК - Председник Белорусије Александар Лукашенко потврдио је данас да та земља има нуклеарно оружје, наводећи и да ће свако угрожавање државне границе наићи ће на хитан одговор. "Ја сам овде донео нуклеарне бојеве главе, не… »
Руски обавештајац: Отворени терор Англосаксонаца, на мети су Фицо, Вучиц́ и Орбан
Данас 10.12.2024
На удару су буквално сви снажни лидери мултиполарног света који се формира, изјавио је директор Спољно обавештајне службе Сергеј Наришкин истичући као примере таквих мета Виктора Орбана, мађарског премијера, Роберта Фица… »
Вести онлине 10.12.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко потврдио је данас да та земља има нуклеарно оружје, наводећи и да ће свако угрожавање државне границе наићи на хитан одговор. – Ја сам овде донео нуклеарне бојеве главе, не једну него… »
Зеленски се залаже за распоређивање страних трупа у Украјини до њеног уласка у НАТО
НИН 10.12.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски заложио се за дипломатско решење рата са Русијом и истакао идеју о размештању страних трупа на територији своје земље док она не буде могла да се придружи НАТО алијанси, јавља агенција… »
Наришкин: На удару сви снажни лидери мултиполарног света као Фицо, Вучић и Орбан
Еуроневс 10.12.2024
Англосаксонци су прешли на отворени терор и покушаје да физички елиминишу противнике, пример за то је покушај убиства словачког премијера Роберта Фица, као и извештаји о претњама физичким насиљем против председника Србије… »
"Отворени терор англосаксонаца - на мети вучич, фицо и Орбан!" Директор руске обавештајне службе: На удару су сви снажни…
Курир 10.12.2024
Англосаксонци су прешли на отворени терор и покушаје да физички елиминишу противнике, пример за то је покушај убиства словачког премијера Роберта Фица, као и извештаји о претњама физичким насиљем против председника Србије… »
На помолу споразум који ће шокирати свет! Зеленски од Запада тражи само једно, Путин послао мистериозну поруку
Блиц 10.12.2024
Украјина може да прихвати предлог о распоређивању мировних снага великих светских сила, чиме би био постигнут споразум о миру са Русијом, али само у случају да Кијев добије тачан временски оквир о чланству у НАТО савезу. Ове… »
Зеленски: Стране трупе могле би да буду распоређене у Украјини, пре чланства у НАТО
Блиц 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски сугерисао је данас да би стране трупе могле бити распоређене у Украјини, пре него што се постигне сагласност да та земља постане чланица НАТО. Зеленски је ту примедбу изнео током… »
Зеленски жели распоређивање страних трупа у Украјини до уласка земље у НАТО
Данас 09.12.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски заложио се данас за дипломатско решење рата са Русијом и истакао идеју о размештању страних трупа на територији своје земље док она не буде могла да се придружи НАТО алијанси, јавља… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 11 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 31 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 21 минутајош 1 повезана