Povezane vesti

RAT U UKRAJINI Nariškin: Rusija blizu postizanja ciljeva u Ukrajini, Zelenski izgubio legitimitet

RAT U UKRAJINI Nariškin: Rusija blizu postizanja ciljeva u Ukrajini, Zelenski izgubio legitimitet

Euronews pre 1 dan
Rat Ukrajini traje 1.021. dan. Volodimir Zelenski je u ponedeljak predložio razmeštanje stranih trupa u Ukrajini dok se zemlja ne pridruži NATO-u. Ovu ideju izložio je na konferenciji za novinare u Kijevu sa nemačkim opozicionim liderom Fridrihom… »
Zelenski: Putin i Asad zaslužuju da budu u zatvoru; Kremlj: Kraj rata po ispunjenju ciljeva koje je postavio Putin

Zelenski: Putin i Asad zaslužuju da budu u zatvoru; Kremlj: Kraj rata po ispunjenju ciljeva koje je postavio Putin

RTS pre 15 sati
Rat u Ukrajini – 1.021. dan. Najmanje 10 osoba je povređeno u raketnom ruskom napadu na Harkovsku oblasti, saopštavaju ukrajinski zvaničnici. Sa druge strane, Kremlj ističe da će se rat okončati nakon što budu ostvareni svi ciljevi koje je… »
Lukašenko kaže da Bjelorusija posjeduje nuklearno naoružanje

Lukašenko kaže da Bjelorusija posjeduje nuklearno naoružanje

Al Jazeera pre 16 sati
Komentirajući planove za razmještanje nenuklearnog ruskog raketnog sistema Orešnik u Bjelorusiji, Lukašenko je rekao da korištenje tih vrsta naoružanja nosi veliku odgovornost. Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas kako… »
UKRAJINSKA KRIZA: Raketiran Harkov, 10 povređenih; Kremlj: Kraj rata po ispunjenju ciljeva koje je postavio Putin

UKRAJINSKA KRIZA: Raketiran Harkov, 10 povređenih; Kremlj: Kraj rata po ispunjenju ciljeva koje je postavio Putin

RTV pre 17 sati
MOSKVA, KIJEV - Rat u Ukrajini – 1.021. dan. Najmanje 10 osoba je povređeno u raketnom ruskom napadu na Harkovsku oblasti, saopštavaju ukrajinski zvaničnici. Sa druge strane, Kremlj ističe da će se rat okončati nakon što budu ostvareni svi… »
Dok sam živ neću im dati mandat! Vučić: Opoziciji nudim savetodavni referendum

Dok sam živ neću im dati mandat! Vučić: Opoziciji nudim savetodavni referendum

Blic pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da im neće dati mandat dok je živ i da jedino može da im ponudi demokratsko rešenje, a to je savetodavni referendum na kome bi se građani izjasnili o njegovom eventualnom razrešenju… »
Lukašenko: Belorusija poseduje nuklearno naoružanje

Lukašenko: Belorusija poseduje nuklearno naoružanje

Radio 021 pre 17 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da njegova zemlja poseduje nuklearno oružje. "Ovde sam rasporedio nuklearne bojeve glave. Nekoliko desetina bojevih glava. Mnogi kažu da je ovo šala, a niko ništa nije postavio. Da, postavili… »
Ruska obaveštajna služba: Otvoreni teror Anglosaksonaca - na meti Fico, Vučić i Orban

Ruska obaveštajna služba: Otvoreni teror Anglosaksonaca - na meti Fico, Vučić i Orban

RTV pre 18 sati
MOSKVA - Anglosaksonci su prešli na otvoreni teror i pokušaje da fizički eliminišu protivnike, primer za to je pokušaj ubistva slovačkog premijera Roberta Fica, kao i izveštaji o pretnjama fizičkim nasiljem protiv predsednika Srbije Aleksandra… »
Lukašenko otkrio planove za raspoređivanje ruskih raketa Orešnik u Bjelorusiji

Lukašenko otkrio planove za raspoređivanje ruskih raketa Orešnik u Bjelorusiji

Slobodna Evropa pre 18 sati
Bjeloruski autoritarni vladar Aleksandar Lukašenko rekao je da je "nekoliko desetina" ruskih nuklearnih bojevih glava sada raspoređeno u njegovoj zemlji i da se oko 30 lokacija razmatra kao potencijalne lokacije za raketne sisteme Orešnik, koji su… »
Lukašenko izjavio da Belorusija poseduje nuklearno naoružanje

Beta pre 20 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da njegova zemlja poseduje nuklearno oružje. "Ovde sam rasporedio nuklearne bojeve glave. Nekoliko desetina bojevih glava. Mnogi kažu da je ovo šala, a niko ništa nije postavio. Da… »
Ruska raketa ubila tri osobe, povredila 11 u ukrajinskom gradu Zaporožje

Ruska raketa ubila tri osobe, povredila 11 u ukrajinskom gradu Zaporožje

RTV pre 20 sati
KIJEV - Tri osobe su poginule, a 11 je povređeno danas u ruskom raketnom udaru koji je uništio privatnu kliniku u ukrajinskom gradu Zaporožje. Kako su saopštili ukrajinski zvaničnici, među povređenima su i dva lekara, a jedna osoba je u teškom… »
Lukašenko: Belorusija poseduje nuklearno oružje

Lukašenko: Belorusija poseduje nuklearno oružje

N1 Info pre 20 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da njegova zemlja poseduje nuklearno oružje. „Ovde sam rasporedio nuklearne bojeve glave. Nekoliko desetina bojevih glava. Mnogi kažu da je ovo šala, a niko ništa nije postavio. Da… »

Radio sto plus pre 20 sati
“Ovde sam rasporedio nuklearne bojeve glave. Nekoliko desetina bojevih glava. Mnogi kažu da je ovo šala, a niko ništa nije postavio. Da, postavili smo”, rekao je Lukašenko prilikom posete gradu Borisovu, piše ruska novinska agencija Tas… »
Lukašenko: Belorusija ima nuklearno oružje, svako ugrožavanje granice imaće odgovor

Lukašenko: Belorusija ima nuklearno oružje, svako ugrožavanje granice imaće odgovor

NIN pre 21 sat
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potvrdio je danas da ta zemlja ima nuklearno oružje, navodeći i da će svako ugrožavanje državne granice naići će na hitan odgovor. "Ja sam ovde doneo nuklearne bojeve glave, ne jednu nego 10. Mnogi pišu… »
Lukašenko zapretio: "Belorusija ima nuklearno oružje, 5 puta jače od orešnika, svako ugrožavanje granice imaće odgovor"

Lukašenko zapretio: "Belorusija ima nuklearno oružje, 5 puta jače od orešnika, svako ugrožavanje granice imaće odgovor"

Blic pre 23 sata
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potvrdio je danas da ta zemlja ima nuklearno oružje, navodeći i da će svako ugrožavanje državne granice naići će na hitan odgovor. - Ja sam ovde doneo nuklearne bojeve glave, ne jednu nego 10. Mnogi pišu… »
Lukašenko potvrdio: U Belorusiji se nalazi više desetina nuklearnih bojevih glava

Lukašenko potvrdio: U Belorusiji se nalazi više desetina nuklearnih bojevih glava

Pravda pre 23 sata
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potvrdio je da se u republici nalazi nuklearno oružje. „Dovezao sam nuklearne bojeve glave. I to više desetina. Mnogi pišu: To je šala, niko nije doneo ništa. Dovezli smo ih. A to što oni govore da je… »

RTV pre 24 sata
MINSK - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potvrdio je danas da ta zemlja ima nuklearno oružje, navodeći i da će svako ugrožavanje državne granice naići će na hitan odgovor. "Ja sam ovde doneo nuklearne bojeve glave, ne jednu nego 10… »
Ruski obaveštajac: Otvoreni teror Anglosaksonaca, na meti su Fico, Vučić i Orban

Ruski obaveštajac: Otvoreni teror Anglosaksonaca, na meti su Fico, Vučić i Orban

Danas pre 24 sata
Na udaru su bukvalno svi snažni lideri multipolarnog sveta koji se formira, izjavio je direktor Spoljno obaveštajne službe Sergej Nariškin ističući kao primere takvih meta Viktora Orbana, mađarskog premijera, Roberta Fica, slovačkog premijera koji… »

Vesti online pre 23 sata
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potvrdio je danas da ta zemlja ima nuklearno oružje, navodeći i da će svako ugrožavanje državne granice naići na hitan odgovor. – Ja sam ovde doneo nuklearne bojeve glave, ne jednu nego 10. Mnogi pišu… »
Zelenski se zalaže za raspoređivanje stranih trupa u Ukrajini do njenog ulaska u NATO

Zelenski se zalaže za raspoređivanje stranih trupa u Ukrajini do njenog ulaska u NATO

NIN pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski založio se za diplomatsko rešenje rata sa Rusijom i istakao ideju o razmeštanju stranih trupa na teritoriji svoje zemlje dok ona ne bude mogla da se pridruži NATO alijansi, javlja agencija Rojters. Njegova izjava… »
"Otvoreni teror anglosaksonaca - na meti vučič, fico i Orban!" Direktor ruske obaveštajne službe: Na udaru su svi snažni…

"Otvoreni teror anglosaksonaca - na meti vučič, fico i Orban!" Direktor ruske obaveštajne službe: Na udaru su svi snažni…

Kurir pre 1 dan
Anglosaksonci su prešli na otvoreni teror i pokušaje da fizički eliminišu protivnike, primer za to je pokušaj ubistva slovačkog premijera Roberta Fica, kao i izveštaji o pretnjama fizičkim nasiljem protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i… »
Nariškin: Na udaru svi snažni lideri multipolarnog sveta kao Fico, Vučić i Orban

Nariškin: Na udaru svi snažni lideri multipolarnog sveta kao Fico, Vučić i Orban

Euronews pre 1 dan
Anglosaksonci su prešli na otvoreni teror i pokušaje da fizički eliminišu protivnike, primer za to je pokušaj ubistva slovačkog premijera Roberta Fica, kao i izveštaji o pretnjama fizičkim nasiljem protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i… »
Na pomolu sporazum koji će šokirati svet! Zelenski od Zapada traži samo jedno, Putin poslao misterioznu poruku

Na pomolu sporazum koji će šokirati svet! Zelenski od Zapada traži samo jedno, Putin poslao misterioznu poruku

Blic pre 1 dan
Ukrajina može da prihvati predlog o raspoređivanju mirovnih snaga velikih svetskih sila, čime bi bio postignut sporazum o miru sa Rusijom, ali samo u slučaju da Kijev dobije tačan vremenski okvir o članstvu u NATO savezu. Ove izjave dolaze nakon… »
Zelenski: Strane trupe mogle bi da budu raspoređene u Ukrajini, pre članstva u NATO

Zelenski: Strane trupe mogle bi da budu raspoređene u Ukrajini, pre članstva u NATO

Blic pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sugerisao je danas da bi strane trupe mogle biti raspoređene u Ukrajini, pre nego što se postigne saglasnost da ta zemlja postane članica NATO. Zelenski je tu primedbu izneo tokom zajedničke konferencije za… »
Zelenski želi raspoređivanje stranih trupa u Ukrajini do ulaska zemlje u NATO

Zelenski želi raspoređivanje stranih trupa u Ukrajini do ulaska zemlje u NATO

Danas pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski založio se danas za diplomatsko rešenje rata sa Rusijom i istakao ideju o razmeštanju stranih trupa na teritoriji svoje zemlje dok ona ne bude mogla da se pridruži NATO alijansi, javlja agencija Rojters. Njegova… »

Vesti dana »