Povezane vesti
Sirija: „Sreo sam dvojicu zatvorenika koji nisu znali kako se zovu"
BBC News 10.12.2024
U zatvoru Sajdnaja u Damasku tokom decenija pritvarano je desetine hiljada ljudi, protivnika režima Bašara al-Asada. Nekoliko sati pošto je pao režim Bašara al-Asada u Siriji, hiljade ljudi došle su na mesto koje je za većinu bilo otelotvorenje… »
Radio 021 10.12.2024
U zatvoru Sajdnaja u Damasku tokom decenija pritvarano je desetine hiljada ljudi, protivnika režima Bašara al-Asada. Getty Images Gužva unutar zatvora Sajdnaja gde porodice pokušavaju da pronađu voljene Nekoliko sati pošto je pao režim Bašara… »
Sirija: „Sreo sam dvojicu zatvorenika koji nisu znali kako se zovu“
Danas 10.12.2024
Nekoliko sati pošto je pao režim Bašara al-Asada u Siriji, hiljade ljudi došle su na mesto koje je za većinu bilo otelotvorenje Asadove opresivne vladavine: zatvor Sajdnaja u Damasku. U zloglasnom kompleksu godinama su pritvarani protivnici sirijske… »
Blic 10.12.2024
Nekoliko sati pošto je pao režim Bašara al-Asada u Siriji, hiljade ljudi došle su na mesto koje je za većinu bilo otelotvorenje Asadove opresivne vladavine: zatvor Sajdnaja u Damasku. U zloglasnom kompleksu godinama su pritvarani protivnici sirijske… »
Sirija: "Sreo sam dvojicu zatvorenika koji nisu znali kako se zovu"
NIN 10.12.2024
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 2 satajoš 54 povezane