Povezane vesti
"Hteo je da me likvidira, plašim se Za bezbednost jer živim sa ženama" Lazar Kosmajac oči u oči sa Ducom s Olimpa, optuženim…
Kurir 10.12.2024
Okrivljeni je hteo da me likvidira! Pratio me je i planirao da stavi lokator ispod mojih kola, a sve to nađeno je u svesci gde je ručno vođena evidencija o praćenju. Ovim rečima juče je u Višem sudu u Beogradu počeo svoje svedočenje Lazar Kosmajac, sin… »
"Pratio me i hteo da me likvidira": Sin pokojnog biznismena na suđenju protiv Duce sa Olimpa: "Plašim se jer živim sa ženama"…
Blic 10.12.2024
Lazar Kosmajac, sin pokojnog biznismena sa Zvezdare, svedočio je juče na početku suđenja Dušanu Krstiću, zvanom Duca sa Olimpa, koji se tereti da je bacio tri eksplozivne naprave na kuće ove porodice. - Okrivljeni je hteo da me likvidira! Pratio me je i… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 40 minutajoš 33 povezane

Protest u Užicu – blokirana magistrala, traži se oslobađanje devet pritvorenih
RTS pre 25 minutajoš 27 povezanih

Ubio sestrića i njegovog sina zbog nasledstva pa presudio sebi Jeziv zločin u Prilepu
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

Nastavak istrage u slučaju „nadstrešnica“: Više tužilaštvo ponovo u postupku
In medija pre 2 satajoš 18 povezanih

Šef diplomatije Srbije optužio predsednicu Kosova da manipuliše Trampovim rečima
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 18 povezanih