Повезане вести

Зеленски: Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда...

Зеленски: Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда...

Телеграф 10.12.2024
Препоручујемо. Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је изабраном председнику САД Доналду Трампу да се руски лидер Владимир Путин "плаши" само Трампа. "Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда, Кине", навео… »
Зеленски зна кога се Путин једино плаши

Зеленски зна кога се Путин једино плаши

Вести онлине 10.12.2024
Председник Украјине Владимир Зеленски рекао је изабраном председнику САД Доналду Трампу да се руски лидер Владимир Путин “плаши” само Трампа. “Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда, Кине”, навео је Зеленски на… »
Зеленски: Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда, Кине

РТВ 10.12.2024
КИЈЕВ - Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је изабраном председнику САД Доналду Трампу да се руски лидер Владимир Путин "плаши" само Трампа. "Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда, Кине", навео је… »

НИН 10.12.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је изабраном председнику САД Доналду Трампу да се руски лидер Владимир Путин "плаши" само Трампа. "Рекао сам Трампу да се Путин плаши само њега и, можда, Кине", навео је Володимир… »
"Рекао сам му да се Путин плаши само њега и можда..." Зеленски баца све карте на Трампа, пристаће на мир и стране трупе ако…

"Рекао сам му да се Путин плаши само њега и можда..." Зеленски баца све карте на Трампа, пристаће на мир и стране трупе ако…

Курир 10.12.2024
Украјински председник Володмир Зеленски изјавио је да је Доналду Трампу, новоизабраном председнику САД, казао да руски председник Владимир Путин страхује од повратника у Белу кућу. - Казао сам председнику Трампу да се Путин плаши… »
Зеленски похвалио Трумпа као вођу којег се Путин боји

Зеленски похвалио Трумпа као вођу којег се Путин боји

Ал Јазеера 10.12.2024
Украјински предсједник Володимир Зеленски каже да је новоизабраном предсједнику Сједињених Америчких Држава рекао да се Путин ‘боји само њега и, можда, Кине’. Украјински предсједник Володимир Зеленски похвалио је Доналда Трумпа… »
"Путин се плаши само једног човека: И можда..." Зеленски открио шта је рекао Трампу на састанку који је изазвао буру у свету…

"Путин се плаши само једног човека: И можда..." Зеленски открио шта је рекао Трампу на састанку који је изазвао буру у свету…

Блиц 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски открио је да је новоизабраном лидеру Америке Доналду Трампу рекао да се Владимир Путин плаши само њега и можда Кине. Зеленски се на мрежи "Икс" огласио након што је у Паризу има… »
Зеленски захвалан Трампу на чврстој решености да се оконча рат

Инсајдер 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изразио је данас "дубоку захвалност" Доналду Трампу "на чврстој решености да се оконча рат са Русијом", након састанка са новоизабраним америчким председником у Паризу. Француски… »

Н1 Инфо 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изразио је "дубоку захвалност" Доналду Трампу "на чврстој решености да се оконча рат са Русијом", након састанка са новоизабраним америчким председником у Паризу. Француски председник… »

НИН 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изразио је "дубоку захвалност" Доналду Трампу "на чврстој решености да се оконча рат са Русијом", након састанка са новоизабраним америчким председником у Паризу. Француски председник… »
Зеленски „дубоко захвалан Трампу“: „Најважније је да радимо заједно“

Зеленски „дубоко захвалан Трампу“: „Најважније је да радимо заједно“

Данас 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изразио је данас „дубоку захвалност“ Доналду Трампу „на чврстој решености да се оконча рат са Русијом“, након састанка са новоизабраним америчким председником у Паризу. Француски… »

Нови магазин 10.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изразио је данас "дубоку захвалност" Доналду Трампу "на чврстој решености да се оконча рат са Русијом", након састанка са новоизабраним америчким председником у Паризу. Француски… »

Вести дана »