Povezane vesti
Zelenski: Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda...
Telegraf 10.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu da se ruski lider Vladimir Putin "plaši" samo Trampa. "Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda, Kine", naveo je Zelenski na… »
Zelenski zna koga se Putin jedino plaši
Vesti online 10.12.2024
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu da se ruski lider Vladimir Putin “plaši” samo Trampa. “Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda, Kine”, naveo je Zelenski na platformi X… »
Zelenski: Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda, Kine
RTV 10.12.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu da se ruski lider Vladimir Putin "plaši" samo Trampa. "Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda, Kine", naveo je Zelenski na platformi X… »
Zelenski: Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda, Kine
NIN 10.12.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu da se ruski lider Vladimir Putin "plaši" samo Trampa. "Rekao sam Trampu da se Putin plaši samo njega i, možda, Kine", naveo je Volodimir Zelenski na platformi Iks… »
"Rekao sam mu da se Putin plaši samo njega i možda..." Zelenski baca sve karte na Trampa, pristaće na mir i strane trupe ako…
Kurir 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodmir Zelenski izjavio je da je Donaldu Trampu, novoizabranom predsedniku SAD, kazao da ruski predsednik Vladimir Putin strahuje od povratnika u Belu kuću. - Kazao sam predsedniku Trampu da se Putin plaši samo njega i možda… »
Zelenski pohvalio Trumpa kao vođu kojeg se Putin boji
Al Jazeera 10.12.2024
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski kaže da je novoizabranom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država rekao da se Putin ‘boji samo njega i, možda, Kine’. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski pohvalio je Donalda Trumpa kao jednog od… »
"Putin se plaši samo jednog čoveka: I možda..." Zelenski otkrio šta je rekao Trampu na sastanku koji je izazvao buru u…
Blic 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski otkrio je da je novoizabranom lideru Amerike Donaldu Trampu rekao da se Vladimir Putin plaši samo njega i možda Kine. Zelenski se na mreži "Iks" oglasio nakon što je u Parizu ima trilateralni sastanak sa… »
Zelenski zahvalan Trampu na čvrstoj rešenosti da se okonča rat
Insajder 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas "duboku zahvalnost" Donaldu Trampu "na čvrstoj rešenosti da se okonča rat sa Rusijom", nakon sastanka sa novoizabranim američkim predsednikom u Parizu. Francuski predsednik Emanuel Makron bio… »
N1 Info 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je "duboku zahvalnost" Donaldu Trampu "na čvrstoj rešenosti da se okonča rat sa Rusijom", nakon sastanka sa novoizabranim američkim predsednikom u Parizu. Francuski predsednik Emanuel Makron bio je… »
NIN 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je "duboku zahvalnost" Donaldu Trampu "na čvrstoj rešenosti da se okonča rat sa Rusijom", nakon sastanka sa novoizabranim američkim predsednikom u Parizu. Francuski predsednik Emanuel Makron bio je… »
Novi magazin 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas "duboku zahvalnost" Donaldu Trampu "na čvrstoj rešenosti da se okonča rat sa Rusijom", nakon sastanka sa novoizabranim američkim predsednikom u Parizu. Francuski predsednik Emanuel Makron bio… »
Zelenski „duboko zahvalan Trampu“: „Najvažnije je da radimo zajedno“
Danas 10.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas „duboku zahvalnost“ Donaldu Trampu „na čvrstoj rešenosti da se okonča rat sa Rusijom“, nakon sastanka sa novoizabranim američkim predsednikom u Parizu. Francuski predsednik Emanuel… »
Vesti dana »
![Tramp uputio strašnu pretnju Hamasu! Ako ne ispune zahtev, ponovo počinje krvavi sukob na Blistom istoku](https://nstatic.net/263/38955263nlbktl.jpg)
Tramp uputio strašnu pretnju Hamasu! Ako ne ispune zahtev, ponovo počinje krvavi sukob na Blistom istoku
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
![Na Sretenje Deklaracija o Vojvodini: Vučić: Garancija za Vojvodinu u Srbiji](https://nstatic.net/985/38953985cctadz.jpg)
Na Sretenje Deklaracija o Vojvodini: Vučić: Garancija za Vojvodinu u Srbiji
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
![Crveni tepih za novosadske studente: Ustav Srbije kao štafeta u Beogradu](https://nstatic.net/495/38954495ockpzf.jpg)
Crveni tepih za novosadske studente: Ustav Srbije kao štafeta u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
![Vučić o blokadama: Nanose štetu građanima i razaraju ekonomiju, ali studenti nisu budale](https://nstatic.net/665/38953665juozlo.jpg)
Vučić o blokadama: Nanose štetu građanima i razaraju ekonomiju, ali studenti nisu budale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana