Povezane vesti

Šta treba znati o suđenju Benjaminu Netanyahuu za korupciju

Šta treba znati o suđenju Benjaminu Netanyahuu za korupciju

Al Jazeera pre 21 dana
Izraelski premijer se suočava s optužbama za korupciju zbog kojih bi mogao biti osuđen do deset godina zatvora. Premijer Izraela Benjamin Netanyahu, koji se suočava s višestrukim optužbama za korupciju pred izraelskim sudovima, u utorak je prvi put… »
Netanjahu pred sudom: Optužbe za zloupotrebu položaja okean apsurda

Netanjahu pred sudom: Optužbe za zloupotrebu položaja okean apsurda

Radio 021 pre 21 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je u sudu u Tel Avivu da su optužbe protiv njega "okean apsurda". "Čekao sam osam godina na ovaj trenutak da kažem istinu kako je se sećam, što je važno za pravdu. Ali ja sam takođe premijer. Vodim zemlju… »
Netanjahu izjavio na sudu da su optužbe protiv njega okean apsurda

Netanjahu izjavio na sudu da su optužbe protiv njega okean apsurda

N1 Info pre 21 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas na sudu u Tel Avivu da su optužbe protiv njega "okean apsurda". "Čekao sam osam godina na ovaj trenutak da kažem istinu kako je se sećam, što je važno za pravdu. Ali ja sam takođe premijer. Vodim… »
Netanjahu izjavio u sudu da su optužbe protiv njega okean apsurda

Netanjahu izjavio u sudu da su optužbe protiv njega okean apsurda

NIN pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu došao je na suđenje po optužnici za navodnu korupciju, koju on negira, javlja Asošijejted pres (AP). On je izjavio na sudu u Tel Avivu da su optužbe protiv njega "okean apsurda". Sud je dao Netanjahuu mogućnost… »
Netanyahu na sudu, opozicija kaže da produžava ratove kako bi zaštitio sebe

Netanyahu na sudu, opozicija kaže da produžava ratove kako bi zaštitio sebe

Al Jazeera pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu prvi put je na sudu gdje će dati iskaz u postupku koji se protiv njega vodi za korupciju. Na teret mu se stavljaju optužbe za prevaru, kršenje povjerenja i primanje mita iz 2019. Nastavite čitati Tužilaštvo… »
"Osam godina sam čekao ovaj trenutak, sad ću vam reći istinu": Netanjahu na suđenju za korupciju, mito i prevaru

"Osam godina sam čekao ovaj trenutak, sad ću vam reći istinu": Netanjahu na suđenju za korupciju, mito i prevaru

Mondo pre 21 dana
Netanjahu je 2019. godine optužen u tri slučaja koji su uključivali primanje poklona od prijatelja milionera i navodne usluge medijskim tajkunima u zamenu za privilegovano izveštavanje. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu u utorak je prvi put… »
„Jedem svoje obroke za svojim radnim stolom“: Netanjahu na suđenju za korupciju

„Jedem svoje obroke za svojim radnim stolom“: Netanjahu na suđenju za korupciju

Danas pre 21 dana
Izraelski premiijer Benjamin Netanjahu pojavio se danas u sudnici u Tel Avivu na suđenju za korupciju. Ujedno, on je prvi aktuelni premijer Izraela koji svedoči kao optuženi, piše Gardijan. „Čekao sam osam godina na ovaj trenutak, da kažem istinu… »
Netanjahu prvi put svedoči pred sudom: Izraelski premijer optužen za mito i korupciju

Netanjahu prvi put svedoči pred sudom: Izraelski premijer optužen za mito i korupciju

Blic pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu trebalo bi da danas svedoči pred sudom - prvi put u dugotrajnom suđenju po optužbama za korupciju, preneo je danas Rojters. Optužen za mito, prevaru i kršenje poverenja, Netanjahu će svedočiti tri puta… »
Netanjahu danas pred sudom zbog optužbi za korupciju

Netanjahu danas pred sudom zbog optužbi za korupciju

Vesti online pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu trebalo bi da danas svedoči pred sudom – prvi put u dugotrajnom suđenju po optužbama za korupciju, preneo je danas Rojters. Optužen za mito, prevaru i kršenje poverenja, Netanjahu će svedočiti tri puta… »

Vesti dana »

Vesić, ipak, bez pritvora

Vesić, ipak, bez pritvora

Vesti online pre 24 satajoš 40 povezanih
Air visual: Beograd jutros bio sedmi na svetu po zagađenosti vazduha

Air visual: Beograd jutros bio sedmi na svetu po zagađenosti vazduha

Biznis i finansije pre 24 satajoš 14 povezanih