Повезане вести

Шта треба знати о суђењу Бењамину Нетаниахуу за корупцију

Шта треба знати о суђењу Бењамину Нетаниахуу за корупцију

Ал Јазеера 10.12.2024
Израелски премијер се суочава с оптужбама за корупцију због којих би могао бити осуђен до десет година затвора. Премијер Израела Бењамин Нетаниаху, који се суочава с вишеструким оптужбама за корупцију пред израелским судовима, у… »
Нетањаху пред судом: Оптужбе за злоупотребу положаја океан апсурда

Нетањаху пред судом: Оптужбе за злоупотребу положаја океан апсурда

Радио 021 10.12.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху изјавио је у суду у Тел Авиву да су оптужбе против њега "океан апсурда". "Чекао сам осам година на овај тренутак да кажем истину како је се сећам, што је важно за правду. Али ја сам такође… »
Нетањаху изјавио на суду да су оптужбе против њега океан апсурда

Нетањаху изјавио на суду да су оптужбе против њега океан апсурда

Н1 Инфо 10.12.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху изјавио је данас на суду у Тел Авиву да су оптужбе против њега "океан апсурда". "Чекао сам осам година на овај тренутак да кажем истину како је се сећам, што је важно за правду. Али ја сам… »
Нетањаху изјавио у суду да су оптужбе против њега океан апсурда

Нетањаху изјавио у суду да су оптужбе против њега океан апсурда

НИН 10.12.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху дошао је на суђење по оптужници за наводну корупцију, коју он негира, јавља Асошијејтед прес (АП). Он је изјавио на суду у Тел Авиву да су оптужбе против њега "океан апсурда". Суд је дао… »
Нетаниаху на суду, опозиција каже да продужава ратове како би заштитио себе

Нетаниаху на суду, опозиција каже да продужава ратове како би заштитио себе

Ал Јазеера 10.12.2024
Израелски премијер Бењамин Нетаниаху први пут је на суду гдје ће дати исказ у поступку који се против њега води за корупцију. На терет му се стављају оптужбе за превару, кршење повјерења и примање мита из 2019. Наставите… »
„Једем своје оброке за својим радним столом“: Нетањаху на суђењу за корупцију

„Једем своје оброке за својим радним столом“: Нетањаху на суђењу за корупцију

Данас 10.12.2024
Израелски премиијер Бењамин Нетањаху појавио се данас у судници у Тел Авиву на суђењу за корупцију. Уједно, он је први актуелни премијер Израела који сведочи као оптужени, пише Гардијан. „Чекао сам осам година на овај… »
"Осам година сам чекао овај тренутак, сад ћу вам рећи истину": Нетањаху на суђењу за корупцију, мито и превару

"Осам година сам чекао овај тренутак, сад ћу вам рећи истину": Нетањаху на суђењу за корупцију, мито и превару

Мондо 10.12.2024
Нетањаху је 2019. године оптужен у три случаја који су укључивали примање поклона од пријатеља милионера и наводне услуге медијским тајкунима у замену за привилеговано извештавање. Израелски премијер Бењамин Нетањаху у… »
Нетањаху први пут сведочи пред судом: Израелски премијер оптужен за мито и корупцију

Нетањаху први пут сведочи пред судом: Израелски премијер оптужен за мито и корупцију

Блиц 10.12.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху требало би да данас сведочи пред судом - први пут у дуготрајном суђењу по оптужбама за корупцију, пренео је данас Ројтерс. Оптужен за мито, превару и кршење поверења, Нетањаху ће… »
Нетањаху данас пред судом због оптужби за корупцију

Нетањаху данас пред судом због оптужби за корупцију

Вести онлине 10.12.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху требало би да данас сведочи пред судом – први пут у дуготрајном суђењу по оптужбама за корупцију, пренео је данас Ројтерс. Оптужен за мито, превару и кршење поверења, Нетањаху ће… »

Вести дана »