Povezane vesti
Vučić: Nisam Asad, neću bežati
N1 Info pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da nije Asad i da neće nigde bežati. „Iako mislite da sam Asad, pa da ću da bežim negde – NISAM“, objavo je Vučić u ponedeljak kasno uveče. „Živ sam, ceo život živim ovde u Srbiji… »
Predsedničke brige: Zašto Vučić sam sebe poredi sa Asadom?
Vreme pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je on nije Asad i da neće nigde bežati. Izjavio je to u jeku studentkih protesta, dok su blokirana 33 fakulteta u zemlji, a podršku studentima najavljuju i poljoprivrednici i prosvetni radnici… »
Vučić: Nisam Asad, neću bežati VIDEO
Nova pre 12 dana
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je nije Asad i da neće nigde bežati. „Iako mislite da sam Asad, pa da ću da bežim negde – NISAM“, objavo je Vučić u ponedeljak kasno uveče. „Živ sam, ceo život živim ovde u Srbiji… »
NIN pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je nije Asad i da neće nigde bežati. "Iako mislite da sam Asad, pa da ću da bežim negde - NISAM", objavo je Vučić u ponedeljak kasno uveče. "Živ sam, ceo život živim ovde u Srbiji, zahvalalan… »
Glas Zaječara pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je nije Asad i da neće nigde bežati. „Iako mislite da sam Asad, pa da ću da bežim negde – NISAM“, objavo je Vučić u ponedeljak kasno uveče. „Živ sam, ceo život živim ovde u Srbiji… »
Vučić: Nisam Asad i neću nigde da bežim
Danas pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je nije Asad i da neće nigde bežati. „Iako mislite da sam Asad, pa da ću da bežim negde – NISAM“, objavo je Vučić u ponedeljak kasno uveče. Živ sam, ceo život živim ovde u Srbiji… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 2 minutajoš 45 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 4 satijoš 19 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 7 satijoš 1 povezana