Povezane vesti
Agencija za restituciju dala 590.000 dinara za luksuzne rokovnike, posao dobila ista firma kao i lane
Moj Novi Sad 10.12.2024
Agencija za restituciju dodelila je posao nabavke rokovnika za zaposlene firmi "Ivađo", koja je i prošle godine bila angažovana za isti posao. Ovog puta, ugovor je vredan 590.550 dinara bez, odnosno 708.660 dinara sa PDV-om. Kako piše Nova ekonomija… »
Poznato ko će Agenciji za restituciju nabaviti luksuzne rokovnike od prvoklasne kože, sa svilom
Radio 021 10.12.2024
Agencija za restituciju dodelila je posao nabavke rokovnika za zaposlene firmi "Ivađo", koja je i prošle godine bila angažovana za isti posao. Ovog puta, kako piše Nova ekonomija, ugovor je vredan 590.550 dinara bez, odnosno 708.660 dinara sa PDV-om… »
Vesti dana »
"Nikada nisam rekao da sam pošten političar": Turbulentna politička karijera predsednika Hrvatske Zorana Milanovića: Sukobi i povratak u politički ring
Blic pre 10 satijoš 9 povezanih
Cvijanović čestitala Milanoviću reizbor za predsednika Hrvatske: U meni ćete imati pouzdanog partnera
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Bela kuća iznela obavezan uslov mirovnog sporazuma o Ukrajini; Poljska odbacila mogućnost slanja mirovnih snaga
RTV pre 21 minutajoš 2 povezane