Повезане вести

Ђоковић се тукао са познатим тенисером, нису могли да их склоне: Новак му је досадан, гаси Јутјуб кад га чује!

Ђоковић се тукао са познатим тенисером, нису могли да их склоне: Новак му је досадан, гаси Јутјуб кад га чује!

Мондо 10.12.2024
Новак Ђоковић и својевремео десети играч света Ернестс Гулбис имали су жестоке дуеле на терену. Било је и удараца! Бивши тенисер Козмин Ђорђеску, чији је отац Калин Ђорђеску освојио највише гласова у поништеном првом кругу избора… »
„Прву чашицу алкохола сам попио са Новаком“: Син политичара о којем прича цео свет је био Ђоковићев цимер

„Прву чашицу алкохола сам попио са Новаком“: Син политичара о којем прича цео свет је био Ђоковићев цимер

Данас 10.12.2024
Румунски политичар Калин Ђорђеску је данима у жижи јавности целог света. Добио је највише гласова у првом кругу председничких избора код наших комшија, али је одлуком Уставног суда Румуније цео процес поништен и враћен на… »
Ово нико није знао о Новаку Ђоковићу! Син контроверзног политичара био цимер са Србином, па открио непознате детаље о…

Ово нико није знао о Новаку Ђоковићу! Син контроверзног политичара био цимер са Србином, па открио непознате детаље о…

Вечерње новости 10.12.2024
Румунски политичар Калин Ђеорђеску централна је тема светских медија последњих дана, јер је помало и неочекивано убедљиво водио на председничким изборима у првом кругу - те убрзо и остао без "тријумфа" због одлуке Уставног… »
„Са Новаком сам први пут пио алкохол“: Син политичара који је фрапирао Европу открио шта му је Ђоковић рекао

„Са Новаком сам први пут пио алкохол“: Син политичара који је фрапирао Европу открио шта му је Ђоковић рекао

Нова 10.12.2024
: Калин Ђордеску је румунски политичар који је неочекивано и убедљиво победио на председничким изборима, а остао је без функције због одлуке Уставног суда. Убрзо су почели медији да пишу и о његовој породици и везом са Новаком… »
Добио изборе у Румунији, а сина му напијао Новак Ђоковић: Испливали детаљи, све је "закувао" чувени Хрват!

Добио изборе у Румунији, а сина му напијао Новак Ђоковић: Испливали детаљи, све је "закувао" чувени Хрват!

Мондо 10.12.2024
Када је спојио Новака Ђоковића и Козмина Ђорђескуа, није ни слутио Никола Пилић шта следи. Велика се бука дигла у Румунији када је први круг председничких избора са 23 одсто гласова добио Калин Ђорђеску, релативно непознати… »
Син политичара који је шокирао Европу: "Са Ђоковићем сам први пут пио алкохол, платио је коктел и рекао ми..."

Син политичара који је шокирао Европу: "Са Ђоковићем сам први пут пио алкохол, платио је коктел и рекао ми..."

Телеграф 10.12.2024
Препоручујемо. Румунски политичар Калин Ђорђеску централна је тема светских медија последњих дана, јер је помало и неочекивано убедљиво водио на председничким изборима у првом кругу - те убрзо и остао без "тријумфа" због одлуке… »

Вести дана »