Povezane vesti
Đoković se tukao sa poznatim teniserom, nisu mogli da ih sklone: Novak mu je dosadan, gasi Jutjub kad ga čuje!
Mondo pre 12 dana
Novak Đoković i svojevremeo deseti igrač sveta Ernests Gulbis imali su žestoke duele na terenu. Bilo je i udaraca! Bivši teniser Kozmin Đorđesku, čiji je otac Kalin Đorđesku osvojio najviše glasova u poništenom prvom krugu izbora u Rumuniji… »
„Prvu čašicu alkohola sam popio sa Novakom“: Sin političara o kojem priča ceo svet je bio Đokovićev cimer
Danas pre 12 dana
Rumunski političar Kalin Đorđesku je danima u žiži javnosti celog sveta. Dobio je najviše glasova u prvom krugu predsedničkih izbora kod naših komšija, ali je odlukom Ustavnog suda Rumunije ceo proces poništen i vraćen na početak. Ono što je… »
Ovo niko nije znao o Novaku Đokoviću! Sin kontroverznog političara bio cimer sa Srbinom, pa otkrio nepoznate detalje o…
Večernje novosti pre 12 dana
Rumunski političar Kalin Đeorđesku centralna je tema svetskih medija poslednjih dana, jer je pomalo i neočekivano ubedljivo vodio na predsedničkim izborima u prvom krugu - te ubrzo i ostao bez "trijumfa" zbog odluke Ustavnog suda! FOTO: Tanjug/AP Ono… »
„Sa Novakom sam prvi put pio alkohol“: Sin političara koji je frapirao Evropu otkrio šta mu je Đoković rekao
Nova pre 12 dana
: Kalin Đordesku je rumunski političar koji je neočekivano i ubedljivo pobedio na predsedničkim izborima, a ostao je bez funkcije zbog odluke Ustavnog suda. Ubrzo su počeli mediji da pišu i o njegovoj porodici i vezom sa Novakom Đokovićem. Kozmin… »
Dobio izbore u Rumuniji, a sina mu napijao Novak Đoković: Isplivali detalji, sve je "zakuvao" čuveni Hrvat!
Mondo pre 12 dana
Kada je spojio Novaka Đokovića i Kozmina Đorđeskua, nije ni slutio Nikola Pilić šta sledi. Velika se buka digla u Rumuniji kada je prvi krug predsedničkih izbora sa 23 odsto glasova dobio Kalin Đorđesku, relativno nepoznati nezavisni kandidat. Na… »
Sin političara koji je šokirao Evropu: "Sa Đokovićem sam prvi put pio alkohol, platio je koktel i rekao mi..."
Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Rumunski političar Kalin Đorđesku centralna je tema svetskih medija poslednjih dana, jer je pomalo i neočekivano ubedljivo vodio na predsedničkim izborima u prvom krugu - te ubrzo i ostao bez "trijumfa" zbog odluke Ustavnog suda! Ono… »
Vesti dana »
Aleksandra Prijović prekinula koncerti: Filipova majka Zorica u suzama, potpuno se slomila
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih
Danas sneg do 10 centimetara, temperatura do sedam stepeni
Novi magazin pre 52 minutajoš 13 povezanih
Jokić u prvih 20 minuta nije ubacio koš, a onda je zatrpao Nju Orleans (video)
Sportski žurnal pre 16 minutajoš 14 povezanih
Jedna osoba poginula, troje teško povređenih u Paraćinu: Stravične fotografije sa mesta teške saobraćajne nesreće
Nova pre 40 minutajoš 12 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio procenu: Koliko ljudi je bilo na protestu na Slaviji?
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih