Povezane vesti
„U najlepšem sećanju mi je ostala 1990. godina, mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj“: Vesna Zmijanac otkrila…
Nova pre 12 dana
: Pevačica se prisetila perioda kada je ređala hitove i bila na vrhuncu popularnosti. Vesna Zmijanac važi za jednu od najvećih estradnih zvezda, a najveći broj hitova izdala je tokom osamdesetih i devedesetih godina. Zahvaljujući njima zaradila je… »
"Mogla sam da kupim tri zgrade U centru grada": Evo koliko je Vesna Zmijanac zaradila od jednog koncerta: "To je bilo u…
Blic pre 12 dana
Pevačica Vesna Zmijanac kaže da je od honorara sa samo jednog koncerta mogla da kupi tri zgrade u centru Beograda. Naime, u vreme kada se često raspravlja o finansijskoj strani muzičke industrije, iskustva poput Vesninog pružaju uvid u to kako su se… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana