Povezane vesti
„Svima nam je trebalo vremena da dođemo sebi“: Oglasio se Brenin fotograf nakon brojnih komentara da je on pao na…
Nova pre 30 dana
: Pevačica Lepa Brena sinoć je imala incident na svom koncertu u Areni Zagreb. Lepa Brena je morala da otkaže dva naredna koncerta koja su bila zakazana za decembar, budući da je tokom svog trećeg koncerta u Areni Zagreb slomila nogu. Naime, ona je… »
"Brinula je o dečku, pustila je suzu" Senaidah otkrila nepoznate detalje o Breninoj nezgodi: Mislila da kriju od nje...
Kurir pre 30 dana
Pevačica Lepa Brena je na koncertu u Zagrebu imala nezgodu prolikom koje je polomila nogu. Naime, snimatelj je pao na nju, zbog čega je bila prinuđena da otkaže naredne koncerte. Njena koleginica Senida je u intervjju za hrvatski dnevnik pričala o… »
Od herpesa ju je izlečio Titov lekar, na koncertu joj je poplavela ruka, godinama krila operaciju ciste: Lepa Brena pevala i…
Nova pre 30 dana
: Lepa Brena je sinoć hospitalizovana na Kliniku za traumatologiju, gde joj je operisana noga posle povrede koju je doživela na koncertu u Zagrebu. Pevačici se nezgoda sa skočnim zglobom dogodila kada je jedan od članova njenog tima pao sa pozornice… »
Ima 64 godine, a radi gimnastiku na sceni, ne ide to: Koleginica isprozivala Brenu u najtežem tenutku
Svet & Skandal pre 30 dana
Povreda Lepe Brene mogla se desiti i ranije Danas je sve iznenadila vest da je Lepa Brena polomila nogu na koncertu u Zagrebu. Povreda Lepe Brene je ozbiljna, te je pevačica protekle noći operisana, a naredni koncerti otkazani. Ivan Vučićević Brojne… »
Pozivaju se na karmu i slade breninim bolom! Stravični komentari osvanuli na hrvatskim sajtovima i mrežama: Drži se ti…
Kurir pre 30 dana
Lepa Brena hitno je operisana u Zagrebu pošto je na trećem koncertu slomila zglob kada je na nju pao kamerman, koji je zadobio lakše povrede. Pevačica se posle hirurške intervencije oseća dobro, javili su organizatori, a i sama Brena se oglasila… »
"Tu sam za tebe šta god mogu da učinim" Oglasila se Dragana Mirković nakon što je Brena na koncertu polomila nogu: Emotivna…
Kurir pre 30 dana
Sinoć je došlo do incidenta na koncertu Lepe Brene u Zagrebu kada je snimatelj propao kroz binu i pao na Lepu Brenu koja je tom prilikom zadobila prelom noge. Lepa Brena je hitno operisana u bolnici u Zagrebu, a sada joj se javno obratila koleginica i… »
„Voli te tvoja mala, crna drugarica“: Dragana Mirković pružila podršku Breni nakon nezgode na koncertu
Nova pre 30 dana
: Pevačica Lepa Brena sinoć je doživela nezgodu tokom koncerta u Zagrebu. Lepa Brena imala je pet zakazanih koncerata u Areni Zagreb, ali je tokom trećeg došlo do nezgode nakon koje je pevačica imala prelom noge i morala na operaciju. Naredna dva… »
Oglasila se Aleksandra Prijović nakon brenine operacije! Snajka folk zvezde joj javno pružila podršku nakon nezgode!
Kurir pre 30 dana
Pevačica Lepa Brena imala je nezgodu na koncertu, kada je polomila skočni zgob, a njena snajka Aleksandra Prijović na svom Instagram profilu podelila je sliku sa koncerta svoje svekrve, uz pesmu "Boli me uvo za sve". Ona se oglasila, koja je za maćehu… »
Saša Matić je bio gost na koncertu Lepe Brene kada je polomila nogu, a sada se oglasio: „Ona je veliki profesionalac“
Nova pre 30 dana
: Saša Matić oglasio se za domaće medije nakon što je bio gost na koncertu Lepe Brene u Zagrebu, na kojem je pevačica slomila nogu. Saša Matić rekao je kao je svim srcem uz koleginicu, Lepu Brenu. „Svim srcem sam uz Brenu. Čuo sam šta se desilo… »
"Ulaznice vrede samo za taj dan" Lepa Brena otkazala koncert: Karte nevažeće za drugi nastup, a fanovi kupili sve do…
Kurir pre 30 dana
Pevačica Lepa Brena sinoć je tokomk koncerta u Zagrebu imala nezgodu prilikom koje je polomila nogu. Naime, snimatelj pao na nju i oborio je. Ona je nastavila svoj nastup kao da se ništa nije dogodilo, ali je nakon toga morala na operaciju, te su je… »
"Kupljene karte će važiti samo ta dva dana": Lepa Brena zbog operacije otkazala dve Arene: Sada je saopštila datume novih…
Blic pre 30 dana
Pevačica Lepa Brena sinoć je na koncertu u Zagrebu polomila nogu kada je snimatelj pao na nju, zbog čega je bila prinuđena da otkaže naredne koncerte. Sada su se organizatori Breninog koncerta oglasili i saopštili kada će biti održan koncert koji… »
Srce za lepu brenu od Aleksandre Prijović: Oglasila se nakon što je maćeha njenog muža slomila nogu na koncertu: Ovo sve…
Blic pre 30 dana
Aleksandra Prijović na svom Instagram profilu podelila je sliku sa koncerta Lepe Brene, uz pesmu "Boli me uvo za sve". Lepa Brena, slomila je nogu na 3. koncertu u Areni Zagreb, a sada se oglasila Aleksandra Prijović, koja je za maćehu svog muža… »
"Nijednog trenutka se nije primetilo da se povredila" Svedok Brenine nezgode objasnio šta se sve događalo u Areni: Taman je…
Kurir pre 30 dana
Lepa Brena je doživela nezgodu na trećem koncertu u zagrebačkoj Areni. Na nju je pao kamerman dok je bila u liftu ispod bine kada je slomila nogu. Ona je stoički sve podnela i odradila koncert, nakon čega je prebačena u bolnicu gde je operisana. Oni… »
(Video) "snimili su joj nogu i rekli da mora na operaciju": Muzičar o nezgodi na koncertu Lepe Brene: "Bila je u štiklama sa…
Blic pre 30 dana
Lepa Brena morala je na hitnu operaciju nakon što je na njenom koncertu u Zagrebu sinoć došlo do incidenta kada je snimatelj pao na nju i polomio joj nogu. Đorđe David javno se oglasio ovim povodom i istakao da se divi Breni koja je uprkos povredama… »
"Snimili su joj nogu i rekli da..." Muzičar o nezgodi na koncertu Lepe Brene: Bila je u štiklama sa polomljenim skočnim…
Kurir pre 30 dana
Pevačica Lepa Brena morala je na hitnu operaciju nakon što je na njenom koncertu u Zagrebu sinoć došlo do incidenta kada je snimatelj pao na nju i polomio joj nogu. Đorđe David javno se oglasio ovim povodom i istakao da se divi Breni koja je uprkos… »
Oglasila se Dragana Mirković nakon Brenine povrede, fanovima ovo zapalo za oko FOTO
B92 pre 30 dana
Lepa Brena je sinoć doživela nezgodu na nastupu u Zagreb nakon čega su joj ugrađeni šrafovi u zglob. Podsećamo, Lepa Brena je sinoć operisana u Zagrebu. Operacija je uspešno obavljena i pevačica se oseća dobro. Do nezgode je došlo kada je član… »
Evo zašto je Lepa Brena operisana i kako se sada oseća
Nova pre 31 dana
: Pevačica je nakon povrede noge hitno operisana u Zagrebu, zbog čega je otkazala naredne koncerte. Lepa Brena je nakon trećeg koncerta u Zagrebu doživela povredu noge, zbog čega je brzo hospitalizovana i operisana, a kako prenosi Jutarnji.hr… »
"Tu sam za tebe šta god mogu da učinim": Oglasila se Dragana Mirković nakon što je Brena na koncertu polomila nogu: Javno…
Blic pre 31 dana
Sinoć je došlo do incidenta na koncertu Lepe Brene u Zagrebu kada je snimatelj propao kroz binu i pao na Lepu Brenu koja je tom prilikom zadobila prelom noge. Lepa Brena je hitno operisana u bolnici u Zagrebu, a sada joj se javno obratila koleginica i… »
"Ovako nešto još nije viđeno u Hrvatskoj": Fan nakon povrede Lepe Brene na koncertu: Evo šta je primetio na bini
Blic pre 31 dana
- Lepa Brena je vrhunski odradila koncert, ni u jednom trenutku se nije primetilo da se ozbiljno povredila. Bio sam sa prijateljima i stvarno je bilo spektakularno i jako zanimljivo sa produkcijske strane. Mislim da nešto ovako još nije viđeno u… »
Saša Matić bio uz Brenu kad je slomila nogu! Pevač se sad oglasio: Pokazala je da je veliki profesionalac
Kurir pre 31 dana
Saša Matić oglasio se nakon što je bio gost na koncertu Lepe Brene u Zagrebu, na kojem je pevačica slomila nogu. Matić je rekao kao je svim srcem uz koleginicu, Lepu Brenu. - Svim srcem sam uz Brenu. Čuo sam šta se desilo i mogu vam reći da je… »
Koliko su dugačke Brenine noge? Zbog ove brojke svetske manekenke bile su spremne na sve
Mondo pre 31 dana
Nije ni čudo što su joj zaštitni znak i sada, u 64. godini. Da li znate koliko su Brenine noge dugačke? Nakon što je na Lepu Brenu u liftu pao kamerman, pevačica je zadobila povredu skočnog zgloba. Operisana je noćas u Zagrebu, a danas se oglasila… »
Dragana Mirković se javno obratila Breni nakon operacije: "Mnogo mi je žao što si na ovaj način morala..."
Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragana Mirković, jedna od najboljih prijateljica Lepe Brene, oglasila se nakon što je Brena zadovila povredu i hitno je operisana rano jutros u Zagrebu. Inače, ona je bila jedna od Breninih gostiju na prvom koncertu u Zagrebu, a sada… »
(Video) Ovo je "lift" u koji je kamerman upao i polomio nogu lepoj breni: Ona sedela i čekala da izađe na scenu, pa usledio…
Blic pre 31 dana
Lepa Brena doživela je sinoć nezgodu na koncertu u Zagrebu kada je na nju pao kamerman i polomio joj nogu. Naime, pad se dogodio dok je Lepa Brena bila u liftu koji je trebalo da je podigne na scenu. Kako je kamerman zaboravio da je tu rupa na bini… »
Oglasio se Boba Živojinović nakon Brenine operacije: Evo šta mu je pevačica napisala pred koncert u Zagrebu
Nova pre 31 dana
: Slobodan Boba Živojinović oglasio se za medije nakon što je Lepa Brena sinoć operisana u Zagrebu. Lepa Brena juče je doživela nezgodu na trećem od pet koncerata u Zagrebačkoj areni, a tokom koga je doživela ozbiljnu povredu skočnog zgloba… »
Lepa Brena ceo koncert skakala u štiklama, a niko nije primetio zavoj na nozi FOTO
Nova pre 31 dana
: Lepa Brena je sinoć imala održala treći po redu od zakazanih pet koncerata u Areni Zagreb, a pre početka koncerta doživela je nezgodu kada je snimatelj pao na nju i tom prilikom joj polomio zglob. Na snimcima koji kruže društvenihžm mrežama… »
Prvo oglašavanje Lepe Brene iz bolnice: „Nisam htela da stanem kad mi je snimatelj slomio nogu“ FOTO
Nova pre 31 dana
: Jugoslovenska diva Lepa Brena, sinoć je održala treći po redu koncert u Areni Zagreb, a pre samog početka spektakla, pevačica je doživela nezgodu kada je na nju pao snimatelj i polomio joj nogu. Lepa Brena se sada oglasila iz bolnice u Hrvatskoj… »
Očekivani član porodice nije došao kod Brene u bolnicu, ni traga saosećanju FOTO
Svet & Skandal pre 31 dana
Porodica Lepe Brene sve vreme uz pevačicu Lepa Brena sinoć je na svom trećem koncertu u Zagrebu doživela nezgodu, kada je kamerman propao kroz lift i pao direktno na pevačicu. Ona je tom prilikom slomila skočni zglob, zbog čega je jutros i… »
Lepa Brena saopštila šta će biti sa preostala dva koncerta u Zagrebu: Mnogima se ovo neće svideti
Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Balkanska zvezda Lepa Brena povredila se tokom koncerta koji je sinoć održala u yagrebačkoj Areni, treći po redu od zakazanih pet, nakon čega je jutros operisana u bolnici u Zagrebu. Ona se nakon intervencije oglasila iz bolnice i… »
Saša Matić bio uz Brenu kad je slomila nogu a: sad se oglasio: "Čuo sam šta se desilo, kakav profesionalac"
Blic pre 31 dana
Saša Matić oglasio se za "Blic" nakon što je bio gost na koncertu Lepe Brene u Zagrebu, na kojem je pevačica slomila nogu. Saša Matić rekao je kao je svim srcem uz koleginicu, Lepu Brenu. - Svim srcem sam uz Brenu. Čuo sam šta se desilo i mogu vam… »
Brena smogla snage nakon operacije i obratila se javnosti: "Snimatelj je pao na mene, nisam želela da stanem"
Mondo pre 31 dana
Na trećem koncertu Lepe Brene desio se incident prilikom kog je pevačica zadobila prelom skočnog zgloba. Pevačica Lepa Brena operisana je noćas u Zagrebu, nakon incidenta koji se dogodio tokom njenog trećeg koncerta u zagrebačkoj Areni. Kako su za… »
"Draga naša beki..." Estrada poslala poruke podrške Lepoj Breni nakon loma noge! Svi su uz nju: Dalje u nove pobede!
Kurir pre 31 dana
Lepa Brena, koja je operisana nakon jučerašnjeg loma noge na trećem koncertu u zagrebačkoj Areni, oglasila se na Instagramu. - Dragi moji...Život nas, po ko zna koji put, podsetio koliko je važno da u srcima čuvam i pamtimo sve lepo što imamo, jer… »
Marija Šerifović se prva obratila Breni nakon što je operisana: Komentarom je pokazala koliko joj se divi
Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Balkanska zvezda Lepa Brena oglasila se nakon operacije zgloba koji je polomila sinoć, 9. decembra, tokom koncerta u Zagrebu,a podršku joj pružaju i kolege. Naime, ona je objavila sliku i detalj opis kako se dogodio incident, nakon… »
Prvo oglašavanje Lepe Brene nakon što je operisana: "Dogodila se nezgoda na polovini koncerta, nisam želela.."
Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Balkanska zvezda Lepa Brena oglasila se nakon što je rano jutros operisana u Zagrebu zbog strašne povrede. Naime, ona je tokom koncerta zadobila povredu zgloba, kad je na nju pao član ekipe, ali je svakako koncert završila - iako… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 57 minutajoš 22 povezane
‘Zahtjevi nisu ispunjeni’, poručuju studenti s Mostarske petlje u Beogradu
Al Jazeera pre 1 satjoš 25 povezanih
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 58 minutajoš 48 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 8 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih