Povezane vesti

NAGRAĐENA DECA RADNIKA NAŠE POZNATE KOMPANIJE: Pohvaljena posvećenost i trud učenika, ali i uloga roditelja

NAGRAĐENA DECA RADNIKA NAŠE POZNATE KOMPANIJE: Pohvaljena posvećenost i trud učenika, ali i uloga roditelja

Kurir pre 25 dana
FCA Srbija je i ove godine proslavila uspeh učenika čiji su roditelji deo organizacije, dodeljujući nagrade programa Stellantis Student Awards za izuzetne akademske uspehe u školama i na univerzitetima. Pravo na učešće imali su nedavno diplomirani… »
Programom Stellantis Student Awards nagrađeni učenici, deca zaposlenih u kompaniji FCA Srbija

Programom Stellantis Student Awards nagrađeni učenici, deca zaposlenih u kompaniji FCA Srbija

Glas Šumadije pre 25 dana
FCA Srbija je i ove godine proslavila uspeh učenika čiji su roditelji deo organizacije, dodeljujući nagrade programa Stellantis Student Awards za izuzetne akademske uspehe u školama i na univerzitetima. Pravo na učešće imali su nedavno diplomirani… »
Nagrade učenicima, deci zaposlenih u kompaniji FCA

Nagrade učenicima, deci zaposlenih u kompaniji FCA

RTK pre 25 dana
Kompanija FCA Srbija proslavila je i ove godine uspeh učenika čiji su roditelji deo organizacije, dodeljujući nagrade programa „Stellantis Student Awards“ za izuzetne akademske uspehe u školama i na univerzitetima, saopštila je kompanija… »

Vesti dana »

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 26 minutajoš 15 povezanih
Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Danas deca „vezuju“ očeve

Danas deca „vezuju“ očeve

RTK pre 25 minutajoš 7 povezanih
U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju