Povezane vesti
Abazović: I danas bih potpisao Temeljni ugovor sa SPC
Euronews 10.12.2024
Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović izjavio je da bi i danas potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. "Vodio sam se univerzalnim principom - pravo koje tražite za sebe dajte i drugima, a mi imamo… »
RTV 10.12.2024
PODGORICA - Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović izjavio je da bi i danas potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. "Vodio sam se univerzalnim principom - pravo koje tražite za sebe dajte i drugima, a… »
Vesti online 10.12.2024
Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović izjavio je da bi i danas potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. – Vodio sam se univerzalnim principom – pravo koje tražite za sebe dajte i drugima, a mi imamo… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 12 satijoš 18 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 7 satijoš 25 povezanih
Olimpijakos u spektakularnom finalu savladao Real i osvojio Evroligu
RTV pre 30 minutajoš 23 povezane
Aksios: Iran načelno pristao da se reši obogaćenog uranijuma; Tramp: Pregovori konstruktivni, ne žurimo
RTS pre 29 minutajoš 44 povezane