Povezane vesti
Abazović: I danas bih potpisao Temeljni ugovor sa SPC
Euronews 10.12.2024
Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović izjavio je da bi i danas potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. "Vodio sam se univerzalnim principom - pravo koje tražite za sebe dajte i drugima, a mi imamo… »
RTV 10.12.2024
PODGORICA - Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović izjavio je da bi i danas potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. "Vodio sam se univerzalnim principom - pravo koje tražite za sebe dajte i drugima, a… »
Vesti online 10.12.2024
Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović izjavio je da bi i danas potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. – Vodio sam se univerzalnim principom – pravo koje tražite za sebe dajte i drugima, a mi imamo… »
Vesti dana »

Novo upozorenje RHMZ: Pljuskovi, grad i olujni vetar danas, pratite hitna upozorenja
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

"Umotao ga je u ćebe i stavio pored puta": Potresna ispovest Nevenke kojoj su u "Oluji" ubili sina (12)
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih

Tramp obećao zaradu i "običnim" ljudima: "Amerikanci bi mogli da dobiju neku vrstu dividende od novih carina"
Blic pre 41 minutajoš 23 povezane

"Ovo je velika stvar!" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obilasku radova na ključnoj saobraćajnici u Mačvi
Dnevnik pre 36 minutajoš 16 povezanih

Blaga Marija dan kada žene tiho mole, a svetiteljka ne odbija
Glas Zapadne Srbije pre 46 minutajoš 16 povezanih