Povezane vesti

Devedesetih harala scenom, kupila 3 kuće, sad radi kao konobarica: Slađa Delibašić radi kod ćerke u kafiću

Devedesetih harala scenom, kupila 3 kuće, sad radi kao konobarica: Slađa Delibašić radi kod ćerke u kafiću

Mondo pre 12 dana
Slađa Delibašić otkrila da su je mušterije, uprkos njenom negiranju da je to ona, prepoznale. Pevačica Slađa Delibašić, bivša članica sastava Đogani fantastiko, radi kao konobarica u ugostiteljskom objektu svoje ćerke Marinele. Slađa sa… »
Slađa Delibašić postala konobarica: Šta je čudno, posla ima koliko hoćete!

Slađa Delibašić postala konobarica: Šta je čudno, posla ima koliko hoćete!

Vesti online pre 12 dana
Slađa Delibašić je u poslednje vreme zapostavila muziku, te se posvetila drugim privatnim poslovima. Pored toga što je otvorila vrtić, pevačica je počela da radi i kao konobarica u kafiću, o čemu se i oglasila i otkrila detalje. – Jao, sad sam… »
Zbog privatnog biznisa postala podstanarka, sad se zaposlila kao konobarica: "Radim ovde do 1 popodne"

Zbog privatnog biznisa postala podstanarka, sad se zaposlila kao konobarica: "Radim ovde do 1 popodne"

Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Slađa Delibašić povukla se sa muzičke scene i potpuno posvetila privatnom biznisu. Osim što ima svoj vrtić, pevačica je nedavno počela da radi kao konobarica u kafiću svoje mlađe ćerke Marinele. - Jao, sad sam sela ako mi… »

Vesti dana »