Povezane vesti

Devedesetih harala scenom, kupila 3 kuće, sad radi kao konobarica: Slađa Delibašić radi kod ćerke u kafiću

Devedesetih harala scenom, kupila 3 kuće, sad radi kao konobarica: Slađa Delibašić radi kod ćerke u kafiću

Mondo 10.12.2024
Slađa Delibašić otkrila da su je mušterije, uprkos njenom negiranju da je to ona, prepoznale. Pevačica Slađa Delibašić, bivša članica sastava Đogani fantastiko, radi kao konobarica u ugostiteljskom objektu svoje ćerke Marinele. Slađa sa… »
Slađa Delibašić postala konobarica: Šta je čudno, posla ima koliko hoćete!

Slađa Delibašić postala konobarica: Šta je čudno, posla ima koliko hoćete!

Vesti online 10.12.2024
Slađa Delibašić je u poslednje vreme zapostavila muziku, te se posvetila drugim privatnim poslovima. Pored toga što je otvorila vrtić, pevačica je počela da radi i kao konobarica u kafiću, o čemu se i oglasila i otkrila detalje. – Jao, sad sam… »
Zbog privatnog biznisa postala podstanarka, sad se zaposlila kao konobarica: "Radim ovde do 1 popodne"

Zbog privatnog biznisa postala podstanarka, sad se zaposlila kao konobarica: "Radim ovde do 1 popodne"

Telegraf 10.12.2024
Preporučujemo. Slađa Delibašić povukla se sa muzičke scene i potpuno posvetila privatnom biznisu. Osim što ima svoj vrtić, pevačica je nedavno počela da radi kao konobarica u kafiću svoje mlađe ćerke Marinele. - Jao, sad sam sela ako mi… »

Vesti dana »