Povezane vesti
Posle više od 5 decenija braka Miroslav otkrio da njegova majka nije želela Gordanu za snajku
Svet & Skandal 10.12.2024
Supruga Miroslava Ilića s njim je 53 godine Pet decenija duga karijera Miroslava Ilića započela je hit pesmom “Voleo sam devojku iz grada”, koju je snimio 1972. Imao je samo 22 godine i svi su mu predviđali blistavu budućnost. Gordana je supruga… »
Kako je opstala ljubav miroslava ilića i njegove žene: Ljubav počela kad je ona imala 19 godina, svađali se oko sitnica, a…
Blic 10.12.2024
Miroslav Ilić jedan je od naših najpopularnijih pevača narodne muzike, a njegova karijera počela je još dok je imao 22 godine i kada je otpevao veliki hit "Voleo sam devojku iz grada" 1972. godine. Miroslav Ilić dugi niz godina je u braku sa suprugom… »
Kako je opstala ljubav miroslava ilića i gordane! Majka mu nije bila srećna što se oženio, pio, trošio nemilice, a ljubavnicu…
Kurir 10.12.2024
Miroslav Ilić jedan je od naših najpopularnijih pevača narodne muzike, a njegova karijera počela je još dok je imao 22 godine i kada je otpevao veliki hit "Voleo sam devojku iz grada" 1972. godine. Miroslav Ilić dugi niz godina je u braku sa suprugom… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 3 satajoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 4 satijoš 13 povezanih

Vojska interveniše u Nepalu, dok politička neizvesnost raste
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 40 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 6 satijoš 6 povezanih

Veliki problemi za Srbiju posle Engleske, dva igrača propuštaju najvažniji meč u kvalifikacijama za Mundijal
Nova pre 20 minutajoš 68 povezanih