Povezane vesti
Posle više od 5 decenija braka Miroslav otkrio da njegova majka nije želela Gordanu za snajku
Svet & Skandal 10.12.2024
Supruga Miroslava Ilića s njim je 53 godine Pet decenija duga karijera Miroslava Ilića započela je hit pesmom “Voleo sam devojku iz grada”, koju je snimio 1972. Imao je samo 22 godine i svi su mu predviđali blistavu budućnost. Gordana je supruga… »
Kako je opstala ljubav miroslava ilića i njegove žene: Ljubav počela kad je ona imala 19 godina, svađali se oko sitnica, a…
Blic 10.12.2024
Miroslav Ilić jedan je od naših najpopularnijih pevača narodne muzike, a njegova karijera počela je još dok je imao 22 godine i kada je otpevao veliki hit "Voleo sam devojku iz grada" 1972. godine. Miroslav Ilić dugi niz godina je u braku sa… »
Kako je opstala ljubav miroslava ilića i gordane! Majka mu nije bila srećna što se oženio, pio, trošio nemilice, a…
Kurir 10.12.2024
Miroslav Ilić jedan je od naših najpopularnijih pevača narodne muzike, a njegova karijera počela je još dok je imao 22 godine i kada je otpevao veliki hit "Voleo sam devojku iz grada" 1972. godine. Miroslav Ilić dugi niz godina je u braku sa… »
Vesti dana »

Prva reakcija je da se pokrije sluh, ovde se samo vidi panika: Dačić o "Vortex ring gun-u" i istrazi FBI
Mondo pre 9 satijoš 23 povezane

Tenzije ne prestaju: I dalje o posledicama subotnjeg proesta u Beogradu
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 25 povezanih

Forum kragujevačkih škola pozvao sve zaposlene na obustavu rada u znak solidarnosti sa kolegom povređenim u subotu na protestu u Beogradu
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih

„Tužilaštvo ima 6 sati da odgovori na naš prigovor o hapšenju Latasa“: Manojlović u PU Stari Grad, tvrdi da ostaje dok ne puste njihovog odbornika
Nedeljnik pre 3 satajoš 30 povezanih