Повезане вести
После више од 5 деценија брака Мирослав открио да његова мајка није желела Гордану за снајку
Свет & Скандал 10.12.2024
Супруга Мирослава Илића с њим је 53 године Пет деценија дуга каријера Мирослава Илића започела је хит песмом “Волео сам девојку из града”, коју је снимио 1972. Имао је само 22 године и сви су му предвиђали блиставу будућност… »
Како је опстала љубав мирослава илића и његове жене: Љубав почела кад је она имала 19 година, свађали се око ситница, а…
Блиц 10.12.2024
Мирослав Илић један је од наших најпопуларнијих певача народне музике, а његова каријера почела је још док је имао 22 године и када је отпевао велики хит "Волео сам девојку из града" 1972. године. Мирослав Илић дуги низ година… »
Како је опстала љубав мирослава илића и гордане! Мајка му није била срећна што се оженио, пио, трошио немилице, а љубавницу…
Курир 10.12.2024
Мирослав Илић један је од наших најпопуларнијих певача народне музике, а његова каријера почела је још док је имао 22 године и када је отпевао велики хит "Волео сам девојку из града" 1972. године. Мирослав Илић дуги низ година… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана