Povezane vesti
Direktorki NVO Atina francusko-nemačka nagrada za ljudska prava, Savić: Negujemo i slavimo univerzalne vrednosti
Euronews 10.12.2024
Ambasadori Nemačke i Francuske, Anke Konrad i Pjer Košar dodelili su danas francusko-nemačku nagradu za ljudska prava osnivaču i direktorki beogradske nevladine organizacije "Atina" Marijani Savić, koja je istakla da su prava žena i devojčica ključna za… »
Francusko-nemačku nagradu za ljudska prava dobila direktorka NVO Atina Marijana Savić
RTV 10.12.2024
BEOGRAD - Ambasadori Nemačke i Francuske, Anke Konrad i Pjer Košar dodelili su danas francusko-nemačku nagradu za ljudska prava osnivaču i direktorki beogradske nevladine organizacije "Atina" Marijani Savić, koja je istakla da su prava žena i devojčica… »
Vesti dana »
Đurđević Stamenkovski: Zakon o roditelju negovatelju istorijski iskorak
Euronews pre 6 minutajoš 46 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 31 minutajoš 34 povezane
UEFA u šoku zbog Trampa i FIFA: Hitno izdato saopštenje zbog presedana na Svetskom prvenstvu
Mondo pre 6 minutajoš 65 povezanih
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane