Повезане вести
"Са Јелицом више не причам, њена је одлука да се удаљимо": Милица Дабовић открила да не зна ни где живи друга сестра
Мондо 10.12.2024
Кошаркашица Милица Дабовић поред сестре Ане, има и сестру Јелицу с којом више није у контакту. Бивша кошаркашица и репрезентативка Србије Милица Дабовић, гостовала је у једној емисији где је говорила о оцу свог детета и насиљу… »
"Са Јелицом сам имала несугласице, њена је одлука да се одаљимо": Милица Дабовић испричала све о односу са сестром: "Причала…
Блиц 10.12.2024
Милица Дабовић, бивша кошаркашица проговорила је за домаће медије о својим сестрама, такође кошаркашицама, Ани и Јелици. - Ана и ја смо јако сличне, иако се често писало да се разликујемо. Она размишља главом ја срцем, али мој и… »
"Са Јелицом сам имала несугласице, њена је одлука да се одаљимо" Милица Дабовић испричала све о лошим односима са сестром…
Курир 10.12.2024
Милица Дабовић отворила је душу о свом животу. Некадашња кошаркашица, освајачица олимпијске медаље, испричала је многе ствари о себи, а које се до сада нису знале. Милица је у подкасту "На линији живота са Немањом" причала о… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 46 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана