Povezane vesti
"Sa Jelicom više ne pričam, njena je odluka da se udaljimo": Milica Dabović otkrila da ne zna ni gde živi druga sestra
Mondo pre 19 sati
Košarkašica Milica Dabović pored sestre Ane, ima i sestru Jelicu s kojom više nije u kontaktu. Bivša košarkašica i reprezentativka Srbije Milica Dabović, gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o ocu svog deteta i nasilju koje je doživela… »
"Sa Jelicom sam imala nesuglasice, njena je odluka da se odaljimo": Milica Dabović ispričala sve o odnosu sa sestrom…
Blic pre 20 sati
Milica Dabović, bivša košarkašica progovorila je za domaće medije o svojim sestrama, takođe košarkašicama, Ani i Jelici. - Ana i ja smo jako slične, iako se često pisalo da se razlikujemo. Ona razmišlja glavom ja srcem, ali moj i Jelicin odnos… »
"Sa Jelicom sam imala nesuglasice, njena je odluka da se odaljimo" Milica Dabović ispričala sve o lošim odnosima sa sestrom…
Kurir pre 22 sata
Milica Dabović otvorila je dušu o svom životu. Nekadašnja košarkašica, osvajačica olimpijske medalje, ispričala je mnoge stvari o sebi, a koje se do sada nisu znale. Milica je u podkastu "Na liniji života sa Nemanjom" pričala o svom sinu… »
Vesti dana »
Protest ispred RTS-a: 15 minuta blokade za 15 žrtava tragedije u Novom Sadu
Danas pre 23 minutajoš 35 povezanih
Kremlj: Rusija na "najsigurniji način" evakuisala Asada iz Sirije
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
Deo opozicije podneo zahtev za razrešenje Ane Brnabić sa mesta predsednice parlamenta
RTV pre 47 minutajoš 15 povezanih
Advokat Prijović: Više razloga za obustavu rada, najvažnija tačka – mešanje vlasti u pravosuđe
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih