Povezane vesti

"Prišli su, uhvatili me za vrat i izvadili nož": Srpska pevačica napadnuta u šumi, veliki strah oseća i danas

"Prišli su, uhvatili me za vrat i izvadili nož": Srpska pevačica napadnuta u šumi, veliki strah oseća i danas

Mondo pre 19 sati
Jovana Tipšin jednom prilikom je podelila detalje nemile scene koju je doživela. Pevačica Jovana Tipšin je pre par godina napadnuta u jednoj šumi, a detalje neprijatnosti koju je doživela je svojevremeno otkrila za medije. Kako je objasnila, ona je… »
Jovana Tipšin napadnuta usred šume: Uhvatili su me za vrat, drugu je rekao da mu da nož... Pevačica prepadnuta

Jovana Tipšin napadnuta usred šume: Uhvatili su me za vrat, drugu je rekao da mu da nož... Pevačica prepadnuta

Kurir pre 22 sata
Jovana Tipšin je pre par godina primetila dva sumnjiva momka koji su je potom napali i opljačkali, a kako je ispričala, u jednom trenutku izvadili su i nož. Pevačica je posle nemilog događaja za medije ispričala šta se desilo, te nije krila koliko… »
"Uhvatili su me za vrat i izvadili nož": Naša pevačica prošla kroz pakao, i danas ima traume: "Plašim se"

"Uhvatili su me za vrat i izvadili nož": Naša pevačica prošla kroz pakao, i danas ima traume: "Plašim se"

Blic pre 22 sata
Pevačica Jovana Tipšin prošla je pre nekoliko godina pravu agoniju kada su je dva muškarca napala i opljačkala. Jovana Tipšin tada je pretrpela veliki strah, a detalje jezivog događaja prepričala je medijima. - Bilo su tu dva momka i devojaka i… »

Vesti dana »